Digidexo.com

Cardiac Rehab Diet

En godt balansert kosthold er viktig, spesielt hvis du er utvinne fra hjertet kirurgi. Alle som har blitt diagnostisert med hjerteproblemer bør lære å spise en diett som er rik på næringsstoffer og lite fett. Spise en hjerte rehab diett vil du føle deg mye bedre og vil hjelpe deg å leve et lengre liv. Det vil være utfordrende å lære nye måter å tilberede og spise, men du vil få taket på det snart. Du må bare lære noen forskjellige vaner når det gjelder innkjøp av mat og matlaging matvarer.

Se Fett i kostholdet ditt

Det er avgjørende at den hjerte pasienten holder seg unna mat med høyt mettet fett, transfett og kolesterol. Disse matvarer er fienden av et godt hjerte. Mettet fett øker nivået av kolesterol i blodet, og dermed øke risikoen for hjertesykdom og slag. Flertallet av mettet fett kommer fra animalske matvarer, for eksempel fet oksekjøtt, svinekjøtt, lam, fjærfe med hud, smult, fløte, smør og hele melkeprodukter. Disse matvarer inneholder kolesterol, også. Mange bakt og stekt mat inneholder mettet fett, så vel. The American Heart Association begrenser inntaket av mettet fett til 7 prosent av din totale kalorier. Trans fett er også svært farlig for hjertet. Pommes frites, donuts, piecrusts, kjeks, kaker, kjeks, stick margariner og matfett er noen matvarer som inneholder transfett.

Frukt og grønnsaker

En hjerte rehab kosthold vil inneholde rikelig med frisk frukt og grønnsaker. De er en god kilde til vitaminer og mineraler, og er høy i fiber.A diett høy i løselig fiber, som finnes i frukt og grønnsaker, faktisk bidrar til å senke kolesterolet og reduserer risikoen for hjertesykdom. Hold blomkål, gulrøtter og brokkoli kuttet opp og klar til å spise hele tiden. Dette vil gjøre det enklere for deg å spise sunt. I stedet for å gripe tak i kjøtt og ost fra kjøleskapet, hente den beholder med ferske grønnsaker. Velg mat som inneholder grønnsaker som den viktigste ingrediensen for måltidene dine, som wok eller en kokk salat. Pass på at du ikke ramse smør eller fettrik sauser på grønnsaker. Spis et eple eller en fersken til dessert eller snack.

Protein er et Must

Protein er en annen viktig del av et hjerte sunt kosthold. Når du velger kjøtt, sørg for at de er høy i protein og lavt på fett. Velg prima kjøtt av okse i stedet for fet kutt. Inkludere belgfrukter, erter og bønner, fordi de er en høy kilde til protein og inneholder ikke kolesterol. Fisk er en god kilde til protein. Torsk, tunfisk og kveite har lite fett i dem. Spise en diett som er gunstig for hjerte helse vil ta engasjement og praksis, men det er et oppnåelig mål.