Digidexo.com

Om Infant Health Insurance

Foreldre til svært små barn ofte står overfor en kryssild av medisinske erfaringer. Som sådan, å finne kvalitet helseforsikring er en nødvendighet for foreldre til spedbarn, selv om oppgaven kan virke skremmende. Du kan starte med å utforske funksjon av spedbarn helseforsikring, typer dekning, forsikring fordeler og hensyn.

Funksjon

Spedbarn helseforsikring, som voksen helseforsikring, tjener det formål å utligne kostnaden for medisinsk behandling. Fordi spedbarn krever ofte betydelig forsiktighet i løpet av første leveår, kan utgifter legge opp raskt og helseforsikring kan bidra til å lindre noe av smerten av disse regningene. Når barnet besøker legen, presenterer den overordnede barnets forsikring informasjon til helsepersonell. Leverandøren da, heller enn å kreve umiddelbar betaling, fakturerer helseforsikring. Forsikringsselskapet i sin tur betaler for en del av kostnadene for besøket, og den medisinske leverandøren fakturerer spedbarnets foreldre for de gjenværende saldo. Hvis en up-front "co-pay" kreves av barnets politikk, kan denne betalingen være påkrevd av helsepersonell på det tidspunktet tjenesten utføres.

Typer

Noen typer spedbarn helseforsikring inkluderer privat forsikring, en ordning der spedbarnets foreldre søker - og betale for - deres egen dekning uten assistanse. Gruppe helse-dekning, en mer vanlig og mindre kostnadskrevende alternativ, blir ofte tilbudt på noen rabatt ved barnets foreldres arbeidsgiver og kan betales for gjennom lønn fradrag. Endelig kan stat-bistand som Medicaid bidra til å støtte lav inntekt eller trengende familier gjennom rimelige eller gratis skattyter-støttet dekning; familier generelt må passere en søknadsprosess før denne type dekning kan forlenges.

Funksjoner

Nesten hver forsikring er unik, som funksjoner varierer avhengig av leverandør og abonnent. Co-betalinger, betaling kreves av helsepersonell på tidspunktet for tjenesteytelsen, er vanligvis nominelle avgifter, men kan være i overkant av $ 250 for akuttbehandlinger. Fradragsberettigede beløp, eller beløp som spedbarnets foreldre må betale før forsikringen dekker merkostnadene, er noen ganger nødvendig og kan nå inn i tusenvis av dollar. I tillegg kan forsikringsleverandører krever abonnenter til å betale en prosentandel av det medisinske regningen før egenandelen er nådd, da forsikringsselskapet kan dekke en høyere prosentandel - eller alle - av helsepersonell regningen.

Fordeler

Som nevnt ovenfor, kan helseforsikring dekke en betydelig del av den medisinske regninger som påløper under det første året av et barns liv. Denne dekningen kan i stor grad redusere den økonomiske byrden ofte forbundet med helsetjenester, og ha kvalitet forsikring kan øke sannsynligheten for at barnet får god oppmerksomhet og omsorg. Den reduserte ut-av-lomme kostnader pådratt av foreldrene som følge av helseforsikring reduserer også nøle oppleves av noen foreldre i å ta sine barn til legen, for ytterligere å fremme helse og trivsel for barnet.

Betraktninger

Når du shopper for spedbarn helseforsikring, er det avgjørende å nøye vurdere forsikringsleverandøren nivåer av dekning, nødvendige pre-sertifiseringer, egenandeler og selskapets generelle omdømme. Ulike regler kan kreve forskjellige out-of-pocket utgifter, så foreldre til spedbarn bør nøye vurdere retningslinjer før du inngår en avtale.