Digidexo.com

Hvordan vite om et barn har balanseproblemer

Hvordan vite om et barn har balanseproblemer


Balanse er et komplekst system vedlikeholdes av proprioceptors i kroppen som forteller deg hvor du er i rommet, sammen med dine ører og øyne. Barn og voksne blir påvirket av nedsatt balanse. Resultatene kan være fall, ulykker og lav selvfølelse. Det kan være klossethet, problemer på skolen, manglende interesse for aktiviteter og til og med synsproblemer som varsler deg om en potensiell balanse problem i et barn.

Hvordan vite om et barn har balanseproblemer

Se for klossethet. Barnet ditt kan komme borti ting, har problemer med å gå med føttene tett sammen eller snubler når lyset er svakt. Han kunne føle deg svimmel, svimmel eller har en følelse av at hans miljø er spinning, som kalles vertigo. Uforklarlig ørhet eller en følelse av at det er bevegelse når det ikke er tegn på en balanse problem.

Spor ytelse skolen. Sjekk med lærere og venner om hvordan barnet gjør. Balanse problemer kan manifestere seg i en uvilje mot å gjøre skolearbeidet eller lekser. Kanskje barnet ditt kan ikke fokusere å lese. Han kan være tilbaketrukne og unngå å få venner. Han kan bli overveldet i en overfylt og bråkete kafeteria. Dette er tegn på at underliggende skjer balanse problem. Hvis barnet ditt har ringer eller en fylde i ørene, kan han ikke være i stand til å betale oppmerksomhet i skolen. Dårlig holdning og slumping i en stol kan være andre tegn på at barnet ditt har kroppsbevissthet problemer, og som et resultat, dårlig balanse.

Se for engstelige atferd, for eksempel uro, panikkanfall eller synlig stresset i sosiale miljøer. Det er en sammenheng mellom angst og balanse. Hvert barn med en balanse problem vil ha en viss grad av angst. Alle barn med angst bør først sjekket for balanse problemer. En behandling av sensorisk-motoriske øvelser kan forbedre balanse, koordinasjon og angst.

Observer fysiske aktiviteter. En balanse problemet kan påvirke dybdesyn. Barnet ditt kan ikke være i stand til å bedømme når en ball kommer til å treffe henne eller hvor nær et annet barn er på feltet. Disse utilstrekkelighet kan føre til avstår fra å spille, blir involvert i idrett eller henger ut med andre barn. Se for ikke-sosial atferd og spør hvorfor barnet ikke ønsker å delta.

Få en grundig visjon vurdering for barnet ditt. Ukontrollerte øyebevegelser kan gjøre ting ser ut som de beveger seg når de ikke er. Hvis barnet ikke kan fokusere på et skilt eller et objekt, en visjon og tilhørende balanse problemet kan være å gå. Kanskje hun har problemer med å se flere objekter, med sterkt lys eller for mye visuell stimulering.