Digidexo.com

Om Fat brennere

Om Fat brennere


I en desperasjon for å gå ned i vekt, mange mennesker slår til fett brennere for å få hjelp. De fleste fett brennere er piller som inneholder spesielle ingredienser som hevder å øke energi eller metabolisme. Andre fett brennere undertrykke appetitt. Med så mange fete brennere på markedet, kan det være overveldende å vite hvilken du skal velge. Det er derfor det er viktig å vite hvordan de ulike brennere fungerer slik at du kan velge den som passer best til dine behov.

Naturlige Fat brennere

Ofte dieters ønsker å prøve fett brennere, men er redd for å bruke narkotika. Naturlig fett brennere gir en måte å gå ned i vekt uten å bruke narkotika. Natural er definert forskjellig i ulike land. Men generelt er det et sammensatt eksisterende i sin naturlige tilstand, som enten stammer fra naturlig mat eller planter. Noen fettforbrenning naturlige matvarer inneholder pastinakk, gulrøtter, rutabagas, reddiker, løk og gressløk. Neper, som er et annet fettforbrenningen grønnsak, fungere som en utmerket erstatning for poteter. Grønn te ekstrakt er også brukt som en naturlig fettforbrenner.

Sentralstimulerende midler og ikke-stimulerende Fat brennere

Stimulerende fett brennere, også kalt thermogenics, forbrenne fett ved å øke kroppens metabolisme. Økt kroppsmetabolismen produserer varme, øke kroppens kjernetemperatur. Foruten å øke kroppens stoffskifte, thermogenic fett brennere også stimulerer sentralnervesystemet. Kosttilskudd ingredienser som finnes i thermogenic fett brennere inkluderer efedrin, koffein, yohimbin og synephrine. I stedet for å stimulere sentralnervesystemet, ikke-stimulerende fett brennere øke forbrenningen. Noen av de viktigste ingredienser i kosten ikke-stimulerende fett brennere er konjugert linolsyre (CLA), 7-keto, L-karnitin, hydroxycitric syre og pyruvat.

Appetittdempende

Appetittdempende midler, som senker ønske om å spise, er gruppert i to hovedkategorier: amfetamin og urte. De fleste amfetamin er forbudt i Amerika. Vær forsiktig med urte appetittdempende midler som hevder å tilby uvanlig raske vekttap resultater som ephedra som har blitt svartelistet av Food and Drug Administration (FDA) på grunn av alvorlige bivirkninger.

Thyroid Regulators

Fordi skjoldbrusk styrer kroppens stoffskifte, er skjoldbrusk regulatorer brukes til å stimulere stoffskiftet, noe som gir en dieter økt energi, noe som resulterer i mer kalorier brent. Thyroid kosttilskudd erstatte det kroppen ville produsere som normalt. Dette lar kroppen optimalisere og kontrollere skjoldbruskkjertelen, slik at det å fungere på en høyere grad enn det gjør på egen hånd. Guggulsterones og forskolin er de populære kosttilskudd ingredienser som finnes i skjoldbrusk regulatorer.

Blokkere

Carb stopper hemme enzymer som fordøyer karbohydrater i matvarer. Vanligvis karbohydrater finnes i matvarer er den største trusselen mot dieters fordi de utgjør mesteparten av matvarene Kosten krever. Når karbohydrater er fortært, resulterer det i en kaskade av kroppslige hendelser, forlater dieter sulten. De lar karbohydrater passere direkte gjennom systemet uten å øke din daglige mengde kalorier. Fett blokkere virker ved å binde fett i klynger og deretter eliminere den. Denne prosessen hindrer at fett fra å bli absorbert inn i kroppen.

Misforståelse

Selv om fett brennere vanligvis klassifiseres som vekt produkter, er de ikke ansett vekttap produkter. Du kan faktisk få vekt i vekttap prosessen fordi fett veier mindre enn muskler. Med andre ord, selv om kroppen fett prosenter kan gå ned, kan tallene sett på skalaen går opp i stedet for ned.

Advarsel

Fordi det er usikkert om fett brennere fungerer eller om de er trygge hvis tatt over en lengre tidsperiode, bør det utvises forsiktighet. Snarere enn helt avhengig piller som kan gi bivirkninger eller ikke være like effektivt som hevdet, er det bedre å gå ned i vekt ved sunn slanking og trening. Selv de beste naturlige fett brennere vil ikke være effektiv uten konsekvent diett og mosjon.