Digidexo.com

Hva gjør Health Care Trender mener?

Helsevesenet trender refererer til statistiske mønstre identifisert i helsesektoren. Myndigheter og andre næringer undersøke og bruke trender for å bevare eller forbedre helse og velvære for de i samfunnet.

Funksjoner

Helsevesenet trender er faktabaserte, målbare statistikk med mønstre som gjentas, eller forblir stabil over tid. Målbarhet gjør analytikere til å evaluere data i form av tall, prosenter, datoer, år eller mengder. I helsevesenet, trender inkluderer informasjon om mennesker, sykdommer, medisiner og teknologi.

Funksjon

Center for Disease Control benytter helsevesenet trender å utstede offentlig informasjon om pandemier, miljøfarer og farer helserisiko. CDC, er imidlertid ikke det eneste foretaket som drar nytte av å analysere helsevesenet trender. Medisinske forskere er interessert i helsevesenet trender fordi statistikk kan føre til medisinske funn. Farmasøytiske produsenter bruker trender for å lage nye typer medisiner.

Fordeler

Helsevesenet trender tillate analytikere til å identifisere hva som nå skjer og forberede seg på hva som vil skje i fremtiden. Trender blir brukt som et middel til å skape anslag. For eksempel, studere trender av influensasesongen fra ett år gir legene en idé om hva influensa vil være som året etter. Denne informasjonen gjør det mulig for landet å forberede et passende antall vaksinasjoner.