Digidexo.com

Tegn og symptomer på mild depresjon

Tegn på mild depresjon kan være så subtile at du kanskje ikke kjenner dem. Hver person med denne lidelsen reagerer forskjellig, så se nøye hvis du har mistanke om en venn eller elsket en er deprimert.

Betydning

Mild depresjon kan ha en umiddelbar innvirkning på en persons helse både fysisk og mentalt. Det vil også påvirke de rundt og leve med den deprimerte personen.

Tap av interesse

En person som er mildt deprimert kan miste interessen for det hun pleide å nyte og i dagligdagse aktiviteter. Hun vil være i stand til å fungere på en daglig basis, og fortsette med livet sitt, men i dårlig humør.

Slow Response

En person som er mildt deprimert kan ha en tregere reaksjon i tale, tanke og handling. Personen som en gang var skarp kan synes å være treg, sløv og uinteressert.

Opprørt Enkelt

Et annet tegn på mild depresjon er at en person kan bli opprørt over enkle ting. Han kan ikke være i stand til å utføre oppgaver som raskt eller lett som han en gang gjorde, og han kan føle at han ikke er coping godt.

Sleep

En mildt deprimert person kan sove mer eller mindre, kan ha problemer med å sovne eller kan ha urolig søvn.

Vekttap

Mangel på matlyst er et annet symptom på mild depresjon, og personen kan ikke bare gå ned i vekt, men kan risikere å bli underernært.