Digidexo.com

Osteoarthritis Treatment Guidelines

Selv om folk er i stand til å redusere mengden av smerte følte som følge av slitasjegikt, er det ingen kur for tilstanden. Fordi det er ingen kur, riktig behandling av tilstanden er enda viktigere for de som ønsker å være i stand til å håndtere smerte. Ved å behandle slitasjegikt på riktig måte, kan en person ofte gjør dag-til-dag-aktiviteter med lite smerter forårsaket av tilstanden. Mens noen utvalgte for kirurgi for å bidra til å redusere smerten følte fra slitasjegikt, kirurgi vanligvis en siste utvei og bør ikke gjøres før etter andre muligheter er prøvd.

Administrerende Artrose

De fleste mennesker som opplever bouts med Artrose er rammet av en mild form for tilstanden. Smerten følte fra mild artrose kan minimeres ved å gjøre noen enkle ting. For eksempel, hvis et ledd er i smerte, unngås ved hjelp av leddet så mye som mulig for en dag. Hvis bruk av felles ikke kan unngås, arbeid på å ta 5- til 10-minutters pauser fra å bruke joint hver time.

I noen tilfeller kan en diett av lett trening redusere mengden av smerte du føler. Snakk med legen din om hvilke øvelser som kan fungere best for deg. Dette kan omfatte sykling, gange eller svømming. Trening kan lindre leddsmerter, fordi det gjør at musklene rundt leddene til å vokse sterkere. Når dette skjer, blir skjøten mer stabil. Hvis fugen er øm eller skadet, må du ikke trene den før den har blitt uthvilt og betennelsen avtar.

Sett et mål å miste noen få pounds hvis du er overvektig. Jo mer press på leddene, jo mer sannsynlig at Artrose smerte utløses. Ved å miste enda et par pounds, vil du være i stand til å redusere mengden av press på leddene. Hvis du er overvektig, lage et mål å miste en kilo eller to hver uke ved å spise sunnere og trene.

Over-the-counter smertestillende medikamenter kan lindre smerte. Medisiner som inneholder paracetamol, for eksempel Tylenol, kan hjelpe slitasjegikt. Fordi paracetamol kan påvirke andre medisiner du kan ta, ta kontakt med legen din først.