Digidexo.com

trykket i hjernen hard fysisk trening

Hva er sammenhengen mellom fysisk trening og læring Evne?

Den stillesittende livsstil som moderne bekvemmeligheter har skapt ikke bare truer helsen. Det truer også kognitive evner. Kroppen ble født for bevegelse, og uten regelmessig fysisk aktivitet, kan det ikke fungere skikkelig. Dette strekker til din evne til å konsentrere seg, tenke og lære. Det kan være lurt til å tro at din kropp og ditt sinn er separate, men for å holde hjernen i topp stand og forbedre din evne til læring, må du trene.

Imponerende resultater

I sin 2008 boken "Spark: The Revolutionary New Science of Exercise and the Brain", Cambridge psykiater John J. Ratey forteller historien om en Illinois videregående skole som har gjort mest for å avdekke fordelene fysisk trening har på læringsevne. Naperville Central High School har innarbeidet en "zero hour" PE klassen i elevenes timeplaner. Det er en tidlig morgen øvelse klassen som elevene er pålagt å delta som en del av pensum. Det mest avslørende delen av Naperville eksperimentet er i TIMSS test som er gitt til high school-elever over hele verden hvert år. Selv om elevene i USA generelt er rangert i 18. plass i vitenskap og 19. plass i matematikk, rangert Naper studentene en imponerende første i vitenskap og en like prisverdig sjette i matematikk.

Optimal Exercise Tid

Interessen for sammenhengen mellom trening og læring har inspirert leger, forskere, forskere og lærere til å avgjøre når er den beste tiden for fysisk aktivitet for å forekomme i forhold til å studere. The 2011 "Encyclopedia of the Sciences of Learning" sier at læring mens du trener er gunstig på grunn av økt oksygen til systemet (spesielt i hjernen), økt frigjøring av nevrotransmittere indusert av trening, og økt neurotrofiner som støtter veksten av nerveceller. Men som forsøket på Illinois videregående skole har vist, fordelene fortsette selv etter trening er over. Studenter som deltar på en literacy klassen direkte etter deres tidlig morgen PE klassen gjør det bedre enn elever som har klassen planlagt for åttende periode. I tillegg har Naperville Central High School veiledere funnet ut at planlegging studentenes vanskeligste fagene umiddelbart etter PE klassen forbedret forståelse og score.

Akademiske fordeler

Akademiske prestasjoner er den åpenbare måler som viser fysisk trening forbedrer læreevne, men det er mange andre utdanningsrelaterte fordeler som bedre med trening. Ifølge en rapport 2010 satt ut av Centers for Disease Control, disse inkluderer forbedret selvtillit, kontroll, pedagogisk potensial, humør, disiplin, oppmøte og lekser ferdigstillelse. I tillegg rapporterer CDC lavere frafall og høyere oppgradering priser blant dem som deltar i utenom fysisk aktivitet og økt tilbøyelighet til å gå på college.

Trenings Breaks for økt læring

Fordi trening er en viktig del av læring, bør fysisk aktivitet være med hele dagen for å få mest mulig ut av de fordelene det gir. En betydelig mengde tid bør være dedikert til å trene, men selv korte pauser i løpet av dagen for fysisk aktivitet er gunstig. CDC anbefaler bevegelses pauser på alt fra 5 til 20 minutter å tillate elevene å flytte om. Det gir dem en sjanse til å slappe av, stresse ned og prime deres nevrotransmittere for en ny runde av læring.

Hvordan å miste vekt med fysisk trening

En viktig del av å miste vekt - sammen med et lavere kaloriinntak - er effektiv fysisk trening. Fysisk trening har to effekter: Den ene er å forbrenne kalorier, mens den andre er å øke stoffskiftet, og dermed gjør kroppen din forbrenner kalorier mer effektivt i løpet av dine andre aktiviteter, som for eksempel å lese, se på TV eller sover. Mens noen fysisk aktivitet er bedre enn ingen fysisk aktivitet, er det noen aktiviteter som forbrenner kalorier - og dermed oppmuntre vekttap - mer effektivt enn andre.

Bruksanvisning

•  Snakk med en personlig trener om en høy intensitet vektløfting program. Du bør be om et program som fokuserer på styrke og bruker sammensatte heiser; bør du gjøre øvelser som knebøy og du bør gjøre mengder vekt som du kan bare gjøre fem eller seks repetisjoner. Dette vil tvinge kroppen til å jobbe hardt for korte perioder av gangen, som brenner en stor mengde kalorier på en gang og øker stoffskiftet.

Utfør vanlig intervalltrening. Dette er hjerte-arbeid der du presse så hardt du kan for en kort periode, og deretter ha en kort hvileperiode, og gjenta for rundt 20 minutter. Start med ett minutts mellomrom og to minutters pauser, deretter gradvis redusere lengden på hvileperiodene før du utfører ett minutts mellomrom, og ett minutt hviler.

