Digidexo.com

læren om gastrointestinale sykdommer

Gastrointestinale sykdommer

Din mage-tarmkanalen er sannsynligvis en av de viktigste systemer i kroppen. Det fordøyer mat for drivstoff og gir næring til kroppen. Det er flere sykdommer og forstyrrelser enn det som kan komme over i mage-tarmkanalen.

Cøliaki

Cøliaki utløses ved å spise mat som inneholder gluten, som pasta eller et annet produkt som inneholder rug, hvete eller bygg. Cøliaki påvirker villi, ørsmå hår som utstikkere i tynntarmen, ved å skade dem og redusere deres evne til å absorbere næringsstoffer. Den eksakte årsaken til cøliaki er ukjent, men de med en umiddelbar familiemedlem med cøliaki er mellom 5 og 15 prosent større sannsynlighet for å ha det. Det er ikke noen typiske tegn på cøliaki; Men folk som har sykdommen ofte beskriver følelsen oppsvulmet og har magesmerter. Cøliaki, hvis ubehandlet, kan føre til malabsorpsjon, som oppstår når kroppen ikke er riktig fordøye mat og absorbere næringsstoffer. Malabsorpsjon kan forårsake vekttap, osteoporose og anemi. Det finnes ingen kur for cøliaki, så unngå matvarer som inneholder gluten er viktig.

Leverkreft

Leverkreft oppstår når unormale celler vokse ukontrollert i leveren. Symptomer på leverkreft er kvalme, oppkast, abdominal hevelse og en forstørret lever. Årsaken til leverkreft varierer fra sak til sak. Noen leverkrefttilfellene har en ukjent årsak, men noen ganger, for eksempel, kan noe sånt som en hepatitt infeksjon forårsake leverkreft. Behandlingsmulighetene for leverkreft inkluderer fjerning av en del av leveren, levertransplantasjon, strålebehandling og kjemoterapi.

GERD

GERD er et akronym for gastroøsofageal reflukssykdom. Med GERD, betyr muskel nederst i spiserøret lukkes ikke skikkelig og lar magesyre og galle til å reise tilbake opp i spiserøret; denne situasjon er kjent som syre refluks. Symptomer på GERD er halsbrann, brystsmerter og problemer med å svelge. Over-the-counter antacida er vanligvis det første løpet av behandlingen, så vel som produkter som reduserer mengden av syre som produseres, slik som Pepcid AC. Hvis disse ikke fungerer, er reseptbelagte syre reducers brukt eller en barriere er plassert inn i spiserøret for å holde syre fra å komme opp igjen.

Viral gastroenteritt

Viral gastroenteritt, også kjent som magen influensa, smitter ved kontakt med noen som allerede er smittet. Bakteriene som forårsaker viral gastroenteritt er oftest gått gjennom fecal til muntlig kontakt. For eksempel, hvis noen som tilbereder maten ikke vaske hendene før du håndterer mat, kan du kontrakt viral gastroenteritt. Det er ingen bestemt behandling for viral gastroenteritt; den beste ideen er å lindre symptomene på diaré, kvalme og oppkast. Vask hendene grundig og holde avstand fra alle som kan være infisert for å unngå å pådra viruset.

Fordøyelsesbesvær

"Fordøyelsesbesvær" er brukt for å beskrive generelt ubehag i magen. Symptomer på dårlig inkluderer kvalme, oppkast, raping og oppblåsthet. Vanlige årsaker til dårlig er overspising, røyking, krydret mat eller nervøsitet. Antacida eller en H-2-reseptorantagonist, for eksempel Pepcid AC er de vanlige behandlinger. H-2-reseptor-antagonister redusere mengden av magesyre produsert.

Hjem rettsmidler for gastrointestinale problemer

Gastrointestinale sykdommer variere fra mild kramper og kvalme for ekstrem irritabel tarm syndrom, divertikulitt, eller andre inflammatoriske fordøyelsessykdommer. De fleste vanlige problem er magesmerter, diaré og forstoppelse. Ofte forårsaket av stress, utilstrekkelig kosthold, eller mangel på mosjon, kan gastrointestinale problemer også være symptomer på en mer alvorlig sykdom som skal behandles av medisinsk fagpersonell. For flere rutinemessige spørsmål om kvalme, kramper, diaré og forstoppelse, har hjemme rettsmidler er prøvd og testet gjennom historien, med mange av disse tiltakene fortsatt er i bruk i dag.

Årsaker

Nye matvarer, drikke eller medisiner er ofte den skyldige av gastrointestinal problemer. Allergier eller overdreven fiberen kan føre til diaré, forstoppelse, og kan være forårsaket av for lite eller for mye fiber ost eller andre lignende meieriprodukter. Bevissthet om hva som blir tatt inn i kroppen vil ofte være nok til å løse problemene ved å bare avvikle den irriterende mat eller substans.

Spise og drikke riktig. Et balansert kosthold komplimentert med rikelig med væske går en lang vei å holde kroppen sunn og magen din glad. Husk aksiom, "Drikk din mat og spise din vann." Tar tid til å tygge maten til det punktet at den er gjort flytende er en enorm hjelpemiddel for fordøyelsen. Drikkevann sakte støtter også normal funksjon av fordøyelseskanalen.

Motgift

Nervous mage, ofte forårsaket av stress, kan behandles med hjemmelaget mineralvann. Lag din egen ved å blande en teskje av pulverisert, lesket kalk (kalsiumhydroksid) med en liter kaldt vann og rist. Kjøle å la lime bosette til bunnen deretter forsiktig helle det klare vannet av for å spare og holde nedkjølt. Når magen føles litt urolig, fylle et glass om lag en tredjedel full og drikke. Du kan grimase på smak, men effekten er en tid-testet rette for enda akutt nervøs mage, og det er mye mindre vanedannende enn beroligende.

For forstoppelse, om kvelden drikke en kombinasjon av en halv kopp olivenolje og en halv kopp appelsinjuice.

Tonics

En tonic er generelt ansett som noe som gjenoppretter den kroppslige tone eller normalitet av funksjoner. Alternative medisinske tonics i små doser er de generelle tonics, men tatt i store doser kan fungere som avføringsmidler og er også kjent for å endre stoffskiftet, som med tonic forberedt fra reinfann frø.

Bland et hjem rette for gass ved å gjøre en tonic fra en ts av dill, anis eller karve. Knus frøene og bratt i en kopp kokende vann i 10 minutter, deretter press og drikke for å behandle flatulens.

Te

En tradisjonell kinesisk behandling for kvalme er ingefær te. Dette er en velsmakende urte at du kan nyte nipper selv når det er ingen magesyke. Bratt skrellet en tomme delen av ingefær rot i et krus med kokende varmt vann i fem minutter.

Fennikel te og myntete brukes ofte for å lindre gass og magekramper. Forbered ved å helle kokende vann over en ts fennikel frø eller tørkede mynteblader i en kopp. Dekk og bratt i 10 minutter deretter press og nippe på tom mage.

Advarsel

Pass på at du ikke er allergisk mot noen urter eller rettsmidler før bruk.

Sykdommer relatert til Flatulens

Sykdommer relatert til Flatulens


Flatulens, bestått av interne gass, er en sunn funksjon. Det er ofte bare en del av vår normale kroppslige operasjoner. Vanlige årsaker til at kroppen slipper luft i form av flatulens inneholder fiber eller legume baserte dietter, reaksjoner på laktose forbruk eller overdreven svelger luft. Imidlertid kan flatulens noen ganger være symptomatisk for mer kritiske helsemessige problemer og sykdommer. Konsultere legen din dersom du har bekymringer for at flatulens er koblet til noe atypisk.

