Digidexo.com

Ny medisinsk Prosedyrer for knesmerter

Kneet er en av de mest komplekse leddene i kroppen. Det består av leddbånd, brusk, sener, muskler og væskefylte sekker som kalles bursa. Kneet tillater kroppen å bøye, bøye seg, løpe, hoppe, knebøy, gå, og stadig står, blant annet. En kneskade kan sterkt begrense mobiliteten til den er behandlet. Behandlingen krever ofte kirurgi. Det finnes mange forskjellige typer kirurgiske prosedyrer som kan bidra til å behandle og lindre knesmerter.

Årsaker

Knesmerter kan være forårsaket av mange ting som alvorlige traumer til kneet, leddgikt, en infisert felles, lupus, bensvulster, Osgood-Schlater sykdom, overforbruk av kneleddet, muskelspenninger, bursitt, en cyste, senebetennelse, eller fra en revet ligament eller sene. Ofte ganger, kan du redusere hevelse og redusere knesmerter ved ganske enkelt å hvile kneet, glasur kneet, med en kompress på kneet, og heve kneet. Imidlertid er andre ganger den eneste muligheten til å behandle knesmerter å gjennomgå en medisinsk prosedyre.

Medisinsk behandling

Noen nye medisinske prosedyrer som kan bidra til å behandle knesmerter inkluderer artroskopisk kirurgi, delvis kneet erstatning kirurgi, eller total kneprotesekirurgi. Artroskopisk kirurgi bruker bare et par små kirurgiske snitt til å undersøke og reparere leddskader. Artroskopisk kirurgi kan kvitte kneleddet av løse kropper, fikse ødelagt brusk og leddbånd, og fikse degenerative kne skade. En fordel å artroskopisk kirurgi er den rask utvinning tid i forhold til andre mer invasive åpne operasjoner. Partiell kneprotese er prosessen med å erstatte bare en del av den skadede kneet med en plast eller metallprotese. Healing tid for en delvis kneprotesekirurgi er redusert til hva det ville være for en total kneprotesekirurgi. Faktisk er den nødvendige mengden av tid som folk vanligvis bruker på sykehuset for en delvis kneprotesekirurgi bare én natt. Total kneprotese krever komplett utskifting av kneet. Kneet er fullstendig erstattet med en proteseleddet. Protese felles er vanligvis laget av high end plast og metaller. Total kneprotese er typisk for folk som har leddgikt, slitasjegikt, osteoporose, eller andre degenerative forhold. Total kneoperasjon vare lenger og resultatene er bedre sammenlignet med delvis kneprotesekirurgi. Det er viktig å diskutere alle medisinske alternativer med legen din for å finne ut hvilke kne korreksjon kirurgi er det beste alternativet for din situasjon.