Digidexo.com

Hva Muskler er Brukes Svømming Butterfly Stroke?

Hva Muskler er Brukes Svømming Butterfly Stroke?


En svømming hjerneslag involverer bevegelse av musklene i armer og ben, noe som fører til at svømmeren å spole fremover, ifølge nettstedet Target Woman. Men, påpeker den amerikanske Svømming Coaches Association at andre muskler, inkludert de som ligger i bagasjerommet, er også grunnleggende i løpet av svømmebevegelser.

Under butterfly, som utviklet seg fra brystet slag, svømmere holde sine skuldre i tråd med overflaten av vannet, og gjør arm- og benbevegelser sammen, ifølge Target Woman.

Flere muskler brukes til å utføre sommerfuglen slag, inkludert musklene i bagasjerommet, ben og armer, i henhold til de amerikanske Svømming Coaches Association.

Bagasjerom

De store muskulaturen i underkroppen, stammer fra brystet og ryggen og satt inn på overarmsbenet, er involvert i butterfly og andre svømmeteknikk. Ifølge American Swimming Coaches Association, disse inkluderer de store adductors, latissimus dorsi, de Teres store og pectoralis major, blant andre.

Ifølge forfatteren Blythe Lucero, i "Masters Svømming: En Manual", er sommerfuglen slag mer avhengig av de store musklene i bagasjerommet enn alle andre muskler i armer og ben.

Armer, underarmer og håndledd

Arm muskler er svært viktig under butterfly fordi de gir en bro mellom stammen og underarmen og håndleddet muskler. Ifølge forfatteren Ian McLeod, de viktigste arm muskler involvert under butterfly er brachiallis, biceps og triceps brachii. I underarmen, mentiones han flexor og extensor carpis, pronator Teres og palmaris Longos, extensor digitorum og brachioradialis.

Håndleddet flexors oppretthåndleddet i en nøytral til svakt bøyd stilling, under slaget.

Legs og Feet

I motsetning til de andre svømmestiler, under butterfly beina beveger seg i samklang, også kalt "delfin kick". Ifølge Ian McLeod begynner fremdrift med sammentrekning av Iliopsoas og rectus femoris, som fungerer som hip flexors. Rectus femoris også fungere som knes extensors, ans er tilknyttet bevegelsen startet i quadriceps muskelgruppe. De gluteous musklene fungerer i restitusjonsfasen av bevegelsen. Ifølge Ian McLeod, astronemius og soleus er foten muskler også involvert under butterfly.