Galleblæren og gallegangen Sykdommer

Galleblæren er en fordøyelseskanal organ som hjelpemidler i kroppens lagring av galle. Galleblæren sykdommer inkluderer gallestein, galleblærekreft, galleblæren betennelse og pankreatitt. Sykdommer som påvirker gallegang omfatter kolecystitt, som er betennelse i gallegangen, og fascioliasis, refleks som er en parasittinfeksjon. I tillegg til luft i magen, symptomer på galleblæren sykdommer inkluderer urolig mage, oppkast og gulfarging av huden.

Colon Cancer

Tykktarmen er den delen av fordøyelsessystemet som filtrerer ekskrementene før den forlater kroppen. Rektal kreft er også en form for kreft i tykktarmen som det forekommer i endepartiet av kolon. I tillegg til flatulens, symptomer på tykktarmskreft inkluderer forstoppelse eller diaré, blodig avføring, magesmerter og vekttap. Leger anbefaler å få vanlig kolon undersøkelser (kolonoskopi) etter fylte 50 år.

Divertikulose eller Divertikulitt

Diverticulosis er en lidelse som karakteriseres ved dannelsen av hoven, poselignende inflammasjoner som forekommer i tykktarmen. Divertikulitt oppstår når betennelser bli infisert. Det er antatt at disse sykdommer er forårsaket av fordøyelsesproblemer på grunn av dietter som ikke har nok fiber, og som inneholder for store bearbeidet mat. I tillegg til luft i magen, andre symptomer inkluderer magesmerter, oppblåsthet og diaré eller forstoppelse.

Hva er årsaken til Congestion i ørene?

Hva er årsaken til Congestion i ørene?


Lunger i ørene forstyrrer normal hørsel, og kan gjøre det vanskelig å snakke og bli med på samtaler. Øret lunger kan utvikle seg i alle, selv om babyer og små barn ikke kan være i stand til å forklare hva som plager dem.

Heldigvis er de fleste årsaker til øret lunger er ikke alvorlige medisinske problemer, og er ofte forebygges eller behandles med livsstilsendringer, hjem rettsmidler og medisinsk behandling.

Sykdommer i øret

Øret infeksjoner er en vanlig årsak til øret lunger, spesielt blant spedbarn og barn. Sykdommer i øretrompeten, som for eksempel mellomøret væske kan resultere i øret lunger. Øret lunger kan også skyldes tykk eller overdreven oppbygging av slim i øretrompeten.

Plutselige endringer i lufttrykket mens du flyr eller reiser til en høy høyde kan føre til overbelastning i øret. Dreven ørevoks eller ørevoks som blir tykk og blokkerer ørekanalen kan resultere i øret lunger.

Vann kan komme inn i øregangen mens bading eller svømming, noe som kan resultere i en følelse av øret lunger, og et fremmedlegeme i øret, kan for eksempel et insekt, skitt eller stykke bomull også produsere lunger i ørene.

Sykdommer

Virale, bakterielle eller fungale infeksjoner kan føre til overbelastning av ørene. Forkjølelse kan føre til overdreven slimproduksjon, som kan bygge opp i øretrompeten, mellomøret og bihulene, noe som resulterer i øret lunger.

Bihulebetennelse kan også resultere i øret lunger, samt lunger i nesen. Andre luftveissykdommer som bronkitt, influensa og lungebetennelse kan også føre til øre nese og verkende eller smerter i ørene.

Blåser nesen for hardt som et resultat av en sykdom er en annen årsak til øret lunger. Ved hjelp av nesespray i mer enn tre dager for å lindre tett nese under sykdom kan noen ganger føre til opphopning av ørene også.

Medisinske tilstander

Personer med sesongmessige allergier til tre, gress eller ugress pollen kan utvikle øret lunger, spesielt i løpet av sen vår til den første frosten av høsten. Høysnue, som også er referert til som allergisk rhinitt, er en medisinsk tilstand som kan føre til øre, nese og bihuler lunger, som kan vare i flere uker i løpet av sensommeren og høsten.

Betente blodårer fra en infeksjon eller et slag mot hodet eller øret kan føre til hevelse som fører til øret lunger. Personer med nesepolypper kan utvikle øret overbelastning i tillegg til nesetetthet som følge av deres tilstand. Kvinner som er gravide ofte oppleve økt lunger for varigheten av svangerskapet, og lunger kan oppstå i ører, nese eller bihuler.

Hva er meningen med smittsomme sykdommer?

Hver levende skapning er i fare for å pådra en smittsom sykdom. Disse sykdommene har eksistert i tusenvis av år, og forskere oppdager nye hver dag. Med bredt omtalt nyheter på H1N1-viruset (kalt svineinfluensa), er mange folk blir stadig klar over smittsomme sykdommer. Mens mange av disse sykdommene er svært forebygges, andre er usynlige og kan være dødelig. Den beste måten å beskytte deg selv og dine kjære er gjennom utdanning og bevissthet. Her er hurtigguide å komme i gang:

Betydning

Verdens helseorganisasjon anslår at mer enn 30% av dødsfallene (over hele verden) er et resultat av smittsomme, smittsomme sykdommer (se Ressurser nedenfor). Med økende forekomst av aviær influensa og H1N1-viruset (svineinfluensa), smittsomme sykdommer er på vei oppover.

Funksjoner

Smittsomme sykdommer, vanligvis kjent som smittsom eller smittsomme sykdommer, er sykdommer som er gjennomført av patogener og overføres gjennom mennesker, dyr, mat, overflater, eller luft. Patogene bakterier, sopp og parasitter, vanligvis referert til som bakterier, kan finnes overalt. Selv om mange sykdommer har lignende symptomer (eller ingen symptomer i det hele tatt, deres moduser for overføring, contagiousness, potensialet for dødsfall drastisk forskjellig fra en sykdom til den neste.

Typer

Det er tre hovedkategorier av smittsomme sykdommer; gastrointestinal, seksuell, og luftveiene. Smittsomme sykdommer i fordøyelsessystemet, for eksempel kolera og giardiasis (tarmsykdom forårsaket av en parasitt), angripe organene i fordøyelsessystemet. Gastrointestinale sykdommer er vanligvis et resultat av å konsumere forurenset mat eller vann. Seksuelt overførbare sykdommer og infeksjoner (også kjent som kjønnssykdommer, kjønnssykdommer, eller kjønnssykdom) er først og fremst spres gjennom seksuell kontakt. De er også overføres via blod fra intravenøs (IV) narkotika nåler. Sykdommer som klamydia og hiv / aids i utgangspunktet angripe reproduksjon organer, men hvis venstre ubehandlet, kan det også påvirke øynene, hjernen og immunsystem. Infeksiøse sykdommer i luftveiene er vanligvis den minste forebygges, fordi de først og fremst overføres gjennom pust og luft. Påvirker lungene, den sirkulære system, og lymfesystemet, sykdommer som tuberkulose og lungebetennelse er vanligvis dødelig hvis den ikke oppdages og behandles tidlig.

Identifikasjon

Smittsomme sykdommer er vanligvis spres av mennesker, mat, og dyr. I menneske til menneske-overføring, kan sykdommer føres gjennom blod, sæd, brystmelk, spytt, og (i luftbårne sykdommer) av pusten. Dyr til menneske overføring oppstår vanligvis som et resultat av et dyr bite eller en parasittisk organisme å feste seg til en human vert. Mennesker kan kontrakten rabies fra en hund bite, Lyme sykdom fra en infisert flått, og malaria, gul feber, og West Nile-viruset fra mygg. De vanligste matvare sykdommer er Escherichia coli (bedre kjent som E. coli) og salmonella forgiftning, vanligvis forårsaket av inntak av rå egg eller rått kjøtt (se Ressurser nedenfor).

