Digidexo.com

Alternative løsninger for Lyme sykdom

Lyme sykdom er en flåttbåren sykdom som oppstår når et flåttbitt overfører bakterier fra slekten Borrelia til en menneskelig vert. Hvis oppdaget raskt, kan Lyme sykdom effektivt behandles med antibiotika. Men når Lyme sykdom går udiagnostisert, kan det føre til alvorlige helseproblemer. Alternative behandlinger kan lette bivirkninger forårsaket av antibiotika medisinsk behandling så vel som symptomer i forbindelse med utvinning av sykdommen.

Tidlig behandling

Fordi Lyme-sykdommen er forårsaket av bakterien, antibiotika er meget effektive ved tidlig behandling. Spør deteksjon og antibiotikabehandling er nøkkelen til å motvirke Lyme sykdom før mer alvorlige eller kroniske symptomer. Alternative behandlinger kan lindre ubehaget av influensalignende Lyme sykdom symptomer eller utslett som utvikler seg i et flåttbitt området, men bør ikke erstatte rask legehjelp. Alternative løsninger kan redusere ubehagelige gastriske bivirkninger av behandling med antibiotika. Spis pro-biotiske yoghurt, drikke grønn te eller urtete som kamille eller peppermynte og drikke naturlig ginger ale å bosette magen.

Komplementære Solutions

Hvis Lyme sykdom ikke elimineres umiddelbart med antibiotikabehandling, kan det påvirke mange systemer i kroppen. The University of Maryland Medical Center anbefaler bruk av alternative løsninger for å utfylle tradisjonell medisinsk behandling av pågående Lyme sykdomsrelaterte helseproblemer som leddgikt, nevrologiske problemer og hjerteproblemer. Komplementære alternative behandlinger kan omfatte forbruker hvitløk - friske eller i kosttilskudd - for å øke immunforsvaret, drikke grønn te og spise en diett rik på antioksidanter for å styrke hjertet helse og bekjempe betennelser, og ved hjelp av akupunktur eller massasje terapi for å lindre smerter, smerter og tretthet.

Videre kan sterke doser av intravenøse antibiotika være nødvendig å motvirke den fortsatte Lyme sykdom bakteriell infeksjon hvis det ikke ble detektert umiddelbart. Disse antibiotika er mer sannsynlig å forårsake bivirkninger som kvalme, oppkast og diaré, enn antibiotika behandling brukes når Lyme sykdom er første kontrakt. Disse mer alvorlige bivirkninger kan bli redusert med komplementær alternativ ernæringsmessige og urte behandling. Spise krystallisert ingefær kan hjelpe med kvalme. Havregryn, fullkornsbrød og ernæringsmessige gjær i appelsinjuice eller stenket på popcorn kan bidra til å bekjempe kvalme og gi en ekstra dose av vitaminer.

Alternative løsninger

For folk som ikke kan ta antibiotika på grunn av andre helsemessige bekymringer, samt folk for hvem flere kurs av antibiotika har vært mislykket i å utrydde borreliose bakterien, kan alternativ behandling være det eneste tilgjengelige alternativet. Urte kosttilskudd eller te som echinacea og kattens klo kan bidra til å øke immunsystemets evne til å bekjempe infeksjoner.

Mens effekten av homøopatiske midler mot Lyme sykdom ikke er vitenskapelig bevist, kan naturopathic leger anbefaler homeopatisk behandling for å redusere mange pågående Lyme sykdom eller post-Lyme sykdom symptomer. Omega 3 oljer, B-vitaminer, og Co-enzym Q-10 har blitt rapportert å styrke den generelle helse og for å minske virkningene av vedvarende Lyme sykdom hos noen mennesker. Rådes imidlertid at Food and Drug Administration advarer mot å ta injeksjoner av bismacine, som er noen ganger anbefalt av alternative helse utøvere som en Lyme sykdom behandling. Bismacine injeksjoner kan føre til nyre-eller hjertesvikt.