Digidexo.com

Hvor mye bør jeg veie 6 Feet, 1 tomme?

Generelle retningslinjer

Ved 6 fot 1 cm høy, bør en voksen kvinne veie ca £ 165. og en voksen mann skal veie ca £ 184. ifølge formelen gitt i Health.LearningInfo.org. Disse veier og høyde forholdstall gi en kvinne en sunn body mass index (BMI) på 21,8 og en mann en sunn BMI på 24,3, ifølge Mayo Clinic BMI kalkulator.

Påvirkninger på kroppsvekt

Kroppen rammestørrelse påvirker vekt, ifølge Health.LearningInfo.org. Den vanlige gjennomsnittlige vekten er basert på å ha en middels rammestørrelse. En frisk person med en liten ramme kan veie mindre enn gjennomsnittet, og en frisk person med en stor ramme kan veie mer enn gjennomsnittet. Å ha en høy muskelmasse og lav fett påvirker også hvor mye en person bør veie, ifølge faqs.org.

Bottom Line

En vekt av 165 kg. for en kvinne eller £ 184. for en mann regnes som sunt for en 6 fot 1 tomme person med en middels kropp ramme og gjennomsnittlig mengder muskler og kroppsfett. Opprettholde en sunn kroppsvekt reduserer risikoen for hjertesykdom, diabetes, slitasjegikt, høyt blodtrykk, høyt kolesterol og flere typer kreft, ifølge Centers for Disease Control and Prevention.