Forebygging / løsning

Selv om noen smittsomme sykdommer er luftbårne og nesten umulig å beskytte deg selv fra mange andre er svært forebygges. Menneske-til-menneske smittsomme sykdommer kan forebygges ved regelmessig håndvask og forsvarlig avfallshåndtering. Risikoen for å pådra en kjønnssykdom kan reduseres drastisk ved å praktisere sikker sex eller avholdenhet. Mange andre smittsomme sykdommer kan forebygges med vaksiner. For å forhindre en epidemi og utrydde visse smittsomme sykdommer, USA Center for Disease Control og Prevention (CDC) krever at alle barn i skolealder til å være vaksinert før de kan gå på skole (se Ressurser nedenfor). For å hindre mat sykdommer, fraråder CDC forbruket av rå egg og kjøtt. De anbefaler også at desinfisere overflater for å hindre smitteoverføring.

Symptomene på forurensning fra kloakk Flow

Symptomene på forurensning fra kloakk Flow


Kloakk overløp er ofte forårsaket av kraftig regnskyll, flom eller raske våren tiner, som store influxes i vann inn septik-systemer kan føre til sikkerhetskopier. Kloakk overløp er ofte tydelig når det streik, men kan noen ganger oppstå uten forvarsel. Hvis du er utsatt for vann som er forurenset, eller et kloakk backup, kan en rekke symptomer være tilstede.

Symptomer

Kloakk består av et bredt spekter av bakterier, virus og andre bakterier og sterkt forurenser eventuelle området den er i kontakt. De nøyaktige symptomer fra kloakk overløp avhenge av de typer bakterier som er spesifikke for det parti av kloakk. Men de vanligste gastrointestinale symptomer tendens til å være kvalme, diaré og oppkast.

Svelging

Symptomer hos mennesker eksponert for kloakkoverløps endres avhengig av kontaktmetode. Dersom avløpsvann svelges ved et uhell, vil symptomene vanligvis vises i form av en rekke av gastrointestinale sykdommer. Disse inkluderer mild gastroenteritt, tretthet, kolera og former for hepatitt. Disse innledende problemer kan da føre til ytterligere komplikasjoner, inkludert slag.

Hudkontakt

Kontakte kloakk med huden kan også medføre en rekke symptomer. Disse har en tendens til å inkludere utslett og hudinfeksjoner. En god indikator for nivået av bakterier og andre bakterier i avløps tendens til å være mengden av humane faste stoffer som inngår i avfallet. Vanligvis de mer menneskelige faste stoffer som inngår i en mengde kloakk, jo raskere det må rengjøres og desinfiseres.

Åndedretts

Symptomer på kloakkforurensning inkluderer sjelden noen pusteproblemer. Avføring støtter de fleste bakterier og mikrobiell livet bare når det er vått, da det er sjelden overføres gjennom luften. Etter den tid denne saken tørker ut, blir forstyrret, og deretter overføres gjennom luften, ville de fleste av bakterier, virus og bakterier være død

Rocephin Shot for øreinfeksjoner

Rocephin er et medikament som er foreskrevet for å behandle et bredt spekter av sykdommer forårsaket av bakterier, inkludert øreinfeksjoner. Merkenavnet for stoffet ceftriakson, er Rocephin kategorisert som en cephalosporin antibiotika og er kun tilgjengelig som en injeksjon eller intravenøs løsning (IV).

Rocephin Resept

Rocephin er vanligvis foreskrevet for injeksjon 1 til 2 ganger om dagen i 4 til 14 dager. Dosen varierer avhengig av tilstanden som blir behandlet og alder på pasienten.

Alder Betraktninger

Rocephin kan forskrives som en enkeltdose skudd administreres av helsepersonell. Dette kan være foretrukket for barn som kanskje ikke håndtere godt med daglige injeksjoner spredt ut over flere dager.

Bivirkninger

Bivirkninger forbundet med Rocephin inkluderer smerte og hevelse på injeksjonsstedet, magesmerter, kvalme, hodepine og svimmelhet.

Advarsel

Alvorlige Rocephin bivirkninger er mindre vanlige og ringe for umiddelbar legehjelp. De omfatter alvorlig diaré, alle typer utslett, muskelsvakhet eller smerter, og indikasjoner på nedsatt leverfunksjon som gulsott eller mørk urin.

Kontra

Personer med nyre-eller leversykdom, galleblæren problemer, gastrointestinale forstyrrelser, ernæringsmessige mangler eller som er allergiske mot andre antibiotika kan ikke være i stand til å trygt ta Rocephin. Rocephin bør ikke gis til nyfødte babyer som også mottar en intravenøs løsning som inneholder kalsium.

Hva er Fordøyelsesbesvær?

Hva er Fordøyelsesbesvær?


Fordøyelsesbesvær er et generelt begrep som beskriver ubehag i øvre del av magen --- en urolig mage. Fordøyelsesbesvær er ikke en sykdom, men snarere en samling av symptomer du opplever, for eksempel halsbrann, oppblåsthet, raping og kvalme. Hvordan du opplever fordøyelsesbesvær kan avvike fra hvordan noen andre gjør. Vanlig hos barn og voksne, kan fordøyelsesbesvær kontrolleres i de fleste tilfeller, men noen ganger er et tegn på en mer alvorlig problem.

Typer

Det er mange grunner for en person å utvikle fordøyelsesbesvær. Sykdommer som irritabel tarm syndrom, GERD, skjoldbrusk sykdom, sår og pankreatitt kan føre til tilstanden. Smertestillende som aspirin og andre anti-inflammatorisk meds samt visse antibiotika og steroide medisiner kan bidra til dårlig fordøyelse. Livsstilsrelaterte grunner bestå av røyking, alkoholforbruk, overspising, spiser for raskt, konsumere mat høy i fett, stress og tretthet. Gravide kvinner kan oppleve fordøyelsesbesvær på grunn av hormonelle endringer.

Effekter

Tegnene på fordøyelsesbesvær er mange og ikke nødvendigvis skje på en gang. Den brennende følelse i magen eller øvre del av magen regionen er en. Dette er halsbrann, men det kan være en indikasjon på andre gastrointestinale sykdommer. Oppblåsthet, raping og gass, kvalme, en syrlig smak i munnen, og en growling magen er alle fordøyelsesplager.

Betraktninger

Færre enn 10 prosent av de med dårlig fordøyelse søke behandling for tilstanden. Symptomene på dårlig fordøyelse kan bli håndtert gjennom medisiner, men først vil legen ønsker å finne årsaken bak sykdommen. Noen av tingene legene se etter er halsbrann, hvor magesyre ryggen opp i spiserøret. Magesår er sår i slimhinnen i magesekken, spiserøret, og tynntarmen som kan forårsake fordøyelsesbesvær smerte. Gastritt er betennelse i mageslimhinnen, ofte forårsaket av smertestillende. Gallestein, solid innskudd som dannes i galleblæren, kan være ansvarlig for kroniske anfall av fordøyelsesbesvær. Magekreft kan være en årsak til dårlig fordøyelse, men er en sjelden foreteelse. Leger vil vurdere alle disse mulighetene.

Forebygging / løsning

Det er mange måter å unngå fordøyelsesbesvær. Prøv å ikke spise for fort eller svelge luft med maten. Drikke etter måltider og ikke under. Holdes vekk fra sen snacks og krydret mat. Slutte å drikke og røyke. Spis mindre måltider så magen ikke trenger å anstrenge seg. Gjør sure matvarer som tomater og appelsiner off-limits. Kutt ned på koffein inntak, og ikke gå med trange klær som vil begrense magen. Prøv å eliminere kilder til stress og vent i minst tre timer før du går til sengs etter at du spiser.

Misforståelse

Mange mennesker vil forveksle hjerteinfarkt symptomer for de av fordøyelsesbesvær. De to forholdene har lignende tegn og de som har hatt dårlig fordøyelse vil anta at de bare opplever en annen anfall av det, spesielt hvis klassiske hjerteinfarkt symptomer som smerter i venstre arm og kjeve ikke oppstår. Folk kan forveksle den hjerteinfarkt for halsbrann og fordøyelsesbesvær.