Bland ditt hjerte trene opp for å sikre at kroppen din ikke blir for vant til noe. Så, kan du kjøre på mandag, deretter bruke en cross-trainer på onsdag, deretter sykkel på fredag. Også alternative lengden av arbeidsintervaller - de kan være 30 sekunder en dag og en annen liten. Til slutt, endre om dine intervaller er høyere hastighet eller høyere intensitet.

Fysisk trening Etter uterinfibroid Removal

Livmor fibroids vokse i og utenfor livmoren. Vanligvis er disse vekster ikke skape noen problemer for kvinner. For noen kvinner, vekster føre til store blødninger og smerter. Legen kan foreslå å fjerne vekster for å lindre disse symptomene. En myomectomy fjerner kun de fibroider og forlater livmoren intakt. Retur til fysisk trening etter inngrepet vil avhenge av din utvinning og doctora € ™ s instruksjoner.

Mens på sykehuset

Leger anbefaler å gå etter uterinfibroid fjerning kirurgi for å forebygge blodpropp. Myomectomy er utført med laparoskopisk kirurgi eller det kan kreve mer konvensjonelle "åpen" kirurgi. Din evne til å gå komfortabelt etter prosedyren avhenger av type kirurgi som du har hatt. Pasienter som har hatt en åpen myomectomy vil begynn å gå mens de fortsatt er på sykehuset. Komme ut av sengen og gå rundt i rommet sakte oppfordres hos pasienter etter inngrepet. Du vil etter hvert være i stand til å gå opp og ned i sykehuskorridorer før legen utslipp deg.
Pusteøvelser hjelpe pasienter som har hatt en åpen myomectomy. I tillegg til å puste og hoste øvelser, vil sykepleierne vise deg noen beinøvelser som du kan utføre i sykehussengen. Disse øvelsene forbedre sirkulasjonen når du tilbringer mye tid i sengen.

Etter utskrivning

Anstrengende aktivitet er begrenset i de første dagene etter en myomectomy. Legen vil begrense hvor mye vekt som du trygt kan løfte til fem eller 10 pounds. Anstrengende rengjøring i hjemmet eller aktivitet er også begrenset til du får klarsignal fra legen din.
Turgåing er oppmuntret etter at du kommer hjem, men du bør begrense gang til så mye som du kan tåle uten smerter. Du kan gå i trapper, men du bør ta det sakte og stopper noen få skritt for å hvile.

Tilbake til normal aktivitet

Du bør være i stand til å vende tilbake til normale aktiviteter i seks til åtte uker etter inngrepet. En laparoskopisk prosedyre kan ha kortere restitusjonstid, men legen din vil gi deg beskjed når det er riktig å gå tilbake til pre-kirurgi trening.
Du kan føle deg trøtt etter inngrepet. Dette er normalt, og din energi vil komme tilbake som kroppen heles. Den tiden det vil ta å gå tilbake til pre-kirurgi øvelser avhenger av hvor godt din oppturen utvikler og omfanget av operasjonen. Pasienter som er i god fysisk form før operasjonen kan være i stand til å returnere til fysisk trening raskere.
Diskutere utviklingen din med legen din under post-kirurgi checkup.

Mengde trening kreves for Weight Loss

Trene er en viktig del av en vekt-tap programmet. Det vil bidra til å redusere kroppsfett, brenne kalorier og hjelpe deg å opprettholde en ideell kroppsvekt når du når den.

Mengde trening kreves for Weight Loss

Trening har flere fordeler, og, i henhold til Cooper Institute, er vanlig fysisk aktivitet assosiert med redusert total kroppsfett, vekttap eller vedlikehold av ideell kroppsvekt.

Betydning

The Center for Disease Control and Prevention sier du trenger en høy mengde av fysisk aktivitet for å gå ned i vekt med mindre du redusere mengden kalorier du forbruker.

Mengde trening

Sikt i minst 200 minutter med moderat intensitet trening i uken for å gå ned i vekt.

Moderat trening

Gå fort, gjør vann aerobic, sykling, skyve en gressklipper eller spille tennis er noen eksempler på moderat intensitet øvelser. Du kan snakke på dette nivået.

Hard fysisk trening

Jogging, spille basketball eller svømming runder er eksempler på hard trening. På dette nivået vil du puster hardt og fort, og du vil være i stand til å si svært få ord.

Advarsel

For din egen sikkerhet, er det viktig å se din helsepersonell før du starter et treningsprogram

Alder Passende Fysiske aktiviteter

Alder Passende Fysiske aktiviteter


Trene produserer endorfiner - den "feel good" kjemikalier - reduserer sjansen for å utvikle visse sykdommer og kan også hjelpe deg alder også. Det er viktig å ha et balansert treningsprogram som inkluderer aerobic, fleksibilitet øvelser og styrketrening. The Centers for Disease Control and Prevention, eller CDC, forklarer at voksne kan rotere mellom moderate og sterke treningsøktene for å holde seg frisk.

