Digidexo.com

Bach rettsmidler for Kids

Bach rettsmidler for Kids


Dr. Edward Bach, en allmennpraktiker og kirurg, utvidet sin kunnskap som lege ved å utforske fordelene med naturlige midler for å håndtere utfordrende menneskelige følelser. Disse undersøkelsene ledet ham til å tenke på egenskapene til blomster og deres potensial for bruk som rettsmidler for problema menneskelige følelser. Hans undersøkelser resulterte i utviklingen av 38 ulike remedier som stammer fra blomster av ville planter, trær og busker Det finnes versjoner av rettsmidler for barn.

Bach Remedy for Stress

Bach Rescue Remedy Blend har mange potensielle fordeler og er hurtigvirkende. Fordi det er en blanding av fem blomster, lindrer det påvirker av ulike typer følelser hos barn som stress, akutt angst og panikkanfall. Denne spesielle blandingen av blomster skal brukes ved akutte perioder eller nødhjelp. Rescue Remedy kommer i en tradisjonell dropper flaske, en sprayflaske, en gel, en balsam og en hudkrem. Blomstene blandet inn Rescue Remedy er Betlehemsstjernen, Clematis, Rock Rose, Impatiens og Cherry Plum.

Bach Remedy for depresjon

Gentian Violet er en Bach Flower Essence ofte gitt til barn som føler motløs og håpløs om å gjøre lekser. Det brukes også for barn som, i møte med utfordringer, er raske til å føle seg motløs og deprimert. Gentian Essence hjelper barn føler svikt er ikke alltid utfallet av deres innsats, og det gir barna en følelse av at hindringer ikke er for stor hvis de prøver.

Bach Remedy for Fear

Mimulus eller ape-blomster og moskus-blomster er grunnlaget for Bachs Mimulus Essence. Det rette er nyttig for barn som er engstelig av kjente ting som edderkopper, å være alene og mørket. Andre erfaringer som er positivt påvirket ved å ta Mimulus er atskillelse fra foreldre og å være redd for fremmede. Å gi barn Mimulus hjelper dem ha mot i møte med sin frykt og å selv se denne frykten som humoristisk. Det gir barn med tillit og muligheten til å leve et liv uten frykt.

Bach Remedy for usikkerhet

Wild Oat er en Bach Essence brukes til å hjelpe tenåringer som føler seg usikker på retningen de skulle reise i livet. Den vanligste livs problemet møtt av tenåringer er knyttet til å velge en karrierevei. Mange tenåringer som når denne fasen av livet er ikke sikker på hva veien å ta. Wild Oat hjelper ungdom til å skaffe seg en klar bilde av hva de ønsker å gjøre med sine liv og å utvikle positive drømmer og mål. Wild Oat Essence gir tenåringer med kapasitet til å kjenne sin sanne veien.