Hånddesinfeksjon Positivt og ulemper

Hånddesinfeksjon Positivt og ulemper


Det er et faktum at bakterien er en vesentlig årsak til så godt som alle luftveiene og gastrointestinale sykdommer. For å opprettholde et sunt immunsystem, er det viktig å begrense mengden av kjente skadelige bakterier i miljøet. Anvendelsen av et rensemiddel kan vise seg å være et effektivt forebyggende tiltak.

Ingredienser

Det er viktig når du velger en hånd sanitizer at du leser de aktive ingrediensene for å være sikker på at løsningen er innenfor de anbefalte prosenter 60 til 90 prosent alkohol, ellers kan det ikke være effektiv.

Effekter på immunsystemet

Det har vært diskutert hvorvidt du bruker en hånd sanitizer skadelige effekter på immunsystemet. Det amerikanske Food and Drug Administration (FDA) har nylig gjennomgått dette spørsmålet, og fastslått at bruk av hånd sanitizers ikke påvirker måten kroppen vår bekjempe disse bakteriene. Ditt immunsystem vil fungere til beste evne om du bruker en hånd sanitizer eller ikke. Hvis du kan fjerne noen av de potensielt skadelige bakterier fra overflaten av huden din så er du med på å redusere sjansene for å komme ned med en kald eller mage insekt.

Barn og hånd sanitizers

Det har også vært diskutert om barn skal bli syk oftere på grunn av reduksjon i bakterier på hendene fra bruk av hånd sanitizers. Barn trenger en viss mengde bakterier for å utvikle et sunt immunsystem, derimot, er ideen om at hånd sanitizers skape en altfor "ren" miljø, bare ikke sant. Barnet ditt vil få rikelig med immunitet bygge bakterier på daglig basis fra å sette ting i munnen når du ikke er ute selv med bruk av hånd sanitizers.

Fordeler

Hånd sanitizers er bærbare, og har mange av de samme fordelene med håndvask. De kan brukes når såpe og vann ikke er lett tilgjengelig. Ved å fjerne selv en liten prosentandel av de bakteriene du møter hver dag, kan du bidra til å sikre at du er den sunneste du kan være.

Ulempene

Fordi hånd sanitizers er så enkel å bruke, kan de være et lett fall tilbake. Det er bare et godt valg når hendene er synlig rene. Folk kan føle at deres hender er rene nok, og kan velge ikke å vaske med såpe og vann. Anvendelsen av et desinfeksjonsmiddel bør benyttes i forbindelse med vasking for hånd og ikke som en frittstående prosess. Det er viktig å forstå at hånd sanitizers ikke drepe virus. Hånd sanitizers er også svært brannfarlig og kan være giftig ved svelging.

Kontra av Milk Thistle

Kontra av Milk Thistle


Melk tistel (Silybum) er en vanlig alternativ medisin for pasienter som har lever- eller fordøyelsesproblemer. Selv generelt ansett som trygt, det har noen kontraindikasjoner. En kontraindikasjon er en omstendighet som tar medisiner kan forårsake skade. Dette forholdet kan være en eksisterende helsetilstand som gjør bruken av melk tistel farlig, eller et medikament eller supplement som samhandler negativt med melk tistel.

Legemiddelinteraksjoner

Ifølge University of Maryland Medical Center, kan melk tistel forstyrre med medisiner som er brutt ned av den samme leverenzymer, som inkluderer vanlige medisiner for allergi, angst, kreft og høyt kolesterol, samt visse blodfortynnende.

Melk tistel kan også forstyrre visse antipsykotiske og anti-anfall medisiner.

Alltid konsultere legen din før du tar melk tistel eller andre kosttilskudd.

Forhåndseksisterende betingelser

Folk som er gravide, ammende eller lider av alvorlig leversykdom bør ikke begynne en diett av melk tistel. Pasienter med eksisterende gastrointestinale sykdommer --- inkludert kvalme, diaré, oppblåsthet, magesmerter og gass --- bør ikke bruke melk tistel mindre rådet av en lege.

Personer som er allergiske mot ragweed, artisjokker, kiwi, Aster familien, eller felles tistel bør unngå bruk av melk tistel.

Bruken av melk tistel er kontraindisert for personer som har blitt diagnostisert med livmor fibroids, endometriose, eller livmor, bryst eller eggstokkreft.

Skadevirkninger

En av de viktigste komponentene i melk tistel er silymarin, som er kjent for å øke galle sekreter ved å stimulere leveren og galleblæren. Denne økningen i galle kan ha en mild avførende effekt for to eller tre dager. Andre mulige bivirkninger av melk tistel er hodepine og utslett.

Tar for mye melk tistel kan føre til endringer i den kvinnelige brukeren menstruasjonssyklus.

Melk tistel kan redusere blodsukkernivået hos diabetikere, som kan forstyrre allerede eksisterende terapi for hypoglykemi eller hyperglykemi. I slike tilfeller bør omsorgspersoner nøye overvåke pasientens blodsukkernivået.

Et lite antall av melk tistel brukere har rapportert symptomer som tap av matlyst, gass, halsbrann, leddsmerter og impotens. Selv om melk tistel ikke kan ha forårsaket disse symptomene, bør du alltid rapportere eventuelle uvanlige symptomer med legen din mens du tar melk tistel eller andre kosttilskudd.

Tidlige symptomer på eggstokkreft

Eggstokkreft sies å ha noen åpenbar tidlige symptomer, og mens symptomene er vanligvis uspesifikke, hvis du er klar over hva de er, kan du identifisere eventuelle bekymringer tidlig med legen din. Som i 2009, er det ingen pålitelige, nøyaktige og klare screening verktøy for eggstokkreft, noe som bidrar til det faktum at mer enn halvparten av disse kreftformene er diagnostisert på et sent stadium, når symptomene blir for opplagt å ignorere.

Bakgrunn

Nesten 20.000 nye diagnoser på eggstokkreft er gjort hvert år i USA, og det er den ledende årsaken til død av gynekologisk kreft. Samlet sett hos kvinner, er det den femte vanligste årsaken til kreftdød. Risikofaktorer for sykdommen inkluderer en familiehistorie, aldri ha barn, eldre alder, hvite rase, og sen overgangsalder. Graviditet og bruken av orale prevensjonsmidler har vært forbundet med en litt lavere risiko for kreft i eggstokkene, noe som antyder at kontinuerlig eggløsning uten pauser bidrar til utvikling av kreft i eggstokkene.

Kliniske symptomer

Tidlige tegn og symptomer på eggstokkreft inkluderer abdominal oppblåsthet og oppblåsthet, fravær av sult, vekttap, forstoppelse og gastrointestinale problemer, uforklarlig vaginal blødning, smerter med samleie, trøtthet og følelsen av å være full etter å ha spist bare en liten mengde. Mange ganger når kvinner tilstede med disse klagene, blir de undersøkt for irritabel tarm syndrom, galleblæren problemer og gastrointestinale sykdommer. Hvis disse symptomene vedvarer i mer enn to uker, bør bekymringer om mulig eggstokkreft diskuteres med en lege. Tidlig stadium sykdommen kan har ingen symptomer, med symptomer bare vises som kreften utvikler seg, og det er derfor tidlig påvisning er nøkkelen.

Screening og testing

For kvinner med en sterk genetisk historie av eggstokkreft, og som derfor høyere risiko, gjør National Cancer Institute anbefaler screening årlig med transvaginal ultralydundersøkelser og CA-125 blodprøver. I den generelle befolkningen, har fordelene av disse generelle testene ikke blitt bevist, og det er ingen standard screening verktøy for eggstokkreft. Ingen definitive testen har blitt utviklet, og den eneste måten å definitivt diagnostisere eggstokkreft er ved kirurgisk leting.

