Digidexo.com

Helse Fordeler med Pineapple

Ananas er ikke bare en deilig, saftig frukt, men det tilbyr også mange helsemessige fordeler når det spises sammen med et balansert kosthold. I generasjoner har folk tatt nytte av å spise fersk, fryst eller hermetisk ananas. Frukten inneholder vitaminer og mineraler, og bidrar til å beskytte kroppen mot hoste, forkjølelse, dårlig fordøyelse og blodpropper.

Vitaminer og mineraler

Ananas inneholder viktige vitaminer og mineraler slik som kalium, kalsium, fiber, Cooper, tiamin, mangan, vitamin B6 og vitamin C.

Bone Strength

Ananas inneholder mangan, som er et mineral som fremmer sterke bein. Ved å spise en kopp ananas, kan en person ta i 73 prosent av den daglige anbefaling av mangan.

Hoste og forkjølelse

Ananas er høy i vitamin C, som er gunstig for de som prøver å bekjempe en forkjølelse eller hindre utbruddet av en kald. I tillegg, ananas inneholder bromelain, som bidrar til å bryte opp slim og undertrykke hoste.

Fordøyelse

Bromelain funnet i ananas hjelpemidler i fordøyelsen. Å spise en skive ananas etter hvert måltid vil redusere gass, oppblåsthet, kvalme, forstoppelse og symptomer på irritabel tarm syndrom. Fersk ananas juice også hjelpemidler i å fjerne innvollsorm.

Blodpropp

Ananas kan bidra til å redusere faren for blodpropp på grunn av bromelain tilstede i frukten.