Digidexo.com

Aktuelt kremer for Omskjæring Pain Relief

The American Academy of Pediatrics, eller AAP, anslår at 1,2 millioner nyfødte guttebarn blir omskåret i USA hvert år. Omskjæring er et valgfritt alternativ som foreldre gjør for sine barn på grunn av religiøse, kulturelle, sosiale eller hygieniske grunner. Ifølge Omskjæring Resource Center, ble før 1980 anestesi ikke brukes fordi spedbarn smerte ble avvist av det medisinske fellesskapet. De siste årene har AAP har bestemt at smertelindring bør gis. En aktuell krem ​​er ett alternativ for omskjæring smertelindring.

Typer

Lidokain, prilokain og tetrakain er typer kremer som brukes for smertelindring. En eutektisk blanding av lokalanestetika, kjent som EMLA, er den vanligste typen av aktuell krem ​​brukes på spedbarn under omskjæring. Denne vannbasert krem ​​inneholder en kombinasjon av lidokain og prilokain.

Effektivitet

I henhold til AAP, betyr preparatet ikke lindre alle smerte forårsaket av den kirurgiske fremgangsmåten, men har vist seg å minske det under enkelte faser av prosessen. Kremen skal påføres minst en time før de omskårne for å gi mest nytte. Studier har vist at babyer som ble behandlet riktig med EMLA under omskjæring hadde mindre økning i hjertefrekvens og gråt for en kortere periode enn babyer som ikke fikk EMLA, indikerer kremen gi noen smertelindring.

Betraktninger

The National Institute of Child Health and Human Development konkluderte med at smertestillende kremer som EMLA bør vurderes når andre metoder for smertelindring er ikke tilgjengelig

Lidokain kremer inkludert EMLA kan forårsake hud fargeendringer og irritasjon. I sjeldne tilfeller har aktuell smertestillende kremer vært knyttet til blå-baby syndrom. Imidlertid, i henhold til NICHD, gir nåværende data tilstrekkelig bevis for at en enkelt dose av preparatet er trygt for påføring på huden til nyfødte.

Informert beslutning

Det er slutt avgjørelsen av den overordnede til å bestemme om å ha sin sønn omskåret, og hvilken type smertelindring vil bli brukt under omskjæring. Vite fordelene og risikoen ved alle alternativer for å gjøre en utdannet beslutning om hva som er best for barnet.