Tenåringer

Omtrent en av tre amerikanske barn og tenåringer er overvektige, ifølge American Heart Association. Fremme en sunn livsstil starter med å trene og brenne av de overflødige kalorier. Barn Helse tilbyr en liste med enkle øvelser for tenåringer som nettopp startet å trene. Disse øvelsene fokusere på å styrke din kjerne gjennom ulike stiler av crunches mens øke stoffskiftet. Barn Helse anbefaler minst 60 minutter med aerobic aktivitet per dag som for eksempel dans, svømming runder, sykling rundt i nabolaget eller skyve gressklipper. Hver gang du gjør en aktivitet som øker din hjerterytme, er du brenner kalorier.

Voksne 18-65

For voksne mellom 18 og 65, anbefaler CDC 150 minutter med moderat til intens trening eller 75 minutter med høy treningsøkter hver uke. Moderat trening inkluderer rask gange, spille tennis, sykle der det er få bakker eller gjør hagearbeid. Hard fysisk trening betyr at du puster hardt gjennom hele treningen. Disse øvelsene omfatter løping, sykling i bakker, spille basketball og svømming. CDC anbefaler også å legge styrketrening til treningen minst to ganger i uken. Toning musklene øker stoffskiftet og inkluderer løfte vekter, bruker motstand band under treningen, delta i yogaklasser og gjør push-ups.

Eldre voksne 65+

Regelmessig trening for voksne 65 år og eldre er svært viktig for å forebygge sykdommer og skrøpelighet. Hvis du ikke har noen begrensende helseproblemer, anbefaler CDC 150 minutter med moderat aktivitet eller 75 minutter med høy aktivitet for eldre voksne hver uke. Hvis du finner denne tidsrammen vanskelig å opprettholde, begynne å trene for bare 10 minutter om gangen, og bygge opp til den anbefalte treningstid. Tilstrekkelig øvelser består av gåing, løping, spille tennis, delta i vannaerobic og løfte vekter. CDC anbefaler også to eller flere dager i uken av muskelstyrke trening for å forhindre fra å miste noe muskel. Disse aktivitetene omfatter sit-ups, push-ups, ved hjelp av resistente band mens du arbeider ut og løfte vekter. Verftet arbeid slik som hagearbeid og klippe plenen er også gode øvelser for eldre voksne.

Body Systems som har nytte av fysisk aktivitet

Fordelene ved trening blir stadig mer anerkjent og dokumentert. Men denne meldingen betyr ikke nødvendigvis komme gjennom til dem som mest trenger å høre det. Mangel på mosjon er relatert til fedme. Dette øker sjansen for utvikling av en rekke tilstander, blant annet type 2-diabetes, noen kreftformer og hjertesykdom. Ifølge NutriStrategy.com, folk bør satse på 20 til 30 minutter med aerobic trening minst tre ganger i uken, og muskler styrke og tøyningsøvelser to ganger i uken.

Cardiovascular System

Det kardiovaskulære systemet består av hjertet og blodårene som frakter blod rundt i kroppen. Exercise forbedrer styrken og effektiviteten av hjertet, noe som er en muskel, og krever øvelse. Det forbedrer også sirkulasjonen. Sirkulasjonssystemet leverer oksygenrikt blod til alle deler av kroppen. Derfor er alle kroppens organer dra nytte av en effektiv hjerte-karsystemet.

Luftveiene

Det luftveiene består av lungene og bronkiene. Øvelse øker effektiviteten av lungene. Lungene er ansvarlig for oksygenering av blodet før det sirkulerer rundt i kroppen. Bedre lungekapasitet er en av de viktigste fordelene ved trening, og er noe folk ofte merke som de bygger opp fysisk form. De finner at de kan gjøre mer før du får ut av pusten.

Den Muskel-skjelettsystemet

Trening forbedrer muskelstyrke og beintetthet. Viktigheten av dette er noen ganger undervurderes. Eldre mennesker, særlig kvinner ofte lider av osteoporose. Dette er noen ganger referert til som benskjørhet. Osteoporose gjør frakturer mer sannsynlig dersom eldre person har et fall. For svært eldre mennesker et brudd ofte har alvorlige, selv fatale konsekvenser.

Det endokrine systemet

Det endokrine systemet styrer hormonnivåer. Hard fysisk trening øker frigjøringen av endorfiner, som forbedrer humøret og indusere en følelse av ro. Denne følelsen, noen ganger kalt «en naturlig høy", blir ofte beskrevet av løpere og andre folk som tar masse mosjon. Exercise regulerer også insulin i blodet, og reduserer insidensen av type-2 diabetes.

Hjem Drug Detox Metoder

Drug avgiftning, eller detox for kort, er prosessen der kroppen klarner seg av bevissthetsendrende stoffer. Det finnes mange alternativer for å avgifte fra narkotika, hvorav den ene er gjennom en hjemme-detox. Over-the-counter medisiner og kosttilskudd kan bidra til å behandle symptomer på narkotika tilbaketrekning og gjøre avgiftning prosessen enklere.

