Digidexo.com

Bee Balm Plant & Skin Disorders

Bee Balm Plant & Skin Disorders


Selv om det er mange planter som kan føre til hudproblemer og irritasjon, for eksempel giften eføy og gift eik, har bee balsam anlegget motsatt effekt. Snarere enn årsak hudlidelser, hjelper bee balsam lindre dem. Brukes som en aktuell behandling, bidrar dette vill urt berolige infeksjoner og byller på huden. Det har andre helbredende egenskaper i tillegg, og blir ofte brukt som en urte te.

Hva er Bee Balm?

Bee balm er en vill urt nært knyttet til bergamot anlegget. Det er ofte forveksles med sitronmelisse anlegget, selv om de ikke er i slekt. Bee balm er funnet i naturen, og er preget av sin tynne, fargerike blomsterblader i rødt, rosa og lilla. Det er en flerårig vill blomst og kan bli funnet i den østlige delen av Nord-Amerika. Det er ofte brukt i hager, selv om det kan bli funnet i skog og tre områder også.

Hvordan Bee Balm Hjelper hudlidelser

Bladene av bee balsam planten har antiseptiske egenskaper. På grunn av disse egenskaper, oljer fra bladene inhibere veksten av mikroorganismer. Dette staves av infeksjon og bakterier og er den viktigste grunnen til at så mange mennesker har brukt den til å behandle hudlidelser.

Slik bruker Bee Balm på Skin

Å tilstrekkelig bruke antiseptiske krefter av bee balsam anlegget, er det viktig å høste friske blader. Knusing noen av disse bladene vil frigjøre duftende oljer. Disse oljer kan deretter bli gnidd på den infiserte hud. For best resultat, bruk bee balm oljer på hudlidelser to ganger hver dag. Mellom programmer, holde huden ren og tørr.

Bee Balm som en Tea

Bee balsam planter kan også brukes som te. Selv om du kan drikke det recreationally, noen mennesker drikker te fordi den har en vanndrivende eiendom, som kan bidra til å rense kroppen for giftstoffer gjennom urinering. De røde blomstene av anlegget blir tørket og preges for å lage te, som ofte blir referert til som Oswego te.

Andre bruksområder for Bee Balm

Siden hele bee balsam planten er spiselig, har folk brukt ulike deler av det på forskjellige måter. Fordi blomster og blader av anlegget er svært aromatisk, kan disse deler være tørket og brukt som en i hjemmet potpourri. Noen til og med innta bladene av bee balsam anlegget for å lindre oppblåsthet.