Digidexo.com

Hvordan overvinne alvorlig depresjon uten rusmidler

Hvordan overvinne alvorlig depresjon uten rusmidler


Depresjon kan bli alvorlige og ødeleggende og kan kreve bruk av medisiner for å behandle det, men mange ganger du kan behandle depresjon uten bruk av medikamenter. Bruken av naturpreparater, samt deltakelse i rådgivning, kan avhjelpe de mange symptomer på depresjon. Så hvis du prøver å behandle depresjon uten bruk av medisiner, kan du prøve følgende forslag.

Bruksanvisning

Bli kunnskapsrik om depresjon. Forstå symptomene på depresjon kan hjelpe deg å gjenkjenne når du trenger hjelp. Perioder med tristhet som varer lenger enn to uker, og som forstyrrer daglige fungering, følelser av verdiløshet, en manglende evne til å konsentrere seg, tap av glede i de fleste aktiviteter, vesentlige endringer i appetitt eller søvnmønster, og tanker om selvmord er alle gjenkjennelige symptomer på depresjon.

Bygg et støttenettverk. Den vanskelige delen om depresjon er ønsket om å isolere deg selv når det du egentlig trenger er støtte. Lage dine venner og familie klar over din depresjon og ber dem om hjelp betyr at du ikke trenger å gjøre det alene. Ring på dem når du føler deg overveldet.

Utnytte naturlige rettsmidler for å behandle depresjon. Regelmessig mosjon, meditasjon og avslapningsteknikker, og massasje er alle effektive verktøy for å behandle depresjon. Tilbringe tid ute gjør at du kan høste fordelene av naturlig sollys også.

Ta del i utvinningen. Forskning årsakene til depresjon ved hjelp av pålitelige nettsteder som den som er oppført nedenfor for å hjelpe deg å få en bedre forståelse av sykdommen. Oppsøke en rådgiver og støttegrupper for å hjelpe deg å arbeide gjennom depresjonen. Se etter anbefalte teknikker som journalføring og frivillighet som måter å begynne å ta kontroll over din depresjon.

Få profesjonell hjelp. Mange ganger depresjon kan bli så ødeleggende at du ikke kan bekjempe det alene. Hvis du har tanker om å skade deg selv eller din depresjon hindrer deg fra å fungere, oppsøke en psykiater som kan utføre en medisinsk evaluering. Klinisk depresjon er ofte på grunn av en ubalanse i hjernens kjemi og kan ikke være i stand til å bli kontrollert uten medisinering.