Digidexo.com

Herbal Behandling for Diabetes

Herbal Behandling for Diabetes


Mange naturmidler lover å bidra til å administrere (eller til og med kurere diabetes), men sannheten er at de fleste er ment å tas som utfyller til medisinsk behandling i stedet for som erstatning. Noen mennesker, spesielt de som har ikke-insulinavhengig diabetes, kan gjøre det bra på urtebehandlinger alene, men en lege bør likevel bli konsultert før du bruker dem.

Betydning

Søramerikanske urter er godt kjent for sine egenskaper til å kontrollere blodsukkeret. Bauhinia forficata er faktisk referert til som "vegetabilsk insulin" av eksperter og har vært utbredt studert for sin effekt på glukose. Myrcia uniflora er også populært, selv om kliniske tester ikke har vært gjennomført for å teste hvor effektivt det er. Bitter melon (også kjent som Momordica charantia) har en direkte innvirkning på insulin sekresjon, så det bør tas med forsiktighet og bare under medisinsk tilsyn.

Spesialiteter

Salacia oblonga har vært brukt i India i århundrer for å balansere ut blodsukkeret, spesielt etter et måltid. Ifølge studier publisert i Journal of the American Dietetic Association, en te som inneholder 1000 mg eller mer av salacia oblonga kan hjelpe kontroll glukose og insulin nivåer. Hos dem som er disponert for å utvikle diabetes, kan regelmessig inntak av urten bidra til å hindre at sykdommen utvikler seg i første omgang.

Forebygging

Visse urter og planter kan gjøres om til tinkturer eller te ved å blande dem med varmt vann. En kombinasjon av Tulsi og neem blader som fungerer best, selv om noen eksperter anbefaler også å blande blader fra butea treet til mix. Når det tas regelmessig, disse tre anleggene jobbe med å stabilisere blodsukkeret, spesielt når det tas før et måltid.

Forskning

Kanel er nå undersøkt for dens mulige virkninger på glukose og muligheten det kan forebygge diabetes hos personer med en genetisk predisposisjon. Hydroxychalcone, en av de kjemiske komponentene i kanel, har allerede vist seg å ha positive effekter på de som lider av type 2 diabetes ved å tilrettelegge glukose absorpsjon fra blodet.

Expert Insight

Leger kan være villig til å anbefale urte behandlinger hvis du lar dem vite at du er på jakt etter noe å komplettere din standardbehandling. Ayurvediske utøvere har lenge brukt Shudh shilajit å regulere blodsukkeret og er nå blitt godt kjent i Vesten også. Fenugric frø og løk er også nyttig og generelt lett å legge til dietten.