Digidexo.com

Hvordan lage en tidsplan for daglige måltider

Hvordan lage en tidsplan for daglige måltider


Opprette en tidsplan for måltider kan være nyttig hvis du starter en ny diett eller har en travel timeplan, men det kan være spesielt nyttig hvis du trenger å ta medisiner med måltider. Timeplanen hjelper deg vedta sunne vaner i din daglige timeplan. Med måltider planlagt, trenger du ikke å bekymre deg om å finne tid til å spise.

Hvordan lage en tidsplan for daglige måltider

Bruk en linjal for å tegne en rett horisontal linje om to inches fra toppen av papiret. Tegne en rett vertikal linje om tre inches fra venstre kant av papiret, fra toppen til bunnen av siden.

Skriv "frokost" over den horisontale linjen til høyre for den vertikale linjen. Tegn en loddrett linje fra toppen til bunnen av papiret rett etter ordet frokost. Skriv "Lunsj" til høyre for den vertikale linjen, og deretter trekke et loddrett linje fra toppen til bunnen av siden. Skriv "Dinner" til høyre for den vertikale linjen. Disse ordene skal skrives på tvers av toppen av siden som de vil hver danner en kolonne.

Skriv de dagene i uken starter med søndag under toppen horisontal linje på venstre side av siden og venstre side av den første vertikale linjen. Skriv mandag om en tomme under søndag. Fortsett å skrive dagene i uken om en tomme under hverandre. Trekke en horisontal linje mellom hver dag i uken for å danne rader.

Tenk på det tidspunktet du ønsker å våkne opp på søndag morgen. La det være minst en halv time for å sikre at du er helt våken før du tilberede frokost. Hvis du våkner kl 8 om morgenen, for eksempel, har tenkt å spise frokost på 8:30. Skriv 08:30 parallell til ordet "Søndag" i kolonnen merket "frokost". Hvis du våkner til samme tid hver dag, skriver samme tid for hver dag i uken i frokost kolonnen. Ellers justere tidene deretter.

Bestem deg for en praktisk og passende tid til å spise lunsj. Det kan være når du har lov til å bryte for lunsj på jobben, eller det kan rett og slett være rundt den tiden du begynner å få sulten hver dag. Avhengig av din daglige rutine, kan denne tiden variere fra dag til dag. Bestem deg for en tid til å spise lunsj hver dag og merke det i lunsj kolonnen for den aktuelle dagen.

Planlegg dinner. Sett en realistisk tid, slik at selv minst en time fra du kommer hjem hver dag. Mark ned tiden ved siden av den tilsvarende dagen på middags kolonnen.