Digidexo.com

Grunner En kvinne kan ikke gå ned i vekt

Grunner En kvinne kan ikke gå ned i vekt


Kvinner spiser mindre enn menn, men bærer 6-11 prosent mer kroppsfett. Noe fett er nødvendig å regulere hormoner, for menstruasjon, og for å gi feminine kurver. Men hva hvis du har for mye kroppsfett, og forsøk på å redusere har vært mislykket? Hvorfor kan du ikke gå ned i vekt?

Hoppe over måltider

Gi regelmessig næring til kroppen din i løpet av dagen for optimal mental yteevne, energinivå og sult ledelse for å unngå å miste kontrollen på ditt neste måltid når du er skrubbsulten.

Underrapportering

Glem de fem gummy ormer rappet fra en kollegaer skrivebord og ekstra salat dressing til lunsj? Skriv ned alt du putter i munnen for å holde fokus og klar.

Mangel på mosjon

Flere dager i uken av aerob trening (gåing, løping, svømming), og vekttrening hjelper pounds forsvinne.

Yo-yo slanking

Gjentatte ganger å miste / få ofte resulterer i et tap av muskelmasse. Selv om du kanskje veier mindre, har du dieted bort fettforbrenning muskel og er nå faktisk fetere enn før! Mindre muskelmasse til å forbrenne kalorier gjør det vanskeligere å gå ned i vekt.

Menopause

De fleste kvinner blir følsomme for karbohydrater og sukker på perimenopause. Øk inntaket av magre proteiner og redusere karbohydrater for å holde vekten beveger seg i riktig retning.

Advarsel

Stress, mangel på søvn, binyre utarming, og blodsukker ubalanser kan påvirke hormonproduksjonen og gjøre vekttap vanskelig. Se legen din dersom du mistenker en medisinsk bekymring.