Digidexo.com

MRSA Staph Infeksjon hos barn

Bakterien kalles meticillinresistente Staphylococcus aureus (MRSA) har blitt en av de mest utbredte typer overførbar infeksjon i verden. Dette skyldes sannsynligvis en mutative kvalitet som har gjort bakterier ekstremt motstandsdyktig mot antibiotika behandling. Siden det første rapporterte tilfelle av MRSA i 1961, har millioner av mennesker blitt smittet med denne typen bakterier. Muligheten for at det blir overført økes ved vanskeligheten med å inneholdende infeksjon, på grunn av dens tilstedeværelse i felles innstilling - for eksempel skoler, hvor det er gått fra barn til barn.

MRSA-infeksjon risikoer for barn på skolen

I en oktober, ble 2007 status rapport utgitt av Centers for Disease Control and Prevention (CDC), potensialet for spredning av MRSA-infeksjoner til barn i skolesammenheng anses alvorlig nok for generell advarsler og forebyggende prosedyrer som skal dissmeinated til alle skoler i USA. Selv om CDC ikke anbefale skolen nedleggelser når tilfeller av MRSA-infeksjoner ble rapportert, gjorde de foreslår samfunnsengasjement i å ta proaktive skritt til behandling og forebygging av spredning av infeksjonen i skolen og hjemmemiljøer.

Symptomer på MSRA hos barn

Ifølge Mayo Clinic, staph infeksjoner hos barn presentere klassiske symptomer som har en rekke opptredener og stadier av utviklingen. Mens mange barn som blir smittet vil bare vise små, røde nupper som er like i størrelse og utseende til en kvise, kan noen smitte steder på barn utvikle seg til enda større humper som blir såre og betente. Disse mer alvorlige infeksjoner kan føre til brekkasje av huden, som deretter fylles med puss og avløp. Åpne sår på barn kan også utvikle dette pus-lignende tilstand.

Forebygging

Selv om denne konkrete stamme av staph bakterier har vist en motstand mot antibiotikabehandling hos barn, kan eksisterende infeksjoner ligge hvis riktig hygiene og dressing av åpne sår opprettholdes. Drenering smitte steder på barn bør være kledd med rene bandasjer og tape; disse dressinger bør skiftes med jevne mellomrom. Vaske ofte med såpe og vann, spesielt etter dressing infeksjoner, vil hjelpe begrense spredningen av bakterier på barnets kropp.

Behandling

Selv om MRSA bakterier har utviklet en resistens mot vanlig brukte antibiotika, for eksempel penicillin og methacillin, har nyere typer antibiotika vist en akseptabel grad av suksess i behandling av slike infeksjoner. Leger kan foreskrive kurs av klindamycin eller Bactrim å bli inkludert i hjemmetjenesten behandlinger for barn. Den antibiotika kjent som vancomycin er utviklet for behandling av barn i sykehus og andre helseinstitusjoner. Antibiotikumet linezolid har blitt godkjent av FDA for behandling av barn og voksne. The Mayo Clinic antyder også at barn vasker hendene ofte, holde åpne sår dekket, desinfisere sengetøy ofte og få testet for MRSA.

Ytterligere forsiktighetsregler

Potensialet er sterk for MRSA-infeksjoner hos barn til å utvikle seg til mer alvorlige helseproblemer. Ubehandlede eller virulente tilfeller av MRSA-infeksjoner kan spre seg til andre områder av et barns kropp, som deretter blir smittet. Dette kan føre til helsealvorlige problemer for barnet, spesielt infeksjoner som oppstår i blodet, bein, lunger eller hjerte. Disse mer alvorlige tilfeller av MRSA-infeksjoner i barn kan bli livstruende.