Digidexo.com

Årsaker til Degenerative Disc Disease hos unge menn

Hva er det?

Degenerative plate sykdom er faktisk en form for leddgikt i ryggen. Det fører til ryggsmerter, noe som er årsaken til ca 23 prosent av skolefravær. Mens andre ting føre til ryggsmerter, som følelsesmessig stress, degenerative plate sykdom som årsak til lav rygg og ben smerter er hyppigere hos barn enn en gang trodde. Det oppstår når vann og proteininnholdet av endringene skål og platen blir tynnere og derfor mer pålitelig. Et annet navn for degenerative plate sykdom er spondylose. På en MR, viser det seg som en forsnevring av rommet mellom platene. Det begynner vanligvis tidligere hos menn enn kvinner.

Genetikk

En tendens mot degenerative plate sykdom er genetisk. En studie gjort av Yoshiharu Kawaguchi, MD, PhD, Masahiko Kanamori, MD, PhD, Hirokazu Ishihara, MD, PhD, Kazuo Ohmori, MD, PhD, Hisao Matsui, MD, PhD og Tomoatsu Kimura, MD, PhD kalt "The Association of Lumbar Disc Disease med vitamin-D Receptor Gene Polymorphism "fant at de med en vitamin D reseptor genet av en spesifikk form hadde mer frekvens i platen degenerasjon.

Røyking

Hvis du røyker, det bremser blodsirkulasjonen og gjør at levering av byggevarer til ryggraden å bremse. Det er en sammenheng mellom røyking og de med kroniske korsryggsmerter. Fordi røyking avbryter flyten av blod for å holde platene sunt, de fleste leger anbefaler at personer med korsryggsmerter eller plate degenerasjon slutte å røyke.

Posture

Dårlig holdning er en årsak til degenerative plate sykdom hos unge menn. Feil holdning legger press på noen av platene ujevnt og årsaker angre stress, noe som resulterer i brudd og degenerasjon. Både stående og sittende stilling er viktig fordi hver type påvirker ulike områder av plater.

Liten Men Hyppig Trauma

En ting leger tror forårsaker degenerative plate sykdom og hyppige små gjentatte skader på et bestemt område. Skadene kan ikke føre til en stor mengde av smerte, men etter en stund, skaper bein spurs på bein, noe som fører til smerte. Et spesielt eksempel er vektløfting. Små traumer i ryggraden og nakken som ofte går ubemerket forårsaker endringer i ryggraden og utbruddet av leddgikt tilstand. De mindre tårer og overgrep gikk ubemerket hen på den tiden, men deres gjentatte mønster skapt problemet.

Fluorose

Overflødig fluor i kroppen fører til en tilstand som kalles fluorose. Denne tilstanden fører til endringer i ryggraden og plater, som så ligner degenerative plate sykdom. De fleste leger ikke diagnostisere det som skjelett fluorose men degenerative plate sykdom. Årsak til tilstanden er fra det overskytende inntak av fluor. Vanligvis har denne tilstanden medfølgende dental fluorose, som forårsaker brune spraglete tenner.