Sentralstimulerende Detox

Sentralstimulerende midler er stoffer som øker hjertefrekvensen, metabolisme og andre kroppsfunksjoner. Legemidler i denne klassen inkluderer amfetamin, kokain, efedrin og piperaziner.

Stimulerende detox er vanligvis ikke en helse fare, men det kan føre til ubehagelige bivirkninger, inkludert ekstrem tretthet, økt appetitt, kvalme, depresjon og tåkete tenkning. Målet med sentralstimulerende detox er å tillate kroppen å gjenopprette fra belastningen av sentralstimulerende misbruk mens påfyll av butikker av viktige næringsstoffer og ombygging normale energinivå.

Opiat Detox

Opiater er droger fra opiumsvalmuen som brukes til å behandle alvorlige smerter. Morfin, kodein, hydrokodon og heroin faller inn under denne kategorien.

Som sentralstimulerende uttak, opiater detox ikke anses som farlige for en rimelig sunn person. Det kan være svært ubehagelig, imidlertid, og kan inkludere symptomer som økt følsomhet for smerter, kvalme, diaré, depresjon og kalde og influensalignende symptomer. De avgifte fra opiater bør fokusere på å behandle fysiske abstinenssymptomer og re-trening i kroppen til å produsere sine egne endogene lyst kjemikalier.

OTC Detox Aids

Flere over-the-counter medisiner og kosttilskudd er tilgjengelig som kan bidra til å lette symptomer på narkotika detox, mange koster mindre enn $ 20.

For utmattelse av sentralstimulerende tilbaketrekking, er urten Yerba Mate et effektivt middel. Dens MAOI egenskaper også gjøre det til en potensiell humør bright, noe som kan være nyttig under den mentale "crash" av sentralstimulerende detox. Andre stimulerende urter omfatter gingko biloba, koreansk ginseng og guarana.

Gastrointestinale effekter av seponering kan lindres ved bruk av urter ingefær og peppermynte. Ifølge Nih.gov, ingefær forårsaker færre bivirkninger enn Drama og er like effektiv til å lindre visse typer av kvalme. Imodium (loperamid) stopper diaré og kramper assosiert med opiatavvenning, mens medisiner som inneholder doxylamine succinate kan bidra til å lette søvnløshet og angst.

Outlook og Livsstil

Under narkotika detox, er det normalt å føle seg mentalt og fysisk nedkjørt. Få nok sengeleie i løpet av denne tiden, og hold deg til bland matvarer som er mindre sannsynlighet for å forårsake magesyke. Treat trekning som du ville et alvorlig tilfelle av influensa --- med mye hvile og avslapning.

Som fysiske abstinenssymptomer falme, kan du begynne å føle seg rastløs og irritabel. Hard fysisk trening er en utmerket stressavlastning som kan bidra til å øke produksjonen av endorfiner, serotonin og andre lyst kjemikalier i hjernen. Hold en journal over fremgangen din, og ikke nøl med å ringe på din støtte nettverk av venner, familie og helsepersonell for å få hjelp og råd. Rådgiving, kan psykoterapi og 12-trinns program som Anonyme Narkomane alle være effektive i å hjelpe opprettholde en nøktern livsstil.

Advarsel

Visse legemidler, inkludert alkohol, benzodiazepiner og noen beroligende midler kan føre til farlige abstinenssymptomer som kan være skadelig eller dødelig. Forsøk aldri å slutte disse legemidlene uten hjelp av en utdannet medisinsk faglig, og unngå brå seponering av alle rusmidler for å unngå potensielt farlige effekter.

Hvordan håndtere søvnløshet eller søvnløshet

Hvordan håndtere søvnløshet eller søvnløshet


Søvnløshet eller søvnløshet er en av de vanligste problemene i dagens verden. Det er et symptom, i stedet for en sykdom. Søvnløshet kan være av ulike typer. Du kan ha problemer med å sovne, problemer med å opprettholde eller å sove eller hyppige oppvåkninger, spesielt, tidlig oppvåkning om morgenen. Livet kan bli søl opp hvis man ikke får nok søvn. Søvnkvalitet er viktig. Det er den følelsen når du våkne opp i morgen som er viktigere enn antall timer du tilbringer i sengen. Normal søvn bør få deg til å føle deg uthvilt om morgenen. Mens den gjennomsnittlige mengden søvn som en voksen krever er 8 timer noen mennesker kan trenge så lite som 3-4 timer, mens noen trenger opptil 12 timer. Hensikten med denne artikkelen er å identifisere og løse mange små ting som kan føre til søvnløshet. Så hva kan du gjøre først for å forbedre din søvn før du ringer etter hjelp fra helsepersonell? Her er tipsene:

Bruksanvisning

Lær begrepene "søvnhygiene". "Tidlig i seng og tidlig å stige", men, ikke bare på hverdager, men også i helgene. La dette bli din vane. Unngå sen kveld show, fester etc.