Genetiske faktorer

Kvinner med BRCA-mutasjon har høyere risiko for å utvikle brystkreft og eggstokkreft enn kvinner som ikke har disse mutasjonene. Etniske grupper som askenasiske jøder har vist seg å ha en høyere risiko for å få disse mutasjonene. De med en BRCA1-mutasjon har en 16 prosent til 44 prosent levetid risiko for å utvikle kreft i eggstokkene, og kvinner med BRCA2-mutasjoner har en livstidsrisiko på 10 prosent. Hos kvinner med BRCA1 eller BRCA2-mutasjon, har en profylaktisk ooforektomi har vist seg å redusere risikoen for å utvikle både eggstokkreft og brystkreft.

Behandling

Å iscenesette sykdommen, er kirurgi utført, som vanligvis gjøres gjennom en total abdominal hysterektomi og bilateral salpingoophorectomy. I denne operasjonen, er begge eggstokkene og egglederne tatt ut. Det innebærer biopsier fra bekken og mage peritoneum (fôr), en biopsi av omentum eller en Omentektomi, og lymfeknute disseksjon. Det er viktig at så mye av kreft som mulig er fjernet for den beste prognose, og dette kalles optimal debulking.

Etter operasjonen, er et kurs av kjemoterapi vanligvis bestemt på, og mulige andre-look kirurgi er ferdig.

Antibakteriell Gel Vs. Såpe og vann

I den senere tid har det vært en sving mot antibakterielle geleer som et alternativ til vask med såpe og vann. Men er disse gels bedre eller verre enn å vaske med såpe og vann?

Historie

Håndvask har lenge vært anerkjent som viktig for forebygging av spredning av sykdommen. Siden 2003 har antall antibakterielle produkter, inkludert gels, på markedet steget fra 200 til mer enn 3.000.

Effekter

Det er ingen bevis for at en metode for å vaske hendene er mer effektivt til å drepe bakterier enn de andre.

Fordeler

En fordel med sanitizer geler er at de reduserer gastrointestinale sykdommer med så mye som 59 prosent. Nytten av ren såpe og vann, er at de rense kroppen uten additiver, så som alkohol eller sterke kjemikalier.

Misforståelse

Misforståelse 1: Bruk av antibakterielle produkter vil ødelegge sykdoms frakte bakterier. Sannhet: Kjemikalier i disse produktene er for utvannet til å drepe de farligste bakteriene (og de fleste sykdommer er forårsaket av virus). Misforståelse 2: Det er godt å forsøke å drepe alle bakterier. Sannhet: Såkalt dårlige bakterier hjelpemiddel i byggingen av et sterkere immunforsvar.

Advarsel

De fleste sanitizer gels inneholder opptil 62 prosent etylalkohol som ingrediens som gjør gelen tørke raskt uten et håndkle. Dette kan sammenlignes med 120 proof alkohol. Dette kan forårsake alvorlig alkoholforgiftning ved inntak av et lite barn.

Informasjon om Bekhterevs sykdom

Informasjon om Bekhterevs sykdom


Bekhterevs sykdom er en type leddgikt som forårsaker betennelse hovedsakelig i ryggvirvelen og resultater hovedsakelig i kroniske smerter og ubehag i ryggraden. Det kan også påvirke andre ledd som hofter, ribbe, skuldre, hæler og leddene i føttene og hendene. I noen tilfeller øynene dine kan skje, og i sjeldne tilfeller, hjerte og lunger. Det finnes ingen kur for AS, men det finnes behandlinger for å håndtere sykdommen.

Årsak

Ifølge sykdom Association of America, er årsaken til AS ikke kjent. Imidlertid har en genetisk markør (HLA-B27 protein) blitt identifisert i 95 prosent av kaukasiske folk som har AS. Tilstedeværelsen av denne markøren varierer i etniske og rasemessige grupper. Det antas at andre gener som er involvert i AS, og det kan være andre faktorer som utløser sykdommen.

Symptomer

De vanligste tidlige symptomer på AS er gradvis smerter og stivhet i baken og korsrygg. Det kan begynne på den ene siden eller kan veksle mellom sider. Det er vanligvis verre om morgenen og om kvelden. Andre symptomer kan inkludere tap av appetitt, lett feber og generelt ubehag. Til slutt blir smertene kroniske og påvirker begge sider og kan spre seg opp ryggraden og inn i nakken, hofter, skulderbladene, lår og hæler. AS kan også føre til tretthet som skyldes betennelse. I noen tilfeller kan symptomene først vises i hofter, albuer, ankler, skuldre, knær eller hæler. Yngel vanligvis er til stede på denne måte.

Avanserte Symptomer

AS kan forårsake betennelse i øynene, kalt regnbuehinnebetennelse eller uveitt. Tegn er rennende, røde, smertefulle øyne, og det kan føre til følsomhet for sterkt lys og tåkesyn. Dette skjer i en tredjedel av AS tilfeller. Etter hvert som sykdommen, kan smertene bli alvorlig og ødeleggende. Det kan resultere i nye bein vekst din ryggraden som forårsaker ryggraden din til å bli smeltet (fast) og immobile i en tilstand som kalles kyfose. AS kan til slutt føre til uførhet.

Diagnose

Diagnosen er vanligvis laget av en revmatolog ved hjelp av fysisk undersøkelse, familiehistorie, røntgenbilder og blodprøver. Legen vil undersøke deg for betennelse langs ryggraden din, iliosakralledd, bekken, kontrollere og hæler. En historie med regnbuehinnebetennelse eller uveitt eller en historie med gastrointestinale sykdommer som ulcerøs kolitt eller Crohns sykdom er tatt hensyn til.

Behandling

Behandling for AS omfatter medisiner, trening og fysioterapi, bruk av varme og kulde for å redusere smerte og slappe muskler og god holdning disiplin. Sammen med ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner, for eksempel ibuprofen, medisiner inkluderer antirevmatiske legemidler som sulfasalazin, kortikosteroider og metotreksat. I tillegg medisiner som vanligvis brukes til å behandle leddgikt, slik som Remicade, Humira og Enbrel, blir brukt til å behandle SA. Hvis SA er alvorlig, er noen ganger nødvendig kirurgi for å erstatte ledd, spesielt knær og hofter. Det er også mulig å korrigere deformiteter i ryggsøylen eller nakken, men denne operasjonen er risikofylt.

Hva er årsakene til Venstre Flanke Pain?

Hva er årsakene til Venstre Flanke Pain?


Flanken er området av baksiden som ligger mellom bunnen av brystkassen og toppen av hoften. En rekke forskjellige sykdommer og tilstander kan forårsake smerter i venstre flanke. Avhengig av årsaken, kan venstre flankesmerter være mild og griner eller alvorlig nok til å uskadeliggjøre pasienten. Venstre flanke smerte kan noen ganger være ledsaget av feber, kvalme og oppkast.

Urinveiforstyrrelser

Urinveis lidelser, for eksempel en urinveisinfeksjon eller en obstruksjon av ureter kan føre til venstre flanke smerte. Urinlederne er rør som har urin fra nyren til blæren. Smerten fra en urinveisinfeksjon vil som regel også være ledsaget av hyppigheten av vannlating, lett feber og smerte mens urinering. Smerten fra en urinleder obstruksjon (ofte med en urinleder stein) vil generelt være mer alvorlig. En urinleder stein som sitter fast i ureter kan føre til smerter i enten venstre eller høyre flanke, og er den vanligste årsaken til smerter i siden.

