Digidexo.com

Gjær kur for menn

Symptomene på en mannlig gjær infeksjon kan være lik symptomene på en kvinnelig gjær infeksjon. Du vil sannsynligvis ha en rødlig utslett ledsaget av kløe eller brennende følelse i tuppen av penis. Gjær infeksjoner er sjelden seksuelt overført og er vanligvis forårsaket av langvarig bruk av antibiotika, dårlig kosthold eller en kompromittert immunsystem. Du kan ta flere tiltak for å kurere din gjær infeksjon og unngå tilbakefall.

Medisiner

Gå til legen din for å bekrefte at du lider av en gjær infeksjon. Han vil trenge for å eliminere andre mulige problemer som forårsaker lignende symptomer, for eksempel bakterielle infeksjoner eller seksuelt overførbare sykdommer.

Når legen har eliminert andre muligheter, kan han foreskrive en soppdrepende salve for lokal applikasjon. Hvis du opplever en uvanlig mengde kløe eller svie, kan han også foreskrive en aktuell hud lettelse salve.

Ifølge Dr. Todd B. Nippoldt, hvis saken ikke er alvorlig, kan du være i stand til å rydde opp din gjær infeksjon ved å bruke en over-the-counter krem ​​som Monistat. Påfør kremen to ganger daglig inntil infeksjonen forsvinner, men ikke lenger enn en uke. Nippoldt anbefaler også at du unngå seksuell aktivitet før infeksjonen er helt borte.

Diet

Gjær er en sopp som begynner sin utvikling i magen, så er det svært viktig å skape et internt miljø som ikke bidrar til gjær vekst. Sukker og alkohol er de to viktigste produkter som oppmuntrer gjær vekst og bør unngås når du tar antibiotika eller lider av en gjær infeksjon. Selv juice og frukt bør unngås midlertidig til infeksjonen avtar.

Også unngå havre og ris, som oppmuntrer gjær vekst. Prøv å spise kjøtt som er frittgående og økologiske å unngå hormoner og antibiotika som vanligvis finnes i de fleste dagligvare-butikken kjøttprodukter. Den ekstra antibiotika kan forverre gjær vekst i magen.

De fleste grønnsaker motvirke gjær vekst, spesielt brokkoli, spinat, grønnkål og tomater. Bønner som linser, black-eyed peas og soyabønner er også akseptabelt.