Digidexo.com

Glukose Cure for alkoholisme

I 1991, American Medical Association offisielt anerkjent alkoholisme som en sykdom. Denne sykdommen sies å være preget av en avhengighet av alkohol og opplevelsen av fysiske symptomer som svetting og ustø hender. De fleste medisinske eksperter sier at det er ingen kur for alkoholisme; i stedet er det rett og slett et behandlingsopplegg for å motvirke fysisk og psykisk avhengighet til alkohol. Det er en første hånd rapport om en kur for alkoholisme som bruker glukose, men det er ingen vitenskapelig forskning som støtter dette annet enn ved oppfinneren av vaksinen kravet.

Glukose Cure

Ken Reed, en tidligere alkoholiker, hevder at han møtte en lege i Texas ved navn Wilfred Packard Bonin, som kurerte ham for alkoholisme gjennom intravenøs bruk av glukose. Mr. Reed hevder at han har vært ren og edru i over 26 år. Concoction, en kombinasjon av 80 prosent destillert vann, 10 prosent glukose og 10 prosent alkohol ble godkjent av FDA i 1943 for lindring av delirium tremens. Ifølge Mr. Reed, er denne substans sprøytet inn i blodet etter en tidsplan som langsomt reduserer ens inntak av denne substans.

Dr. Bonin greide å skaffe en offisiell amerikansk patent for denne unike behandlingen. Ifølge sin forskning etter administrering av behandlingsprogrammet og å kontakte pasienter etterpå: «Det kan sees at av de pasienter som ble kontaktet, forble avholdende 38,6 prosent Dette tallet er vesentlig bedre enn de 3 til 10 prosent herdegrad i forbindelse med konvensjonelle rensemetoder.. Dessuten er det enda mer oppmuntrende å merke seg at av de recidivist pasienter som ble re-behandlet, 44 prosent har holdt seg rusfrie. Dette indikerer at re-behandling er en verdifull medhjelper terapi for tilbakefall. "

Således, mens han ikke hevder at disse metodene er en absolutt kur, han hevder at de er mer effektive enn de tradisjonelle former for behandling for alkoholisme.

Ingen andre medisinske eksperter eller forskning har ennå ikke bekrefte sine påstander.

Tradisjonelle metoder

Søker profesjonell hjelp av en terapeut er en effektiv måte å takle alkoholisme. Det er mer enn en modus for terapi. Motiverende Enhancement Therapy gjør at en pasient å oppdage effekten at deres drikking har på andre mennesker og årsakene til at de drikker. Kognitiv atferdsmestringsferdigheter Therapy hjelper pasienten innse hva ønsker og nødvendigheter blir oppfylt av drikking og bistår dem i å endre sin atferd. Endelig kan 12 trinn tilrettelegging Therapy hjelpe en pasient i forbindelse med å se en terapeut. 12-trinns program som Anonyme Alkoholikere eller Smart Recovery gi alkoholikeren et miljø av sympatisk, forståelse enkeltpersoner, som kan fungere som et springbrett for å bli frisk.