Digidexo.com

Søt Olje for Earaches hos barn

Søt Olje for Earaches hos barn


Mange kokker har søt olje i sine hjem for å forbedre oppskrifter og noen til og med bruke den som en hud mykner. Søt olje er ofte referert til olivenolje. Mange mødre har funnet ut at søt olje har en overraskende bruk --- som en måte å lette ubehag av øreverk hos barn.

Øreverk er Common

Øreverk er en vanlig plage hos barn. Ifølge Familydoctor.org, før sin første bursdag fleste barn vil ha hatt minst en ørebetennelse. De fleste av dem er forårsaket når fluidet ikke renne riktig ut av Eustachian rør i mellomøret. Rørene hos barn er mindre, og dette kan føre til at barn skal ha flere øreverk enn voksne. Hvis væsken ikke renne, kan det føre til en infeksjon i øret.

Hva sier ekspertene

Mens det medisinske miljøet ikke spesifikt sier "sweet oil" er et middel for oppvekst øreverk, gjør de anbefaler olivenolje, som er lik. WebMD lister søt olje som et legemiddel, men ikke gi noen detaljer. Nettstedet oppfordrer leserne til å oppsøke et apotek. Noen eksperter sier at søt olje kan midlertidig redusere smerte av en øreverk. Imidlertid er det anbefalt at foreldre tar sine barn til legen for å sørge for at det ikke er noen infeksjon.

Hvordan søke

Søt olje kan kjøpes med en dropper så det er lett å sette olje i barnas ører. Bare et par dråper er nødvendig i hvert øre for å være effektive i å redusere smerte. Det anbefales at oljen være varm for å være mest effektive. Hvis den søte oljen ikke kommer med en dropper, kan man være kjøpt på apoteket. Det største problemet for foreldrene kan være å få barna til å sitte stille lenge nok til at dråpene skal settes inn.

Andre bruksområder

Mens medisinske eksperter advarer mot å bruke søt olje som den eneste rette for øreverk, det finnes andre bruksområder for produktet, særlig når det gjelder å løse vanlige barns forhold. Cradle cap, der en babyens hode blir tørr og flassende, kan bli avløst av søt olje. Søt olje kan også hjelpe å bli kvitt lus. Olivenolje er også anbefalt i et sunt kosthold, siden den inneholder "gode" type fett. The Mayo Clinic anbefaler at søt olje brukes innen seks måneder til et år for å bli åpnet siden den kan miste noe av sin helsemessige fordeler over tid.