Digidexo.com

Hvordan behandle et anstrengt Foot Arch

Hvordan behandle et anstrengt Foot Arch


Smerte og brennende følelse forbundet en anstrengt fot bue kan gjøre turgåing eller stående svært ubehagelig. Ifølge Foot.com, den medisinske termen for en anstrengt fot bue er plantar fasciitt, ​​og det oppstår ofte til folk som tilbringer mye tid på sine føtter, samt de med flate føtter. Alvorlig eller vedvarende foten smerte bør vurderes av legen din, men du kan også prøve noen hjemme tiltak for lettelse.

Hvordan behandle et anstrengt Foot Arch

•  Ta en over-the-counter smerte medisiner hvis det er nødvendig. NSAIDS, som ibuprofen eller naproxen, kan bidra til å redusere eventuelle hevelser samt administrere din smerte.

Påfør en ispose til din bue. MayoClinic.com anbefaler å bruke is til det berørte området i 15 til 20 minutter, tre eller fire ganger om dagen.

Unngå hard trening og selv å være på føttene hvis du kan. Hvis smertene ikke er alvorlig og du ønsker å fortsette å trene, bør du vurdere lavere effekt aktiviteter - for eksempel, gå eller svømme stedet for å kjøre.

Unngå høyhælte sko. Bruk komfortable, støttende, godt utstyrt sko.

Prøv støttende løse innleggssåler, spesielt hvis du har flate føtter. Hvis disse synes å gi litt lindring, vurdere å kontakte legen din om spesialdesignede orthotics for dine føtter.

Hint

  • Hvis smertene vedvarer i mer enn et par dager, kontakt lege.
  • Aldri ta reseptbelagte medisiner som ikke er skrevet ut til deg.