Nyre Disorders

Venstre flanke smerte kan være forårsaket av en hvilken som helst av en rekke lidelser i det venstre nyre. De potensielle årsaker inkluderer nyre betennelse eller infeksjon, en renal cyste, en nyre hjerteinfarkt, traumer til nyrene, en nyre stein og en urinveisinfeksjon som har migrert til nyrene. Selv om nyrekreft kan føre til venstre flankesmerter, det vanligvis ikke komme plutselig og er vanligvis ledsaget av andre symptomer som hematuri, som er blod i urinen.

Divertikulitt

Divertikulitt oppstår når bakteriene blir fanget inne i små lommer som er dannet i veggen av tykktarmen, forårsaker betennelser og infeksjoner. De typiske symptomene på divertikulitt inkluderer magesmerter, feber, oppblåsthet, diaré eller forstoppelse, kvalme og oppkast og mangel på matlyst. Divertikulitt kan også være en årsak til venstre flanke smerte, selv om det vanligvis vil være ledsaget av de andre vanlige symptomer på sykdommen.

Gastrointestinal sykdom

Venstre flanke smerte kan også være forårsaket av en rekke andre gastrointestinale sykdommer. Magesår, aneurismer, abscesser, irritabel tarm syndrom, virus og matforgiftning kan alle føre venstre flanke smerte. Disse sykdommer og tilstander vil vanligvis presentere sammen med flere typiske gastrointestinale symptomer, imidlertid, og er mer tilbøyelige til å forårsake magebesvær eller bilateral flankesmerter heller enn smerte som er lokalisert på venstre flanke.

Andre årsaker til Venstre Flanke Pain

Andre årsaker til venstre flankesmerter omfatter brystsykdom, helvetesild og pankreatitt. Sykdommer i brystet, for eksempel hjertesykdom eller en lungeemboli, kan føre til smerter som stråler ned mot venstre flanke. Helvetesild kan også forårsake venstre flanke smerte som er ledsaget av et sviende utslett. Pankreatitt kan forårsake venstre flanke smerte som vanligvis oppstår i forbindelse med feber, en øm mage og rask puls.

Om Kolon Rensing Prosedyrer

Om Kolon Rensing Prosedyrer


Våre kolon spille en viktig rolle i vår generelle helse og velvære. Bortsett fra utskille giftstoffer i form av avføring, er tykktarmen ansvarlig for å absorbere viktige mineraler, næringsstoffer og vann som kroppen trenger. Imidlertid, hvis et kolon blir tilstoppet med giftstoffer, er det ute av stand til å absorbere disse næringsstoffer, som resulterer i ulike helseproblemer som spenner fra forstoppelse til tykktarmskreft. Mens leger er raske til å foreskrive medisiner eller foreslå kirurgi, det er et alternativ: naturlig kolon-rensing prosedyrer.

Historie

Den tidligste dokumentasjon av kolon rensing dateres tilbake til 1500 f.Kr., og er kreditert til egypterne. En medisinsk dokument kalt "Eber papyrus" rapporterte den første bruken av klyster som behandling. Egypterne brukte hule siv fra elva for å indusere vannstrømmen inn i endetarmen. Tidlig i Amerika, ble det antatt at klyster spilt en intrikat rolle i å opprettholde helse og warding av sykdommer. På begynnelsen av 1900-tallet, begynte Dr. John H. Kellogg bruker colonic terapi på hans pasienter som led av gastrointestinale sykdommer. I 1917 rapporterte han at av de 40.000 pasientene han hadde brukt denne behandlingen på, bare 20 hadde krevd kirurgi. Bruken av colonic vanning var vanlig i sykehus og legekontorer i 1920- og 30-tallet. Men det har bare vært i løpet av de 10 ti årene at de alternative medisiner og behandlinger som brukes til å behandle tykktarm og GI sykdommer har nok en gang blitt alle raseri.

Betydning

Colon-rensing prosedyrer er nesten helt nødvendig for optimal kolon helse. Om du spiser en diett komplett med de anbefalte mengder av fiber, frukt og grønnsaker, eller velge den ikke-så-sunt alternativ av bearbeidet mat med høyt fett, er du ikke fritatt fra virkningene av miljøgifter. De er absorbert i huden og finne et hjem i vev av kroppen vår, til slutt bygge seg opp inne i tykktarmen. Ifølge en rapport publisert i 1912 av Royal Society of Medicine, er dette toksisitet den underliggende årsaken til mange helseproblemer, inkludert forstoppelse, hudproblemer, søvnforstyrrelser og ulike kreft i bryst, blære og tykktarm. En måte å bekjempe toksisitet i våre kolon er å utføre et kolon rens. Det finnes mange typer av fremgangsmåter som er tilgjengelige, som alle er fordelaktige.

Funksjon

Colon-rensing prosedyrer brukes på ulike måter og med ulike medisiner, men de alle deler et felles mål: å kvitte kolon toksisitet og returnere den til en normal tilstand av funksjon. Noen rens bare den nedre del av tarmen (kjent som sigmoid), mens andre vil rense både den og sigmoid kolon. De blir ofte referert til som en intern bad, forsiktig assistere tykktarmen for å skille ut oppbygging av fekalt stoff og giftstoffer ved bruk av vann, mineraler og urter. Noen kolon-rensing prosedyrer er bare trygt på kort sikt, mens andre er trygge nok for langsiktig bruk.

Typer

Det er tre hovedtyper av kolon-rensing prosedyrer å velge mellom. Den første er anvendelse av et klyster, som er en pose fylt med en blanding av vann og medisin. På sin ende er et munnstykke som er forsiktig inn i endetarmen. Posen blir deretter presset, og slipper vann inn i den nedre tarm, spørre frigjøring av fekalt stoff som har blitt for stort og vanskelig å skille ut. Noen mennesker velger colonic hydroterapi eller vanning, som innebærer bruk av en hydroterapi maskin. Under denne prosessen setter inn en terapeut et spekulum inn i pasientens endetarm. Han jobber så spekulum rundt tykktarmen, og slipper temperatur-regulerte vann gjennom en slange og tømming av avfall fra en annen. Selv om begge disse fremgangsmåter er invasiv, er man ikke, og som er bruken av urtetilskudd. Disse kosttilskudd kommer i enten pille eller pulverform; når det tas daglig i visse mengder, vil urter opptre naturlig å myke opp avføring og rense tykktarmen.

Time Frame

Klyster er et godt alternativ på kort sikt, men kan til slutt føre til avhengighet. Hvis de blir brukt i en lengre periode for å bidra til å avlaste forstoppelse, vil kolon til slutt stole på dem til å fungere normalt. De bør kun brukes med jevne mellomrom, i tilfeller av ekstrem forstoppelse eller avførings. Colonic hydroterapi begynner med totalt fem til 12 30-minutters økter, de to første som blir ferdigstilt så tett sammen som mulig. Når alle de første øktene er fullført, er det anbefalt at du går tilbake på en månedlig basis for å sikre effektivitet. Herbal kolon renser er fortært en eller to ganger daglig, og bør brukes i en periode på 30 dager. Når den første måneden er ferdig, kan du utføre et kolon rens med disse produktene hver 2 til 3 måneder.

Fordeler

Colon-rensing prosedyrer har mange helsemessige fordeler. Mens vekttap er ikke deres viktigste formål, har mange mennesker mistet så mye som 15 lbs. etter å ha fullført et kolon rens. Dette er fordi deres kolon har nettopp kvittet seg med akkumulert avføring, og er nå i stand til å absorbere vitaminer og mineraler kroppen trenger for å øke metabolic rate. Noen eldre mennesker har rapportert lindring fra leddverk og smerter, mens atter andre sier deres hudfarge har ryddet opp. Alt dette skjer fordi giftstoffer som en gang ble absorbert i deres hud og vev har nå blitt fjernet.

