Digidexo.com

Hvordan bruke din TDEE å miste fett.

Hvordan bruke din TDEE å miste fett.


Din totale daglige energiforbruket (TDEE) er antall kalorier du forbrenner på en daglig basis, når du legger opp din basal metabolic rate BMR pluss kalorier du forbrenner gjennom bevegelse. De fleste flytter, selv om de har stillesittende jobber, hobbyer eller livsstil, selv om at bevegelsen er å vandre mellom bygningene når du går på jobb. Å vite din totale daglige energiforbruket kan hjelpe deg å kutte kalorier på en moderat, men effektiv rente. Kutte kalorier altfor drastisk kan føre til utbrenthet og fiasko for fett tap plan.

Hvordan bruke din TDEE å miste fett.

•  Beregn din BMR. For kvinner er det BMR formelen 655 + (4,35 x vekt i pounds) + (4,7 x høyde i inches) - (4,7 x alder i år). For menn er det BMR formel 66 + (6,23 x vekt i pounds) + (12,7 x høyde i inches) - (6,8 x alder i år). Dette nummeret er kaloriene du forbrenner på en daglig basis, bare for å holde seg i live.

Factor i kalorier brent gjennom aktivitetsnivået. "The Hollywood Trainer vekttap plan: 21 dager for å gjøre Healthy Living en livslang vane" viser følgende tall for å representere aktivitet: 1.2 for stillesittende - 1.375 for lett aktivitet, én til tre dager per uke - 1,55 for moderat trening , tre til fem dager i uken - 1.725 for moderat høy aktivitet, seks til syv dager i uken - og 1,9 for tung trening de fleste dagene i uken.

Multipliser antall som representerer ditt aktivitetsnivå ved din BMR for å finne din TDEE. For eksempel, hvis din BMR er 1400 kalorier, og du er lett aktiv én til tre dager per uke, ville du multiplisere 1400 med 1.375 for et resultat av 1925 kalorier. Dette er din TDEE.

Lag en kalori underskudd for fett tap. Å miste en kilo fett per uke, opprette en 20 til 25 prosent underskudd. Multipliser din TDEE av denne prosentandelen. For eksempel, hvis din TDEE er 1925, multiplisere dette tallet med 0,20 for et resultat av 385 kalorier.

Trekk din underskuddet fra din TDEE. For eksempel, hvis din TDEE er 1925, og du ønsker å opprette en 20 prosent underskudd med 385 kalorier, du bør spise 1540 kalorier per dag, å miste ett pund per uke.

Hint

  • Spore kalorier i løpet av dagen, ved å holde en liten notisbok i lommen. Dette vil hjelpe deg å innse hvor enkelt det er å spise over din caloric behov. Etter hvert vil du utvikle en spisemønster som passer dine vaner.
  • Eliminere de tingene du kan lett gjøre uten, som sukkerholdig brus. Gi deg selv plass til å spise ting du liker gang en stund, mens du bor innenfor kaloriunderskudd. Vi har en tendens til å kreve hva som er forbudt.
  • Tenk på Uketellerne, i stedet for daglige summer, når man teller kalorier. Du kan spise mer på en dag og gjøre opp for det neste. Dette er spesielt nyttig for sosiale arrangementer, hvor du vil heller spise fritt med alle andre.
  • Redusere kalorier til 25 prosent eller utenfor, kan være farlig for noen. Alltid legen din før du starter et fett tap diett.