Digidexo.com

Coconut Oil & Vekttap

Coconut Oil & Vekttap


Det er så mange kurer for vekttap er spioneringen i dag, at det er vanskelig å vite hvilke påstander er sanne og hvilke krav er svindel. Kokosolje er et produkt som har vært gjenstand for studier og akademisk litteratur i flere år nå. Det tilbyr forbrukerne mange helsefordeler, inkludert vekttap.

Skinny på kokosfett

Kokosolje har mindre fett enn andre oljer, og det faktisk fremmer bedre helse. Kokosolje inneholder også færre kalorier enn andre oljer, og fordi det er behandlet ulikt av kroppen, er det mer som et karbohydrat enn fett.

Fatty Acids

Kokosolje består av 75 prosent kaprylsyre og 25 prosent kaprinsyre. Det betyr at kokosolje har bare 6,8 kalorier per gram i stedet for 9 kalorier per gram av andre oljer. I vanlig engelsk, det betyr at hvis du bare bruker kokosolje i matlagingen, vil du redusere kaloriinntaket ditt.

Diabetiker Sikker

Selv om kokosnøttolje er mye som et karbohydrat, det påvirker blodet på en annen måte. Det hever ikke blodsukker nivåer. Den kroppens prosesser kokos olje umiddelbart snu den til energi. Det er perfekt for vekttap, fordi det ikke er lagret i kroppen hvor det kan bli omgjort til fett. Det betyr ikke, men at en over overflod av kokosolje ikke vil slå til fett til slutt; det bør fortsatt brukes i moderate mengder.

Metabolisme Booster

Kokosolje øker den metabolske hastighet fordi de mellomkjedefettsyrer i kokosnøttolje er lett absorberes inn i kroppen og brennes hurtig som en energikilde. Som øker metabolsk aktivitet. Ifølge Bruce Fife, CN, ND, har forskning vist at kokosolje ikke bare øker metabolic rate snart etter sitt forbruk, men metabolic rate forblir forhøyet i minst 24 timer etter å ha spist.

McGill University Study

Forskere ved McGill University i Canada fant ut at hvis alle oljer i en persons daglige kosthold er erstattet med oljer som soyaolje, rapsolje, tistelolje, og kokosolje, kan en person miste opptil 36 pounds i et år uten engang å endre sin diett. Det er viktig å huske at selv overspising sunn mat kan føre til vektøkning. Å miste vekt med kokos olje må oppfylles ved å bli koblet sammen med et sunt kosthold.

Thyroideafunksjonen

Raffinerte vegetabilske oljer kan føre til vektøkning ved å undertrykke skjoldbrusk funksjon. Den skjoldbrusk er kjertelen ansvarlig for metabolsk funksjon. Ifølge Dr. Ray Peat ", umettede oljer blokkere thyroid hormon, sin bevegelse i omløp, og responsen av vev til hormonet." En person ville faktisk være bedre å spise smult enn å spise en umettet olje, fordi smult ikke undertrykke skjoldbrusk funksjon.

Kokosolje er ikke en umettet olje, og så har ingen negative effekter på skjoldbruskkjertelen funksjon. Det er et bedre valg enn andre oljer, og selvfølgelig, et mye bedre valg enn smult (er behandlet hydrogenert smult, og så inneholder trans-fett). Å spise kokosolje hjelper skjoldbruskkjertelen til å fungere normalt, og det hjelper folk til å unngå vektøkning.