Advarsel

Det er vil alltid være en viss risiko forbundet med noen form for medisinsk behandling, enten resept eller alternativ. Når du velger en urte supplement, være forsiktig og lese ingredienser. Naturlige urter som Senna, bør Cascara Sagrada og psyllium unngås, da de utgjør en stor helserisiko. For invasive kolon-rensing prosedyrer som klyster og colonic hydroterapi, kan rørene forårsake infeksjon eller rive av intestinal vegger hvis de ikke er satt inn riktig. Klyster er ikke anbefalt for gravide kvinner, som prosedyren kan være skadelig for babyen. Endelig kan alle kolon renser fjerne sunne bakterier sammen med giftstoffer, og langvarig bruk kan føre til dehydrering.

Stroke Risk Fra Mold

Stroke Risk Fra Mold


Koblingen mellom mugg og mange helsemessige forhold, inkludert allergier og astma, har vist seg og har ført til felles innsats for å varsle folk til risikoen for mugg i boliger. Det er imidlertid mer data som kreves for å definitivt koble mold eksponering til mer alvorlige tilstander som kreft, lungeblødning hos spedbarn, samt slag, ifølge Centers for Disease Control and Prevention.

Betydning

Når en blodpropp former, det fører til blokkering av blodtilførsel til hjernen, i form av enten en arterie eller et blodkar. Når dette skjer, oppstår hjerneskade og avhengig av hvilket område av hjernen er påvirket, vil visse egenskaper av kroppen bli negativt påvirket. Et hjerneslag kan bare opprette en svakhet i en arm eller et ben, men de strengere tilfeller kan la den ene siden av kroppen din helt paralysert eller skade din evne til å snakke.

Funksjoner av Mold

Mugg bryter ned dødt materie og gjengir gjennom ørsmå sporer som flyter rundt i luften, venter på å lande på våte og fuktige overflater. Gjennom sin vekst, produserer mugg allergener og irritanter samt giftstoffer. Mykotoksiner er spesielt relevant når undersøke mulig sammenheng mellom mugg og slag. Disse giftstoffene kan forårsake en rekke helseproblemer, eller død i noen ekstreme tilfeller.

Identifikasjon

Mykotoksiner kan bli funnet i de fleste tempererte miljøer, men oftest i områder som innehar et varmt, fuktig klima. Eksponering oppstår vanligvis som et resultat av inntak, men kan også forekomme i form av hudkontakt og innånding. Konsentrasjonen av mykotoksiner, den totale mengden av tid eksponert, samt individuelle følsomhet til metabolittene er alle viktige faktorer ved fastsettelse av negativ innvirkning på helsen. Det er viktig å huske mykotoksiner som er funnet i boliger, kontorer, og skoler er ofte på altfor lav for en konsentrasjon til å utløse noen helsemessig respons i det hele tatt.

Expert Insight

Det er et faktum at toxigenic muggsopp slipper mykotoksiner som negativt påvirker menneskers helse, vanligvis i form av gastrointestinale og lungelidelser. Ifølge Ebere C. Anyanwu av Peters Middle College House, som skriver for The Internet Journal of Toxicology i 2008, det har også vært antydet at mykotoksiner kan påvirke negativt kolesterol stoffskiftet gjennom samhandling med beslektede enzymer, avbrudd av mobilnettet forsyning, utnyttelse av kolesterol, og gallesyresyntese; noe som betyr at personer som er utsatt for mugg kan ha risiko for hjerte- og karsykdommer og hjerneslag. Enkelt sagt, mykotoksiner visstnok føre til en oppbygging i dårlige kolesterolet (LDL), som deretter fører til blokkeringer i blodårene samt arterielle sykdommer som arterioscleroses; som alle er medvirkende årsaker til slag.

Time Frame

Mens høyt kolesterolnivå i folk kronisk utsatt for toxigenic muggsopp har blitt observert, har det ennå ikke påvist at det er en sammenheng mellom de to. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, er ytterligere vitenskapelige studier er nødvendig for å dete om slag, og diverse andre alvorlige helsemessige forhold, kan spores til mold eksponering.

Hvordan jeg Test My Water for drinkability Do?

Hvordan jeg Test My Water for drinkability Do?


Når det kommer til din helse, gjør ingen medvirkende faktor mer av en forskjell enn riktig fuktighet. Med det i tankene, kan det være lurt å sørge for at drikkevannet er trygt for forbruk for deg, din familie og dine kjæledyr. Testing vann - enten det er fra en kommune eller en privat brønn - er ikke vanskelig å gjøre, og kan gi deg den tryggheten om vannets kvalitet eller varsler deg om potensielle farer. Test vannet for både bakteriell forurensning og potensielt skadelige løsemidler.

Bruksanvisning

Godt vann

•  Ta kontakt med en vann godt system entreprenør i ditt område og spør om de tilbyr vann testing for godt vann eller kommunale vann fra springen. Vel vann entreprenører er ansvarlig for å sette opp og designe rene brønner, slik at de vil ha det nødvendige utstyret for å sjekke enten godt vann eller vann fra springen.

Samle prøver fra vann og merke dem med informasjon om hvor de ble hentet og når. Hvis du har problemer med svovel i vannet ditt, spør vannet entreprenøren for informasjon om testing vann din gjennom hele året.

Send inn dine prøver til godt vann entreprenør. De bør være i stand til å få prøvene tilbake til deg lett.

Testing Municipal Water

Undersøk din vann. Hvis du har mistanke om bly, radon, har skjellete rester på kraner, eller har tilbakevendende gastrointestinale sykdommer, så må du teste vannet ditt. Bruk Når å teste Vann sjekkliste på EPAs Trygt drikkevann nettstedet oppført i Resource delen for advarselen tegn på forurenset vann.

Ring fylket forlengelse service for ditt område hvis vannet ditt har noen av de problematiske kriteriene på EPA-listen. Ikke flaske vann på forhånd, vil utvidelsen tjeneste gjøre det for deg.

Ring en EPA anbefales statlig laboratorium hvis du er ikke kvalifisert for testing av fylkeskommunen eller kommunen. Du trenger å flaske vann i et kit som er sendt til deg fra laboratoriet for å sikre at laboratoriet mottar et eksemplar som ikke er forurenset av bakterier som finnes på brukte drikkeflasker. Ring 1-800-426-4791 for ytterligere informasjon.

Tips og advarsler

  • Vann testing kits er tilgjengelig på de fleste hjem forbedring butikker for en lav pris, men for det meste gjennom testing bruke en sertifisert lab som er anbefalt av EPA eller det lokale vannverket.

Virkningene av forurenset drikkevann

Virkningene av forurenset drikkevann


Den viktigste drikkevannkilde i USA er offentlige drikkevannssystemer. Environmental Protection Agency definerer et offentlig vannsystem som et system av rør eller andre midler som gir vann til konsum. Offentlig vann systemer gir 90 prosent av amerikanerne med drikkevann. EPA viser flere typer forurensning i forbindelse med offentlige vannsystemer og andre vannkilder.

Utviklings Forsinkelser

Bly kan komme inn i offentlige vannsystemer gjennom utlekking fra rørleggerarbeid og bly lodd i hjemmet kobberrør. Flere faktorer påvirker føre nivåer i drikkevann inkludere typer mineraler i vannet, hvor mye tid vann forblir i rørene, og korrosjon av rørdeler, rør og inventar. EPA klassifiserer ledelsen da et giftig metall som påvirker barn mest. Blyeksponering forårsaker utviklingsmessige forsinkelser i små barn. Ammende mødre og gravide kvinner risikerer å utsette sine barn for å føre skadelige effekter ved å drikke forurenset vann.

