Digidexo.com

Behandle keratosis pilaris hos barn

Introduksjon

Keratosis pilaris, eller KP, er en hud tilstand som resulterer i små humper på overarmene og baksiden av lårene. Hos barn, KP også kan vises på kinnene. Polka-prikkete utseende av støt ligner "kylling hud". Fargen på humper kan være rød eller brun, avhengig av hudfarge. KP er ufarlig, men til mange humper er skjemmende. Det finnes ingen kur for KP, men det er flere over-the-counter, naturlige og reseptbelagte behandlinger tilgjengelig for å kontrollere sykdommen. I noen tilfeller er dette kronisk sykdom forsvinner ved voksenlivet. Men før den tid, behandle keratosis pilaris hos barn krever kontinuerlig fuktighetsgivende og peeling for å holde KP fra å returnere.

Fuktighetskremer

Ifølge KPKids, "En vanlig innledende behandling av keratosis pilaris er ofte intensiv fuktighetsgivende." Fuktighetskremer fungerer best med milde tilfeller av KP. De kremene myke opp og smøre harde støt. To kremer anbefalt av KPKids er Khepra Skin Therapy Cream og barna slik So Soft Body Lotion. Khepra inneholder naturlige ingredienser, inkludert lakserolje, myrra og røkelse. Den KIDS lotion ble utviklet av foreldre og inneholder ikke tilsatt duft eller skadelige ingredienser.

Eksfoliering

Exfoliants fjerne oppsamling av døde hudceller på det øverste laget av huden, kalt epidermis. Dr. Audrey Kunin av DermaDoctor skriver: "Hudleger ofte til OTC og Rx melkesyreprodukter til palliate KP." Milde syrer som melkesyre er ofte anbefalt for behandling av KP. Melkesyre er funnet i melk, yoghurt og lignende produkter. Men det er også en alpha hydroxy syre. Påføring melk eller yoghurt til huden vil forsiktig eksfoliere epidermis.

Anti-inflammatoriske produkter

Grønn te olje er et naturlig middel som er trygt å bruke på barn. Ifølge Dr. Kunin, kjemper det post-inflammatorisk hud misfarging. Dessuten er grønn te en antioksidant, så det beskytter huden mot frie radikaler som forårsaker skade på cellenivå.

Dual Purpose Products

The Mayo Clinic viser flere reseptbelagte legemidler for behandling av KP. Carmol og Keralac er to produkter som inneholder urea. (Urin er laget av urinsyre som kommer fra urea.) Urea fukter huden og bidrar til å fjerne døde hudceller. Dette produktet er tryggere for barn å bruke enn de andre reseptbelagte legemidler som aktuelle retinols, som er avledet fra vitamin A og ammonium laktat. Begge disse stoffene har flere bivirkninger. For en naturlig dual-purpose produkt, vurdere sitronolje. De emollients i olje- fukte huden, og sitronsyre forsiktig eksfolierer. Sitron olje hjelper også med betennelse.