Digidexo.com

Hvordan å spise mindre enn 2000 kalorier om dagen

I mange år har den kaloriinntak retningslinje anbefales en standard 2000 kalorier om dagen for den gjennomsnittlige voksne kvinnelige kosthold. Men forbruker 2000 kalorier om dagen hjelper deg å opprettholde vekten din bare hvis du har en aktiv livsstil og ganske mye muskelmasse. For mange kvinner, er færre enn 2000 kalorier for å opprettholde vekten sin - spesielt hvis de forsøker å gå ned i vekt. Trening er viktig og vil hjelpe noen vekt-tap plan. Velg en diett rik som gir sunne kilder til ernæring.

Hvordan å spise mindre enn 2000 kalorier om dagen

•  Forstå ernæringsmessige retningslinjer før du starter noen vekt-management program. Velg et sunt, balansert kosthold slik at du får de vitaminer og mineraler du trenger. Protein bidrar til å bygge muskler, og hele korn å opprettholde et sunt fordøyelsessystem.

Lær kalori teller mat du velge mellom hver av de matvaregruppene. Å brenne fett og bygge muskler, øke protein og redusere karbohydrater og fett, men ikke eliminere dem helt. Matvaregruppene varierer i kalorier. Protein og karbohydrater har fire kalorier per gram, og fett har åtte kalorier per gram. De fleste voksne bør spise 50 til 70 gram protein per dag.

Endre måten du spiser. Mange voksne har tre store måltider om dagen, pluss en eller to snacks. Dette er mer sannsynlig å få deg til å få vekt. I stedet spiser fem mindre måltider gjennom dagen, med hvert måltid som inneholder noe protein og litt karbohydrater. Se etter matvarer som har 20 prosent eller mer av det daglige anbefalte verdier av næringsstoffer.

Drikk rikelig med vann hele dagen. De fleste ernæringsfysiologer og leger anbefaler åtte 8-oz. glass vann per dag. Ikke drikk alle dine daglige vann i en eller to runder. Vannet vil holde deg hydrert, tenke klart og følelsen mye bedre hvis du sprer det ut. Det hjelper også dempe appetitten, noe som gjør det lettere å feste med en lav-kalori diett.

Kontroller regelmessig mosjon del av din livsstil. Varier treningen mellom vekttrening og aerobic trening. Løfte vekter bidrar til å bygge muskler, som forbrenner mer kalorier enn fett. Aerobic brenne kalorier og trener hjerte og lunger. Alternerende mellom de to gir de mest effektive resultater for vekttap, fysisk form og øke stoffskiftet.

Begrens inntaket av tomme kalorier matvarer, for eksempel godteri, bearbeidet mat, potetgull og andre høy-kalori, lav baserte produkter.

Hint

  • De fleste voksne trenger å spise betydelig mindre enn 2000 kalorier per dag for å gå ned i vekt. De fleste kvinner bør begrense sine kalorier til 1200-500 daglig for å gå ned i vekt.