Digidexo.com

Hvordan bygge ditt immunsystem til Beat Lungebetennelse

Lungebetennelse er en hvilken som helst infeksjon i lungene forårsaket av virus, bakterier og sopp. Du kan utvikle lungebetennelse etter å ha blitt utsatt for noen andre som har denne infeksjonen, eller det kan utvikle seg som en sekundær infeksjon fra forkjølelse, flus og andre øvre luftveisinfeksjoner. Det er flere tiltak du kan gjøre hjemme for å bygge din immunsystem til å slå lungebetennelse.

Hvordan bygge ditt immunsystem til Beat Lungebetennelse

Hvordan bygge ditt immunsystem til Beat Lungebetennelse

•  Hold deg hydrert. Drikker minst 64 gram vann per dag bidrar til å tynne slim som samler seg i luftveiene slik at kroppen kan skille ut det gjennom hoste. Når du kjemper lungebetennelse, drikker tilstrekkelig nivå av vann vil hjelpe immunforsvaret slå den raskere.

Få massevis av vitamin C. Ifølge Food and Drug Administration, kan vitamin C øke immunforsvaret. Gode ​​kilder til vitamin C inkluderer sitrusfrukter og juice, mørkegrønne bladgrønnsaker, og mange bær (for en fullstendig liste se Resource 3). Du kan også kjøpe vitamin C-tilskudd over disk på de fleste stoff butikker. Sørg for å lese informasjonen på medisiner etikett for doseringsanvisning.

Få 8 til 10 timers søvn hver natt. Under søvn, kroppen reparerer og øker immunforsvaret.

Vask hendene ofte. Du bør vaske hendene i minst 30 sekunder med varmt vann og såpe, å være sikker på å få under neglene. Å gjøre dette hindrer immunsystemet ditt fra å måtte bekjempe andre inntrengere mens den er allerede prøver å slå lungebetennelse.

Unngå alkohol. Alkohol undertrykker kroppens naturlige refleks å hoste når det er fremmede stoffer i luftveiene, og svekker immunforsvaret. Hvis hosterefleksen ikke fungerer som den skal, vil kroppen ikke effektivt hoste ut bakteriene i lungene som forårsaker din lungebetennelse.

Hint

  • Unngå innånding av sterke kjemikalier og begrense eksponering for irriterende stoffer som sigarettrøyk. Disse stoffene kan skade luftveiene og gjøre deg mer utsatt for lungebetennelse.
  • Hvis du har eller utvikle lungebetennelse, gå til lege omgående. Du trenger å bli behandlet med antibiotika eller antivirale medisiner. Din lege kan også foreskrive en inhalator for å klare og åpne opp luftveiene for mer effektiv puste.