Digidexo.com

Ting å sette i Protein Shakes

Ting å sette i Protein Shakes


Myse er en høy kvalitet, lett fordøyelig kilde til protein som inneholder alle de essensielle aminosyrene som kreves for å hjelpe kroppen reparere seg selv under og etter trening. Legge whey protein shakes til et sunt kosthold bidrar til å øke energi og fremmer muskel bygging og vedlikehold. Whey protein er også effektive i fett tap planer, da det fremmer metthetsfølelse. For en enda større ernæringsmessige fordeler, er det flere smakfulle filer som kan ta din protein shake fra blah til fantastisk.

Frukt

For en søtere shake, bare legge frukt. De helsemessige fordeler av en diett rik på frukt er svimlende, ifølge US Department of Agriculture. Frukt er gode kilder til fiber, kalium, vitamin C og antioksidanter, mens lav i kalorier og fett. Spise en generell sunn diett rik på frukt kan redusere risikoen for type 2 diabetes, hjerneslag, koronar hjertesykdom og mange kreftformer.

Nøtter

Legge til en håndfull nøtter kan bidra til å øke protein og næringsinnholdet i din riste. Nøtter er fulle av enumettet fett, vitaminer, fiber og antioksidanter. Mandler, i særdeleshet, har vist seg å ha store helsemessige fordeler: I en 2002 undersøkelse publisert i tidsskriftet Circulation, David Jenkins, MD, testet 27 personer med høyt kolesterol over tre måneder. Fagene som ble instruert til å konsumere en håndfull mandler om dagen senket sine dårlige kolesterolet med 4,4 prosent.

Havregryn

Havregryn legger tykkelse og sunn ernæring til din protein shake. Den inneholder mange vitaminer og mineraler, og er en god kilde for fiber, komplekse karbohydrater og ytterligere protein. Dessuten kan løselig fiber i havregryn bidra til å kontrollere blodsukkernivået; dette er grunnen til American Diabetes Association anbefaler at personer med diabetes forbruke mer hele korn som havregryn. Bare sørg for å koke havregryn grundig i vann før blande inn shake.

Yoghurt

Legge yoghurt kan lage din protein shake tykkere og mer mettende. Ifølge Fitness Magazine, er yoghurt en ernæringsmessig kraftpakke av protein og kalsium, og ikke minst probiotika. Yoghurt som viser "live aktive kulturer" på etiketten inneholder gode bakterier som bidrar til å regulere og forbedre fordøyelsen og styrke immunforsvaret ved å tømme ut skadelige insekter og bakterier fra fordøyelseskanalen. "De sunne bakterier i yoghurt hjelp sende signaler til immun-boosting celler i kroppen din til å starte opp og bekjempe skadelige bugs", sier Alexa Meyer, PhD, ernæring forsker ved Universitetet i Wien.

Coffee

Legge kaffe til whey protein shake kan gjøre for en deilig, energigivende frokost, og hjelper deg å unngå kalori-laden kaffe drikker mange restauranter tilbyr. Bare hell nytraktet, avkjølt kaffe i blenderen sammen med din favoritt flavored protein. Vanilje eller sjokolade smaker fungerer spesielt godt med kaffe for å skape en kafé stil drink.