Digidexo.com

Hvordan vite hvilke matvarer kan bidra til å forhindre håravfall

Hvordan vite hvilke matvarer kan bidra til å forhindre håravfall


Dårlig ernæring kan være en stor faktor i hårtap. Folk innser ikke at bare å endre sitt kosthold kan ha en stor innvirkning ikke bare på deres generelle helse, men deres hud, hår og energi også.

Hvordan vite hvilke matvarer kan bidra til å forhindre håravfall

•  Når du forteller folk at å endre sitt kosthold er bra for dem, har de ikke gjenoppleve at det er bra for mer enn bare de åpenbare grunner. Mange veganere har problemer med dette området hvis de ikke spiser nok proteiner.

En diett må være høy i protein og essensielle vitaminer og mineraler for å hjelpe opprettholde den beste generelle helse samt hår. Det er noen matvarer som er bevist å hjelpe kampen mot hårtap, de mest kjente som er ....

Mandler er en god kilde til vegetarisk protein, jern og vitamin E. De er også vist seg å bidra til lavere kolesterol som vil bidra til å hindre deg fra å ta kolesterol medisiner. Noen av kolesterol medisiner faktisk føre til hårtap.

Appelsiner inkludert appelsinjuice, er en stor kilde til vitamin C. Vitamin C er en stor del av utviklingen av kollagen som er avgjørende for hårvekst.

Fisk inneholder Vitamin A, vitamin B-6, protein og essensielle fettsyrer som bidrar til å skape og opprettholde sunn hud, hår og negler.

Hel hvete inneholder Silica og Iron, spiller Silica en viktig rolle i å absorbere mange vitaminer og mineraler.

Roastbiff *

Roastbiff inneholder vitamin B-6 og sink og protein, som alle er avgjørende for sunt hår. Sink virker også sammen med vitamin A og uten at noen av disse i kosten kan føre til at du har flass og selv håravfall.

Kikerter inneholder også vitamin B-6 og sink og protein, som alle er avgjørende for sunt hår. Sink virker også sammen med vitamin A og uten at noen av disse i kosten kan føre til at du har flass og selv håravfall.

Soyabønner *

Soyabønner er en stor kilde til protein Jern og vitamin E. Iron spiller en viktig rolle i hemoglobinproduksjonen. Hemoglobinproduksjon er ansvarlig for å få oksygen å strømme til vev i kroppen, og uten at det håret ikke ville vokse.

Havre er en stor kilde til jern, kalium, fosfor og magnesium.

Vann *

Å drikke de anbefalte åtte åtte unse glass vann om dagen er viktig for god hud og hår også. De fleste av de menneskene som gjør drikke denne mengden vann daglig vil du merke har stor hår og hud.

Redusere mengden av fett og salt som du forbruker i stor grad kan påvirke det samlede heia til det bedre, og også hjelpe deg å opprettholde en god leder av hår. Mange føler at det er for mye problemer å bry endre sin nåværende livsstil, men det kan legge år til livet ditt, og selv bidra med hårtap. Det er viktig at du spiser et sunt kosthold, slik at den får den næringen den trenger.