Økt risiko for kreft

Vann leverandører vanligvis legge desinfeksjonsmidler til drikkevann for å drepe patogener og andre smittebærende mikroorganismer. Problemet med denne praksis er at noen av desinfeksjonsmidler kan reagere med vann naturlige materialer for dannelse av skadelige biprodukter. For eksempel trihalomethane - en kreftfremkallende kjemisk forbindelse - er et biprodukt fra reaksjonen mellom klor, kloramin, og naturlig forekommende organiske og uorganiske materialer i drikkevann. Et annet biprodukt av denne reaksjonen er halogenerte eddiksyrer, forbindelser som dannes som uønsket biprodukt ved klorering av drikkevann. Bromat er en kjemisk forbindelse som er dannet fra reaksjonen mellom ozon - et desinfeksjonsmiddel - og bromid. Folk som drikker vann som inneholder disse biprodukter utvikle en økt risiko for kreft etter flere år.

Intestinal polypper, lever- og nyreskader

Uorganiske kjemikalier i drikkevann kan føre til alvorlige helsemessige bekymringer. Nedbrytning av asbestsement i vannledninger fører til en betydelig risiko for å utvikle intestinal polypper. Intestinal polypper er små misdannelser eller utvekster på slimhinnen i tarmen. Kortvarig eksponering til vann fra korroderte husholdning VVS-systemer kan føre til gastrointestinale plager. Langvarig eksponering kan føre til nyre- eller leverskade.

Effekter ved å drikke forurenset vann fra andre kilder

Andre kilder til drikkevann inkluderer private brønner, dammer, bekker, elver og innsjøer. Forurensninger i disse vannkildene inkluderer mikroorganismer og avrenning fra omkringliggende forurensende kilder. Forurensende kilder inkluderer septisk systemer, deponier, plantevernmidler og gjødsel avrenning fra gårder og slamdeponier. Cryptosporidium er en sykdomsfremkallende mikrober patogen funnet i dyr og menneskelig avføring avfall. Drikkevann som er forurenset med denne organismen som forårsaker gastrointestinale sykdommer som kramper, diaré og oppkast. Avrenning fra gårder, frukthager og lekker septiktanker kan inneholde nitrater. Forhøyede nivåer av nitrat kan drepe spedbarn under 6 måneder gammel, og kan føre til kortpustethet.

Medisinsk bruk av Grand Wormwood

Medisinsk bruk av Grand Wormwood


Grand malurt, Artemisia absinthum, har vært brukt siden antikken som en multi-purpose legemiddel. Den dyrkes hovedsakelig i Sør-Frankrike og Sveits. Det er også noen ganger kalt absint malurt fordi det er en viktig ingrediens i den franske likør absint, noe som gir drikke sin karakteristiske bitre kvalitet. Dens viktigste aktive ingrediensen, thujone, er relatert til mentol og deler mange av mentol er antiseptisk quaIities. De gamle egypterne og grekerne brukte malurt for en myriade av medisinske anvendelser, for eksempel en tonic, antiseptisk og feber redusering, og smertestillende.

Tonic og sentralstimulerende bruksområder

Grand malurt er ofte brukt i form av en infusjon som en styrkende eller stimulerende. De gamle grekerne brukte det som et middel for drukkenskap. Det er også brukes til å stimulere leveren og galleblæren til å fungere bedre. Malurt er noen ganger tatt for å styrke en dårlig appetitt, også. Hvis det brukes med medisinsk overvåkning, kan malurtolje være en effektiv hjertestimulerende og kan være nyttig med hensyn til sirkulasjonssystemet. Det har også blitt anvendt som et antidepressivt middel.

Andre interne bruksområder

Når grand malurt er tatt i pulverisert kapselform, er det ofte brukt som en antithelmintic; med andre ord, hjelper det til å utvise tarm og andre parasittiske ormer som ringorm og Barnemark, fra kroppen. Malurt er også brukt for å kurere gastrointestinale sykdommer, slik som fordøyelsesbesvær, mavesmerte og flatulens.

Malurt-te er noen ganger gitt til gravide kvinner for å gi lindring fra veer. Du kan lage en infusjon ved å koke en kopp vann og helle det over en eller to teskjeer tørket malurt. La blandingen bratt i 10 til 15 minutter, og ta 1 til 4 ml tre ganger om dagen.

Eksterne bruksområder

Påfør grand malurt i olje eller salve form som en antiseptisk eller for å få fritak for verkende ledd og muskler på grunn av revmatisme, nervesmerter og leddgikt. Grand malurt har også vært brukt som et lokalt bedøvelsesmiddel. De gamle grekerne brukte urten som et insektmiddel, og du kan også: enten plante malurt i hagen din, eller bruke malurt olje topically på huden din.

Forsiktighetsregler for bruk

Grand malurt, som brukes i enten ekstrakt eller tablett form, må tas med forsiktighet og under ledelse av en medisinsk faglig, siden høyere nivåer av urten kan være giftig. Det bør unngås helt av personer som lider av mage surhet eller fra tarm sår. I tillegg har noen kilder indikerer at malurt ikke bør tas av gravide kvinner, selv om den tørkede urten er lav i eterisk olje, som er kilden til thujone, som er den potensielt giftig element av den urt.

Bruker for kromolynnatrium

Bruker for kromolynnatrium


Cromolyn natrium anvendes som et anti-inflammatorisk legemiddel. Det virker ved å hindre betennelse i kroppen ved å blokkere stoffer som forårsaker betennelse. Cromolyn natrium kalles også cromoglycic syre. Mens vanligvis brukes til å forebygge allergiske angrep, er cromolyn natrium også brukes til andre off-label årsaker. Off-label bruk er ofte referert til som forhold som ikke er godkjent av skaperen av medisiner til bruk, men studier har vist bedring mens du tar medisinen.

Astma

Cromolyn natrium når den brukes til behandling av astma, hindrer at pustevansker. For å hindre astma angrep, må du bruke kromolynnatrium på en jevnlig basis. Du kan også bruke den før utbruddet av et angrep hvis du vet hva som vil utløse en, slik som allergi og anstrengelsesutløst astma. Kromolynnatrium er for det meste administreres via inhalasjon for astma.

Allergisk konjunktivitt

Allergisk konjunktivitt er når slimhinnen i øyelokkene blir betent. Leger kan administrere cromolyn natrium i form av en oftalmisk oppløsning for å lindre disse symptomer. Når den brukes som en oftalmisk løsning, kromolynnatrium kontroller rive, kløe, hevelse og rødhet i øynene.

Seasonal allergisk rhinitt

Sesongallergisk rhinitt er når slimhinnen i nesen blir betent. Cromolyn natrium administreres gjennom en nasal inhalator. Når administreres gjennom en nasal inhalator, styrer den symptomene på en tett eller rennende nese.

Gastrointestinale sykdommer

Cromolyn natrium administreres ved oral løsning for forskjellige mage-tarm (GI) lidelser, inkludert inflammatorisk tarmsykdom, og forhindre matallergier. Kromolynnatrium fungerer på samme måte for GI lidelser som det fungerer for astma ved å blokkere utgivelsen av stoffer som forårsaker betennelse.

Mastocytosis

Cromolyn natrium brukes til å behandle symptomer på tilstanden mastoytosis. Mastocytose sykdom er det overskytende akkumulering av mastceller i forskjellige deler av kroppen. Bivirkninger av mastocytose er oppkast, hodepine, kløende hud, magesmerter, diaré og rødme av huden. Kromolynnatrium virker ved å blokkere utgivelsen av mast celle meklere og lindre noen av bivirkningene av mastoytosis.

Atopisk eksem

Ifølge undersøkelser utført ved barneavdelingen ved University of Rome, Italy, barn som led av hudlesjoner forårsaket av atopisk dermatitt eller eksem La Sapienza, så betydelig forbedring når oral kromolynnatrium ble administrert. Atopisk eksem er vanlig med barn med matallergi. Kromolynnatrium gis som mikstur eller en aktuell løsning for folk som lider av atopisk dermatitt.