Digidexo.com

Sunn Brown Bag Pakker for eldre barn

Sunn Brown Bag Pakker for eldre barn


Når du pakker en lunsj for ungdom, ta hensyn til ingrediensene du bruker, spesielt hvis du legger prepackaged smørbrød eller snacks. Les alltid ernæring etiketter for konserveringsmidler, store mengder fett eller natrium eller andre tilsetningsstoffer som ikke er bra for barnets ernæring. Ved å overvåke mat etiketter og forberede ditt barns snacks selv, kan du være sikker på å gi barnet den sunn lunsj han trenger for å komme gjennom dagen.

Helkorn

Hele korn eller hele hvete brød er et sunnere alternativ for ditt barns smørbrød. Hel hvete inneholder mer fiber og antioksidanter, og det holder blodsukkeret varierende. Hvis barnet ditt ikke liker smaken eller utseendet på grovbrød, sjekk din dagligvarebutikk for hvitt brød laget av hel hvete. Disse brød smaker som hvitt brød, men har samme næringsverdi som hele hvete versjoner.

Frukt og grønnsaker

Frukt og grønnsaker er gode snacks å legge til ditt barns skole bag. Ikke bare er de en sunn tillegg til en lunsj, men de kan også spises som en mid-morgen eller ettermiddagen snack. Gulrøtter eller stangselleri er lett å knaske på mens et stykke frukt er et sunt alternativ til søte desserter. Frukt legge fiber, vitaminer og antioksidanter til ditt barns kosthold.

Variety

Eldre barn er sannsynlig å bli lei av å spise det samme hver dag. Velge et utvalg av måltider for sine lunsjer som er sammenlignbare med hva noen av deres venner kan spise i kantina. Hvis ditt barns skole har en mikrobølgeovn, er chili høy i protein, fiber og vitamin C, og tilbyr et flott alternativ til smørbrød. Andre sunne packable lunsjer inkluderer pasta salat, kjøttpudding eller andre sunt måltid som raskt kan varmes opp i en mikrobølgeovn.

Sunne drikker

Unngå å gi din barn brus, som inneholder 27 gram sukker, 100 kalorier og ingen ernæringsmessig verdi. Fruktjuice er ikke et flott alternativ fordi den inneholder 22 gram sukker og 110 kalorier. I stedet, gi barnet ditt lettmelk, som har fordelene av kalsium, 100 kalorier og bare 11 gram sukker. Hvis barnet ditt ikke liker melk, tilsett vann på flaske til sin lunsj.