Peek på din medisinering listen for å se om noen av dem kan gi deg søvnløse netter. Noen medisiner er beryktet for å forårsake søvnløshet, noen enda forårsake mareritt. For eksempel: teofyllin, betablokkere (metoprolol, Atenolol etc), steroider, thyroxin, og bronkodilatorer (for astma), kokain, metamfetamin etc. Den beste måten å vite om noen av dine medisiner kan føre til søvnløshet er å sjekke legemiddelinformasjon som apoteket ga deg når du har fylt din resept, eller til og med internett.

Drikker du kaffe? Hvis ja, hvor mye? Visste du at en 7 oz kopp vanlig brygget kaffe har mellom 80-135 mg koffein i det? Kutte ned på kaffe eller bytte til koffeinfri ett. Te har teofyllin i det så det kan også forårsake søvnløshet hvis konsumert i store mengder. Husk, noe som belaster deg i løpet av dagen vil også holde deg oppe hele natten.

Prøv varm dusj før du går til sengs. Varm dusj hjelper å slappe av dine spente muskler.

En kopp varm melk eller en banan før du går til sengs kan også gjøre susen. De begge er rike på serotonin. Serotonin er en naturlig forekommende kjemiske i hjernen som spiller stor rolle i søvnmekanismer.

Be din ektefelle å massere dine trykkpunkter: skuldre, palmer, såler, hæler etc.

Sex er også kjent for å indusere søvn ved å aktivere noen iboende mekanismer i hjernen.

Lese en bok hjelper sovne noen ganger.

Gjør soverommet koselig og innbydende for søvn.

Hard fysisk trening i løpet av dagen er etterfulgt av en god natts søvn. Jo mer fysisk sliten du får i løpet av dagen bedre søvn du vil få om natten.

Tips og advarsler

 • Husk, søvnløshet kan være et tidlig symptom på alvorlig depresjon, eller mange andre psykiatriske sykdommer, spesielt hvis du har tidlig morgen oppvåkning. Hvis alle triksene mislykkes ikke nøl med å se legen din.

Kan du trene tre ganger om dagen?

Kan du trene tre ganger om dagen?


Travle mennesker noen ganger har en hard tid å finne tid til å trene. En lang tur eller planlagt fotballkamp kanskje ikke passer inn i timeplanen din. Snike i øvelsen et par minutter om gangen, kan tre ganger om dagen være en løsning for de som ønsker å være fysisk aktiv, men ledelsen over-planlagt, full liv.

Fysisk aktivitet Retningslinjer

Offentlige etater anbefaler at voksne får mellom 75 og 150 minutter med aerobic aktivitet ukentlig. Den store tidsområde er på grunn av den varierende intensitet av forskjellige typer oppgaver. Hard fysisk trening som svømming runder eller kjører teller i utgangspunktet dobbelt så mye som lavere intensitet aktiviteter som å sykle på flatt terreng eller ta en rask spasertur. Voksne oppfordres til å gjøre muskel-styrke aktiviteter minst to ganger i uken også. Muskel-byggende aktiviteter kan inkludere løfte vekter og gjøre øvelser som bruker din egen kroppsvekt, for eksempel pushups eller pullups.

Fordeler

Aerob trening øker hjertefrekvensen, gjør du puster raskere og hardere og gir mer oksygen til musklene. Alle disse fysiske responser nytte for kardiovaskulær helse. Den generelle anbefalingen er å utøve i 30 minutter om gangen, de fleste dager i uken for å nå dine mål. Men American Heart Association sier at hvis du splitte opp din aktivitet i tre 10-minutters treningsøkter spredt utover dagen, vil ditt hjerte fortsatt dra nytte av aktiviteten. Du trenger bare å sørge for at hver mini-økt er på minst moderat intensitet for å gjøre kroppen din godt.

Planlegging Økter

De fleste mennesker kan trene når som helst på dagen, noe som er gunstig for de som presse tre eller flere korte økter på dagen. Personer som har astma eller sesongmessige allergier kanskje trenger å trene på kvelden når luften er varmere og mindre forurenset med pollen, eller trene innendørs. Planlegg dine treningsøkter tidlig nok i dag at de ikke forstyrrer søvnen din. Når du trener, din kropp og sinn både rev opp, noe som gjør det vanskelig å roe ned nok for en god natts søvn. Plan for å utøve senest tre timer før du går til sengs, slik at du nok nedetid å slappe av.

