Digidexo.com

Wulong Tea for Weight Loss

Wulong te eller oolong te, er en tradisjonell kinesisk te kjent for sine fettforbrennende effekt. Wulong te er lik grønn te i sin helsemessige fordeler, men det gjennomgår oksidasjon og er fortrinn brun i fargen. Wulong te er forskjellig fra grønn te ved å ha en mer eller treaktig smak blomster grunn av denne oksydasjon.

Fakta

Wulong te kommer fra Camellia sinensis te-planten, som alle sanne te gjør. Mellom grønn te og svart te, Wu lenge te bladene er semi-oksidert og gjennomgå 10 til 70 prosent gjæring. I likhet med grønn te, gir Wulong te mange helsefordeler, inkludert forbedret fordøyelse og immunforsvar, slåss hjertesykdommer og skjelettsykdommer, og forebygging av tannråte. Wulong te reverserer også tegn på aldring og bidrar til å klare acne og forbedre tone og utseende. Wulong te er brukt som et vekt-tap supplement, med de fordeler anses å være mer enn det dobbelte av grønn te. Mens du brenner kalorier, reduserer Wulong te også fetende effekten av karbohydrater når inkludert i en daglig diett.

Fettforbrennende Fordeler

Polyfenoler i Wulong te introdusere prosessen med thermogenesis til kroppen, og det handler om å varme opp hjelper hjelpemiddel i større fettforbrenning. Wulong te har vist seg å brenne mer enn det dobbelte av kalorier som vanlig grønn te gjør. En studie publisert i The Journal of Nutrition i november 2001 viser forbedrede fettforbrennende effekter mottatt fra inntak av Wulong te, sammen med anormal daglige menneskets kosthold. Over en tre-dagers periode tillegg av Wulong te til dietten økt fettforbrenning med 12 prosent over forbruket av vann i en gruppe mannlige deltakere. I august 2003 en studie i Journal of Medical Investigation viste 157% større fettforbrennende resultater med forbruket av Wulong te i motsetning til grønn te. Denne studien inneholdt grupper av japanske kvinner over en 30-dagers periode som fikk tillegg av Wulong eller grønn te til sine dietter, konsumert tre ganger daglig.

Vektreduksjon

Økt metabolisme vedrører vekttap, og vekt vedlikehold. Energiforbruket (EE) er vist å forholde seg til stoffskiftet, og studier har vist regelmessig inntak av Wulong te å bidra til å øke EE med nesten 3 prosent i løpet av 90 minutter, og deretter opprettholdes så lenge ytterligere to timer. Wulong te ville kreve fortsatt kosten forbruk for å opprettholde vekttap resultater og økt energi og metabolisme.