Digidexo.com

Hvorfor har jeg Do Acne?

Hvorfor har jeg Do Acne?

Hva

Huden består av porer, som er laget opp av bittesmå kjertler som kalles talgkjertler, mer kjent som oljekjertler. Olje glands i huden din gjøre en olje som kalles sebum. Kviser er forårsaket når olje glands, på grunn av overaktive hormoner, gjør for mye sebum. Overflødig talg blandet med skitt fra dagliglivet; tette oljekjertlene forårsaker små infeksjoner. Som et resultat av disse mindre infeksjoner, kviser, kviser eller zits vises på huden.

Hvordan

Tilstoppede porer noen ganger lukke opp og infeksjonen forblir under huden, forårsaker whiteheads. Blackheads er forårsaket når de tilstoppede porer åpne opp, snu huden en nyanse av brunt. Andre ganger, reagerer kroppen til infeksjonen annerledes, forårsaker kviser, eller humper over huden med puss-fylte topper.

Voksen acne

Voksne som lider av akne kan også attributt til aktiv hormoner. Igjen er olje glands overproducing olje og tetter seg og infisert. Mange ganger kvinner lider av akne uken før menstruasjon når deres hormoner er mest aktive. Kvinner bør også være klar over makeup de bruker, for mange merker er kjent for å tette porene som vil resultere i konstant utbrudd. Stress kan bidra til akne også, fordi når stresset, produserer kroppen mer sebum enn vanlig.

Forholdsregler

Mange tror at de får akne på grunn av fet mat eller sjokolade. Dette er usant. Spise disse matvarene bidrar ikke til kviser. Imidlertid kan produkter som brukes til å style håret forårsake kviser i pannen. For mye hårspray eller gel kan dryppe ned, tetter porene og skape akne. Det er også viktig å huske på å holde hendene borte fra ansiktet. Skitt og oljer på hendene kan enkelt overføres til ansiktet, igjen forårsaker tilstopping og infeksjon av porene.

Behandling

Før du går til en hudlege, prøve å vaske ansiktet to ganger om dagen. Velg et ansikt vask som er enig med huden din ikke fører til en reaksjon Når du velger en rensende vask, bør du sørge for ansiktet ditt ikke blir rød eller irritert. Ikke skrubb ansiktet med en vaskeklut, for det vil gjøre akne peeling og muligens arr. Se din hudlege for videre assistanse.