Digidexo.com

Hvordan bli kvitt Ringorm på et barn

Hvordan bli kvitt Ringorm på et barn


Ringorm, såkalte grunn av rekken av ringene infeksjonen kan produsere, er en smittsom soppinfeksjon som starter som en liten sår eller kvise. Med tiden infeksjonen utvikler seg til en skjellende sirkulær lesjon og kan til slutt bli hovne og fylt med pus hvis venstre ubehandlet. Du kan velge å søke hjelp hos en lege; Det er imidlertid mulig å kurere barnets ringorm innen fire uker hjemme.

Bruksanvisning

•  Rens ringorm og huden rundt med såpe og varmt vann. Tørk området grundig.

Påfør en over-the-counter soppdrepende medisin til infeksjonen. Bruk medisiner som tørke pulver, lotion eller kremer som inneholder mikonazol eller klotrimazol, som begge behandle soppinfeksjoner. Påfør medisinen direkte til ringorm, samt de områdene rundt infeksjonen. Bruk medisiner så ofte som anvist på pakken for en full to til fire uker. Ikke slutte å bruke medisinen fordi barnets symptomer forsvinner.

Vask barnets sengetøy og klær daglig, mens han er infisert. Holde henne huden ren og tørr hele dagen. Ikke la barnet ditt til å berøre det infiserte området for å unngå å spre det til andre områder av kroppen. Ikke la barnet ditt til å komme i direkte kontakt med andre eller dele sine hår kjøkkenutstyr, puter eller hatter mens infisert.

Tips og advarsler

  • Søk medisinsk behandling dersom ringorm vedvarer etter fire uker med hjemmebehandling. En lege vil sannsynligvis foreskrive en pille eller soppdrepende krem ​​for å behandle infeksjonen.
  • Søk medisinsk behandling dersom ringorm infiserer barnets hodebunnen eller du merker tegn på infeksjon som hevelse, varme å ta på, utflod, feber eller økt rødhet.