Digidexo.com

Naturlige måter å kurere depresjonen

Naturlige måter å kurere depresjonen


Depresjon er en alvorlig sykdom som påvirker en persons humør og syn på livet. Det kan skje for en rekke årsaker, for eksempel tap av en jobb, eller fødselen av en ny baby. Dersom depresjon er venstre ubehandlet kan det føre til selvmord. Hvis du lider av depresjon kan du begynne å behandle det naturlig. Men hvis du ikke ser din depresjon løft, du virkelig trenger å få hjelp fra en profesjonell.

Johannesurt

Johannesurt er en helt naturlig urt som brukes til å behandle en persons humør. Det kan forbedre personens evne til å håndtere hver dag og dens aktiviteter. De som lider av depresjon kan ta to 450 mg kapsler med hvert måltid. For å se forbedringer, må personen ta det på daglig basis. Dersom Johannesurt er å hjelpe, ikke gå ut av det. Fortsette å ta det selv når symptomene på depresjon gå bort, eller de vil komme tilbake igjen.

Advarsel: Hvis du tar noen medisiner, eller du er gravid eller lider av diabetes, må du få tillatelse fra legen din til å ta johannesurt.

SAM-e

SAM-e er en annen helt naturlig kosttilskudd som har evnen til å løfte humøret. SAM-e fungerer fordi det øker en persons dopamin nivåer. Som en ekstra fordel, fungerer SAM-e for å fremme sunne ledd og leverfunksjon. Enkeltpersoner bør ta én 400 mg kapsel hver dag på tom mage. Bare ta det en gang per dag når du kommer ut av sengen, men før du spiser frokost for å starte dagen av til høyre.

Advarsel: Hvis du tar andre medisiner må du få legen din tillatelse til å ta dette tillegget. Du bør heller ikke ta SAM-e hvis du lider av manisk depresjon.

Trening

Trening er god til å lindre stress og også reduserer depresjon. Trene stimulerer visse hormoner i kroppen din som gjør at du føler deg bra. Også, jo bedre kroppen føles, jo bedre vil du føle deg om deg selv. Ikke bare kan utøve hjelpe deg bli kvitt din depresjon, kan det også hindre depresjon fra å komme tilbake. Begynne å jobbe ut for en halv time hver dag, og deretter bremse jobbe deg opp til en time mosjon hver dag. Trene vil ikke fungere for alvorlig depresjon, så vil du fortsatt trenger å oppsøke lege for behandling.