Hensyn og advarsler

Trene tre ganger om dagen er greit så lenge du ikke overdrive det. Belastningsskader som stammer, forstuinger og senebetennelse kan resultere fra trener for mye eller for raskt i en kort periode. Du kan også oppleve belastningsskader fra å jobbe en bestemt muskelgruppe for mye. Varier daglige treningsøkter for å inkludere aerobic og muskel-styrke øvelser samt stretching for fleksibilitet. Hvis du begrenser deg til tre treningsøkter av en type hver dag, risikerer du overtaxing musklene og skade deg selv. Vær oppmerksom på mulige faresignaler i forbindelse med utøvelse av flere ganger på samme dag. Folk som trener overdrevet mens forsømme sine andre interesser og ansvar kunne danne en usunn avhengighet til å utøve eller en spiseforstyrrelse. Snakk med legen din hvis du har behov for å trene tre eller flere ganger daglig er mer enn et sunt ønske om å holde seg i form.

Armhulen Lukt Disorder

Svette og armhulen lukt kan være plagsom for mange. Svette kan forårsake en ubehagelig lukt når det kommer i kontakt med bakterier på huden din. Ifølge Mayo Clinic, noen ganger endringer i kroppslukt kan være et tegn på et helseproblem som for eksempel lavt blodsukker (hypoglykemi) eller en overaktiv skjoldbruskkjertel (hypertyreose). Mesteparten av tiden, kan hjem rettsmidler og livsstil justeringer løse problemer med armhulen lukt og svette.

Hyperhidrose og UnderarmOdor

The National Institute of Health (NIH) sier hyperhidrose er en medisinsk tilstand som forårsaker ekstreme og uforutsigbare svetting. Personer som lider av dette kan svette mens du hviler eller når temperaturen er kult.

Selv om svette ikke vanligvis har en ubehagelig lukt, når bakterier og bakterier på huden din begynner å bryte ned fra svette, de produserer en lukt.

Når overdreven svetting påvirker armhulene, hender eller føtter, det heter primær hyperhidrose. NIH sier nesten 3 prosent av den amerikanske befolkningen lider av tilstanden, og det ser ut til å være arvelig.

Fysiologiske Betraktninger

Kroppens temperaturregulering system (svettekjertler) styrer armhulen (og overordnede organ) lukt og svette. Huden din har både ekkrine og Apokrine kjertler. Ekkrine kjertler forekommer over det meste av kroppen din og åpne direkte på det øverste laget av huden. Apokrine kjertlene utvikle hvor det er en stor tilførsel av hårsekkene, for eksempel på armhulene og hodebunn. Bakteriell nedbrytning av apocrine svette fører ofte en lukt.

Symptomer

Svette og underarm lukt er ofte et resultat av hard fysisk trening, nervøsitet og varme temperaturer. Hvor mye du svetter og hvilken type lukt som produseres kan variere avhengig av kosthold, medisinske tilstander, hormonnivåer og selv humøret.

Du bør kontakte legen din hvis du begynner å svette mer enn vanlig, hvis det forstyrre din daglige fungering, eller hvis det er en påviselig endring i kroppen din lukt. En endring i kroppslukt kan være et tegn på visse medisinske tilstander, så som nyresvikt.

Behandling

Ofte armhulen lukt og svette kan med hell behandles med over-the-counter (OTC) antiperspirant og deodorant. Deodoranter er vanligvis alkoholbasert og føre til at huden blir surt. Dette gjør huden din unappealing til bakterier.

Antiperspiranter inneholder aluminium-baserte forbindelser som midlertidig hemmer svettepore. Dette reduserer mengden svette som kommer i kontakt med huden din.

I gjenstridige tilfeller kan legen anbefale resept-styrke antiperspiranter som drysol, eller Xerac.

Livsstilsendringer

Det er flere tiltak du kan ta for å bidra til å redusere svette og armhulen lukt. Bruk bomull, ull og silke klær. Disse stoffene gjør at huden din å puste.

Avspenningsteknikker inkludert mekling og yoga kan hjelpe deg å lære å håndtere stress som forårsaker svette og armhulen lukt.

Hvis mat eller drikke føre til at du svette overdrevet eller lage din svette har en ubehagelig lukt, kan det være lurt å holde seg borte fra sterkt flavored matvarer som hvitløk og løk. Det kan også bidra til å eliminere koffeinholdige drikker fra kosten.

Hvordan bli kvitt av melkesyreacidose

Hvordan bli kvitt av melkesyreacidose


Melkesyreacidose oppstår når kroppen ikke kan få nok oksygen til cellene og dermed bygger opp mer melkesyre enn det kan fjerne. Hard fysisk trening, kan sykdommer som AIDS, kreft, nyre-svikt og enkelte stoffer, slik som metformin, som brukes for diabetes, forårsaker laktisk acidose. Symptomer vanligvis inkluderer kvalme, oppkast og svakhet, og risikofaktorer inkluderer å være kvinne og det å være overvektige.

Hvordan bli kvitt av melkesyreacidose

Se legen din dersom du har diabetes eller en annen alvorlig medisinsk tilstand og opplever kvalme og svakhet. Hvis du er ellers frisk og har disse symptomene, bør du oppsøke lege. Han vil ta blodtester.

