Digidexo.com

Isjias Leg Pain Symptomer

Isjiasnerven går fra den lille på ryggen ned på baksiden av hvert av bena. Når det er et problem med nerve, kan du oppleve nummenhet, prikking eller plutselige twinges av smerte. Mens folk flest ikke krever kirurgi for å korrigere problemer med isjiasnerven, kan symptomene variere fra pesky flare-ups til sterke smerter.

Klassifisering

Den medisinske termen for sciatic smerter er radiculopathy, som i dagligtalen betyr en plate har flyttet fra sin posisjon i ryggraden, og legge press på en nerve stang i ryggen, som kontrollerer isjiasnerven.

Symptomer

Vanlige symptomer på et problem med isjiasnerven inkluderer spasmer eller twinges av smerte nedover beinet, som er verre når du sitter enn når du står. Svie eller prikking er andre mindre alvorlige symptomer. Mens de fleste mennesker opplever smerte fra ytterligere press på isjiasnerven, nummenhet eller svakhet i benet kan også være symptomer.

Potensial

I noen tilfeller, kan smerte fra trykk plassert på hoftenervene stråle fra den nedre del av ryggen til tærne. Dette er vanligvis et tegn på et alvorlig tilfelle av en klemt nerve, og skarpe smerter kan kjennes når du prøver å stå opp fra sittende stilling. Isjiasnerven press kan også bli utstilt i form av en konstant smerte mens du sitter.

Betydning

Isjiasnerven smerte er signifikant fordi det er et symptom på et større problem og diagnose. I hovedsak er symptomene på trykk på isjiasnerven tipping kroppen av at det er et større problem. Isjiasnerven smerte er et symptom på et symptom.

Effekter

I de fleste tilfeller vil trykket i den skiveprolaps trykke isjiasnerven avlaste naturlig. Det er sjelden varig nerveskade eller vev skade på beinet.

Behandling

I de fleste tilfeller vil trykket på isjiasnerven frigjøre naturlig i løpet av 6 til 12 uker. Hvis dette ikke er tilfelle, bør en Smertebehandling lege besøkes for å komme opp med en form for behandling. Den siste utvei alternativet for å avlaste isjiasnerven trykket er kirurgi.