Digidexo.com

Hvor kommer celadrin kommer fra?

Formel

Celadrin® består av fettsyrer som har blitt endret gjennom en prosess som kalles forest. Esteren er resultatet av å kombinere syre og alkohol med utelukkelse av vann (dette er en forenklet forklaring). Fettsyrer er hentet fra biff talg, olje som resulterer når oksekjøtt er kokt. Disse fettsyrene er deretter blandet med alkohol, forestret og kombinert med andre proprietære ingredienser for å skape Celadrin®. Hele prosessen for forestring av fettsyrene er fullført på mer enn 500 grader Fahrenheit, og deretter undersøkes med hensyn til sikkerhet å benytte Ames test og Scientific Akutt toksisitet. Hele prosessen er patentert og merket proprietær på grunn av dette de andre ingrediensene er ikke oppført.

Effekter

Celadrin® er produsert i pille og krem ​​form, reseptfrie og lett absorberes av kroppen. Resultatet fra å bruke Celadrin® inkluderer økning av væsker som pute og smøre leddene. Det er ingen kjente negative bivirkninger fra bruk av Celadrin®.

Fordeler

Gjennom tallrike undersøkelser, viser bruken av Celadrin® en reduksjon i betennelse, øke i felles helse og forbedret bevegelighet. Mennesker som lever med leddgikt finne en stor fordel i å bruke denne naturlige stoffet. Celadrin® har vist seg å være mer effektiv i hele kroppen, ikke bare ledd, enn samme, glukosamin, fiskeoljer slik som DHA og EPA, imidlertid betyr det ikke erstatte fiskeoljer.