Digidexo.com

Behandling for kronisk daglig hodepine

Om tre til fem prosent av mennesker opplever kronisk daglig hodepine, ifølge Mayo Clinic. Hodepine kan klassifiseres som kronisk dersom de skjer 15 av 30 dager i minst tre måneder. Kronisk daglig hodepine kan vanligvis deles inn i fire typer: kronisk migrene, kronisk spenningshodepine, den nye daglig vedvarende hodepine og Hemicrania continua.

Årsakene til kronisk daglig hodepine

Mesteparten av tiden er det ingen underliggende fysiske årsaken til disse headaches.Sometimes folk som tar smertelindring medisinering mer enn to ganger i uken erfaring rebound hodepine som kronisk daglig hodepine.
Mulige fysiske årsaker inkluderer inter-cranial press, infeksjoner, klemte nerver, hjerneskade, svulster og problemer med blodårene i og rundt hjernen.

Begynnelsen Treament

Dersom hodepine er forårsaket av et fysisk problem, vil behandlingen fokusere på det problemet. Dette vil vanligvis stoppe eller redusere hyppigheten av hodepine.
Hvis det ikke er noen underliggende fysisk årsak, som vanligvis er tilfelle, vil behandlingen fokusere på måter å forebygge hodepinen starter. Hvis hodepinen er dømt til å være rebound hodepine fra smertestillende medikamenter, vil det første skritt i behandling av dem skal stanse bruken av smertestillende midler.

Antidepressiva og betablokkere

Antidepressiva er ofte de første medisiner forsøkt å forhindre hodepine fra å vende tilbake. De lindre symptomene på depresjon, angst og søvnforstyrrelser som ofte er sett med kronisk hodepine. Men de ikke er vant til å behandle Hemicrania continua. Betablokkere kan brukes til å behandle kronisk migrene. De er noen ganger foreskrevet i tandem med antidepressiva.

Anti-beslag medisiner og NSAIDs

Noen anti-anfall narkotika har en positiv effekt på migrene, ifølge Mayo Clinic. De anti-anfall medisiner blir også prøvd på kronisk daglig hodepine. Disse stoffene omfatter divalproex og topiramat.

Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler eller NSAIDs, slik som naproxen, blir noen ganger brukt for spesielt alvorlig hodepine eller for å hjelpe til med tilbaketrekning fra andre medisiner for smertelindring.

Injeksjoner

Injeksjoner av bedøvelse rundt nervene kan lindre smerte fra hodepine, som kan injeksjoner av kortikosteroider ved hodepine "triggerpunkter", eller områder av smerte. Botulinum toxin type A injeksjoner er også sies å bringe noen mennesker lindring fra kronisk daglig hodepine, ifølge Mayo Clinic.

Alternative behandlinger

I tillegg til medisin, er det noen andre behandlinger som kan bidra til å redusere smerter fra kronisk daglig hodepine. Disse alternative behandlinger inkluderer biofeedback, akupunktur, meditasjon, massasje og noen ganger chiropractic omsorg.