Digidexo.com

Hvordan ta Probiotika Under antibiotikabehandling

Antibiotika brukes til å bli foreskrevet rutinemessig, men nå er leger blir mer samstemt med antibiotika-resistens og tendensen av antibiotika for å fjerne både de dårlige bakteriefloraen fra tarmkanalen og de gode flora, forlater pasienter utsatt for diaré, gjær infeksjoner og blæren infeksjoner. Nyere studier har vist overbevisende bevis for at bruk av probiotika, gunstige levende mikroorganismer som finnes i menneske tarmen, for å re-balansere bakteriefloraen i tarmen bør være rutine ved forskrivning av antibiotika til noen pasienter. Du bør rådføre deg med legen din dersom du opplever noen intestinal opprørt når du tar foreskrevet antibiotika medisiner.

Hvordan ta Probiotika Under antibiotikabehandling

Hvordan ta Probiotika Under antibiotikabehandling

•  Få dine probiotika fra maten du spiser. Mat som yoghurt, gjæret og ugjæret melk, miso, tempeh, noen juice og soya drikkevarer.

Ta probiotika i supplement form. Din lokale helsekostbutikk og narkotika butikker har en rekke probiotiske forbindelser i pille, kapsel eller pulverform som du kan ta daglig mens du er under antibiotikabehandling for å øke mengden av gunstige flora i tarmen.

Forskning den beste probiotiske for deg. Lactobacillus og bifidobakterier er de mest vanlige probiotika tilgjengelig. Lactobacillus normalt lever i menneskelige tarmen og vagina og produserer vitamin K, laktase og anti-mikrobielle stoffer som acidolin, acidolphilin, lacticidin og bakteriocin. Den har få bivirkninger, men bør unngås av de med svekket immunforsvar, tarmkanalen skader, eller de med alvorlig overvekst på tarmbakterier. Lactobacillus brukes ikke bare for å gjenopprette bakterielle tarmfloraen, men for tilfelle av bakteriell vaginose, samt. Det er kjent for å også ha anti-inflammatoriske egenskaper og anti-kreft egenskaper. Det anbefales for bruk mot diaré assosiert med antibiotikabehandling.

•  Vurder Bifidobacterium for huden allergi forhold. Bifidobacterium er et annet probiotisk å øke mikrofloraen i tarmen, men det har også fordelaktige virkninger mot vaginal bakterielle forhold, og har blitt funnet å ha noen anti-allergieffekter. Det er også noen undersøkelser som blir gjort i anti-kolesterol egenskapene Bifidobacterium og dens evne til å øke immunforsvaret. Den brukes for å hjelpe tarmproblemer fra irritabel tarm syndrom og Crohns sykdom, og anbefales for å redusere diaré assosiert med langvarig antibiotikabehandling.

Legg Streptokokker thermophilus til mix. Denne imponerende-klingende melkesyrebakterie brukes ofte i kombinasjon med Lactobacillus og Bifidobacterium for maksimal effekt i fordel tarmkanalen i tilfeller av reisende diaré, irritabel tarm-syndrom og andre forhold. Det finnes naturlig i yoghurt og mozzarella ost.

Hint

  • De med undertrykt immunsystem bør være forsiktig i å bruke probiotiske kosttilskudd, så bør de med hjerteproblemer og bukspyttkjertelen dysfunksjon. Gravide kvinner bør konsultere sin lege før du bruker probiotika.