Digidexo.com

Herbal Formler for Fibromyalgi

Ifølge National Fibromyalgi Association, er fibromyalgi en av de vanligste kroniske smertelidelser. De vanligste symptomene er kronisk smerte og tretthet, men det er bokstavelig talt dusinvis av symptomer som kan oppleves. Årsaken er ukjent, er det ingen kur, og bare ett medikament er utformet spesielt for behandling av fibromyalgi. Utenfor av tradisjonell medisin, kan lider finne alternative eller urte-behandlinger er nyttige for de vanligste symptomene.

Smerte

Ingefær er ofte brukt i folkemedisinen for å behandle kvalme, men den er også nyttig for lindring av smerte. AyuervedicCure.com siterer en 1992 dansk studie av 56 pasienter med muskel- og skjelettsmerter fra leddgikt. Testpersonene som fant pulverisert ingefær rapportert varierende grad av lettelse uten bivirkninger. For fibromyalgi, ta 1000-2000 mg av pulverisert ingefær i kapsler daglig. Som et alternativ, bratte en teskje revet ingefær i en kopp varmt vann i ca 10 minutter å lage ingefær te. Blid med honning, hvis ønskelig.

Gurkemeie er et annet krydder som er nyttig i urte behandlinger. Gurkemeie inneholder curcumin, som er en anti-inflammatorisk og kan være nyttige ved smertelindring. Ta 400-600 mg tre ganger om dagen, enten med eller uten mat. Hvis du ikke opplever lindring innen 10 dager, slutte å bruke. Curcumin er ikke anbefalt for personer med fordøyelsesproblemer.

Depresjon

Opptil 50 prosent av fibromyalgi lider også lider av depresjon. For mild depresjon, kan johannesurt være effektive, og med færre bivirkninger enn tradisjonelle medisiner. Johannesurt bør ikke tas med foreskrevet antidepressiva eller uten tilsyn av lege.

Aromaterapi kan også bidra til å avlaste fibromyalgi symptomer, og det kan trygt kombineres med tradisjonelle medisiner. Lavendel eterisk olje brukes til nervesystemet lidelser, mens sandeltre og ylang-ylang har avslappende egenskaper.

Søvnforstyrrelser

Mange fibromyalgipasienter har problemer med å sove, som bare sammensatte tretthet og smerter som er kjennetegnene på sykdommen. Valerian root er en tradisjonell folkemedisin, enten tas som en te 30 minutter før sengetid eller som pulver i kapselform, 150-300 mg. Valerian root bør ikke tas hvis du bruker søvn hjelpemidler eller humørregulerende medisiner som diazepam eller amitriptylin.

Kamille er en beroligende urt som kan slappe av deg og hjelpe deg å sove. Å ta som en te, bratte 1 ts. av tørket kamille blomster i en kopp kokende vann i flere minutter. Serveres med honning og sitronsaft.

Herbal behandlinger

Herbal behandlinger kan være nyttige for behandling av symptomer, men de har en tendens til å arbeide langsommere enn tradisjonelle medisiner. Det kan ta en måned eller mer for resultatene å merkes. Og mens urter ikke er klassifisert som narkotika, bør de bli behandlet med samme forsiktighet. De kan samhandle med reseptbelagte medisiner og kan ha negative bivirkninger. Alltid konsultere med en lege før du begynner noen urte behandling.