Digidexo.com

Hvordan få olje eller vann ut av øret

Overflødig voks buildup inni øret kan være starten for smitte, og kan også gradvis hindre din evne til å høre effektivt. Det står vann i ørene etter dusjen, badekaret eller svømming bør også fjernes så snart som mulig; forlate den i øret kan fremme den ubehagelige etterspill som fremkommer i form av infeksjon.

Hvordan få olje eller vann ut av øret

•  Kjør vannet og gjøre andre forberedelser du normalt ville før du starter din dusj. En effektiv måte å fjerne olje i øret ditt er under dusjen. Hell ut en liten dråpe sjampo på én pekefinger. Dab sjampo på den andre pekefingeren og tommelen. Gni forsiktig øreflippene. Med hver pekefinger, forsiktig gni shampoo på begge ytre øret overflater. Ikke sett inn mer enn én finger inn i øret ditt. La sjampo reagere med olje til en to til tre minutter.

Skyll hvert øre individuelt med varmt vann til ørene er ikke glatt fra sjampo. Forsiktig klapp hvert øre tørr med tuppen av badehåndkle.

Tips hodet og hold det med det ene øret mot bakken for å la vann renne ut fra øret. Du kan også lett riste på hodet for å fjerne ekstra vann fanget inni indre øret. Slå hodet posisjon slik at det andre øret vender mot bakken. La vannet dryppe og riste på hodet enda en gang om nødvendig. Hvis du har mye vann i øret, kjøre rip i ansiktet håndkle rundt overflater av det ytre øret som er lett tilgjengelig. Dette vil gi håndkle for å suge opp vannet. Ikke jam håndkleet inn i det indre øret.

Hint

  • Forsøk på å tørke ørene med Q-tips, bomull baller eller andre tynne gjenstander anbefales ikke; bør du bruke for mye press, risikerer du muligheten for å skade det indre øret eller trommehinnen.
  • Mens du bruker sjampo for å rense ørene med olje, er det best å sørge for at du har korte negler. Dette hindrer utilsiktet mulighet for at du vil avlyse noen del av øret under renseprosessen.