Gjør som legen råder dersom blodprøver bekrefte melkesyreacidose. Avhengig av årsaken, vil han bestemme behandling for dine behov. Behandling kan omfatte seponering av medisiner som metformin eller håndtere eventuelle underliggende medisinsk tilstand som kreft.

Kutt tilbake på trening hvis legen mener dette kan være årsaken til melkesyreacidose. Ta annen medisinering legen forsk hvis Metformin forårsaker elektrolytter å stige, noe som resulterer i melkesyreacidose. Hvis en annen medisinsk tilstand som forårsaker problemet, følge legens råd. Korrigering av sykdommen bør lindre melkesyreacidose.

Hint

 • Laktacidose er en alvorlig medisinsk tilstand, og bør tas opp av medisinsk personell umiddelbart for å unngå livstruende tilstander. Oppbyggingen av melkesyre i kroppen kan resultere i store organ stansen, for eksempel nyre-eller hjertesvikt.

Kjertelfeber hos barn

Glandular feber, også kjent som mononukleose og noen ganger referert til som "kyssesyken", er en vanlig sykdom blant eldre barn, ungdom og unge voksne. En viral infeksjon, mononukleose forårsaket av Epstein-Barr virus. Det påvirker oftest personer mellom 10 og 25 år.

Sammentrekning

Kyssesyke smitter ved spytt og gjennom luftbårne dråper. Kyssing er en måte der det er spredt, og fordi det er vanlig i tenåringer, har denne formen for sammentrekning ført til at det blir kalt "kyssesyken".

Contagion

The Epstein-Barr-viruset er smittsom gjennom en lang inkubasjonstid. Infeksjonen kan ruge fra 30 til 50 dager før de første symptomene dukker opp.

Symptomer

Sår hals, hovne lymfeknuter og ekstrem trøtthet er de mest gjenkjennelige symptomer på glandular feber. I tillegg kan barnet lider av sykdommen har influensalignende symptomer, feber, muskelsmerter, hodepine, svette, magesmerter og utslett.

Diagnose

For å diagnostisere mononukleose, vil legen foreta en innledende bestemmelse basert på symptomene. Dette vil bli bekreftet ved hjelp av en blodprøve og halsprøve.

Behandling

Det finnes ingen spesiell behandling for Epstein-Barr virus. Pasientene er generelt anbefalt å få masse hvile, unngå hard fysisk trening og å drikke rikelig med væske. Symptomene vanligvis over i løpet av to til fire uker.

Komplikasjoner

Epstein-Barr-viruset forårsaker forstørrelse av milten og i ekstremt sjeldne tilfeller vil føre til milten til å sprekke. På grunn av dette, er pasienter rådes til ikke å trene før fire uker etter at sykdommen har gått.

Hvordan styrke en lymfesystemet

Hvordan styrke en lymfesystemet


Lymfesystemet drenerer avfall fra cellene. En svekket lymfesystemet forårsaker symptomer som allergi, kronisk bihulebetennelse, betennelser, tap av energi og cellulitter. Det kan også bidra til sykdommer som MS og kreft. Enten du har kroniske problemer eller bare ønsker å være sunn, følger du disse trinnene for å styrke lymfesystemet.

Hvordan styrke en lymfesystemet

•  Tren regelmessig. De fleste leger anbefaler tretti minutter med kardiovaskulær trening tre ganger i uken. Hard fysisk trening styrker lymfesystemet ved å øke sirkulasjonen i systemet, noe som gjør at kroppen kan kvitte seg med giftstoffer, overflødig væske og annet avfall til kroppen din.

Få en massasje. Som trening, kan en massasje stimulere sirkulasjon i lymfesystemet. Noen mennesker finner det fordelaktig å få en massasje en gang i uken, der andre krever en mindre hyppig basis. Den type smøring brukes av massasje terapeut kan faktisk blokkere utslipp av giftstoffer, så sørg for at hun bruker en organisk eller naturlig produkt.

Snakk med legen din om behandlingen. Noen tradisjonelle legemidler, behandlinger og medisiner kan svekke din lymfesystemet. Ofte foreskrevet medisiner blokkerer kroppens evne til å eliminere avfall og fremmede stoffer i systemet. Ved å styrke lymfesystemet, kan du eliminere behovet for resepten.

Drikk rikelig med vann. Når du drikker åtte gram vann seks til åtte ganger per dag, sikrer du at din lymfesystemet er hydrert. Dette hjelper kroppen din skylle ut fremmede stoffer og avfall.

Spis et balansert kosthold. Måten du spiser påvirker kroppens evne til å forsvare seg. Du styrke hele immunsystemet ved å forsyne den med næringsrik mat som er fri for overflødig kjemikalier og hormoner. Spise naturlig eller økologisk mat bidrar til å eliminere fremmede stoffer får inn i kroppen og gjør at lymfesystemet til å fokusere på andre saker kroppen din kan ha.

Ta urte kosttilskudd. Det finnes en rekke urter som har vist seg å styrke lymfesystemet ved å øke blodsirkulasjonen. Ingefær, hvitløk, cayenne og Gingko biloba er urter som kan tas sammen eller separat. Du kan også ta calendula og vill gulrot frø, også kjent som Queen Annes blonder. Urter kan tas i kapselform eller i te.

Stimulerende-Free Vekttap

Stimulerende-Free Vekttap


En rekke stoffer er tilgjengelige som kan øke vekttap. Mange velger ikke å bruke dem, da de kan ha alvorlige bivirkninger. Hvis du prøver å gå ned i vekt, vil du finne at langvarig vekttap er faktisk lettere å oppnå uten sentralstimulerende midler.

Utnytte noen grunnleggende vekttap teknikker, og du vil oppdage at de pounds vil gå av på en sikker, sunn måte.

Ulemper av sentralstimulerende midler

Sentralstimulerende midler kan øke hastigheten på stoffskiftet, men til en pris. Sentralstimulerende midler kan føre til uro, søvnløshet, høyt blodtrykk og en rask hjerterytme. Å miste vekt trenger ikke å være ubehagelig eller farlig.

Folk som slanker seg med sentralstimulerende midler er også i for et sjokk når de når sine mål vekt og avvikle bruken av dem. Sentralstimulerende midler har forlatt dem uforberedt på å håndtere sine appetitt og mat valg på en sunn måte. Ofte gjør vekten en forhastet tilbakekomst.

Øke stoffskiftet

Du kan øke stoffskiftet naturlig. Hard fysisk trening er en måte å gjøre det. Ifølge Michèle Turcotte, MS, RD / LDN, kan aerob trening øker stoffskiftet i fire til åtte timer etter at du har fullført treningen.

Vektløfting er en annen ting du kan gjøre for å sikre at sentralstimulerende-fri vekttap planen fungerer. Muskler forbrenner mer kalorier enn fett, så jo mer muskler du bygger, jo flere kalorier vil du forbrenne selv når du sitter på sofaen å se tv.

Spis minst 1200 kalorier hver dag. Svært lav kalori diett, redusere metabolismen. Du bør være i stand til å gå ned i vekt spise 1200 til 1600 kalorier om dagen uten å redusere stoffskiftet betraktelig.

Hva du spiser er også viktig. Protein bygger muskler, som du trenger for å øke metabolic rate. Frukt og grønnsaker gir deg energi, mens fettete fastfood vil holde deg våken. Også vurdere å legge grønn te til kosthold. Ifølge en Tufts University studie publisert i februar 2009-utgaven av Journal of Nutrition, det øker øvelse relatert vekttap.

Redusere appetitten

Sentralstimulerende midler kan redusere appetitten, som er en grunn til at noen mennesker tar dem for vekttap, men du kan redusere appetitten på måter som er tryggere og sunnere. En god måte å spise mindre på måltider er å drikke et glass vann før et måltid. Spise en bolle med suppe før du spiser et måltid vil også hjelpe deg å redusere totale kaloriinntaket.

En annen måte å redusere appetitten er å spise mat som er lav på glykemisk indeks. Dette er matvarer som ikke vil spike blodsukkeret og forårsake rebound sult. Hele korn, ikke-stivelsesholdige grønnsaker og belgfrukter er lav på glykemisk indeks. Du kan finne et diagram som viser de glykemisk indeks verdier av vanlige matvarer i Resources.

Pass på at du spiser nok av mat som er høy i fiber. Fiber øker følelsen av metthet, forårsaker folk til å spise mindre.

Langsom og jevn vinner løpet

Sentralstimulerende midler gir ofte en rask start på vekttap. Når miste vekt naturlig, vekttap er sannsynlig å være tregere i starten enn det ville være for noen å ta en stimulerende, men dette betyr ikke at du mislykkes på vekttap. Vekten tapt på frekvensen av £ 1 til 2 kg. en uke er sunt vekttap. Vekt som er tapt i en langsom, jevn måte er mye mer sannsynlig å holde seg på lang sikt.

Teknikker som fungerer

Matdagbøker har vist seg å være effektive både i å miste vekt og opprettholde vekttap. Jack Hollis Ph.D. gjennomført en studie for Kaiser Permanente Center for Health Research som viste ", jo mer mat poster folk holdt, jo mer vekt de mistet." Grunnen til at dette er effektivt er fordi reflektere over våre vaner har en tendens til å oppmuntre oss til å endre vår atferd.

Støtte grupper er også nyttig. Å være ansvarlig med noen om din å spise og trene oppførsel er en motivasjonsfaktor for mange mennesker.

Hvordan bli kvitt fett Fast

Å miste fett sakte er enkelt: spise mindre, trene mer. Å miste fett raskt er mer vanskelig og kan være farlig. Men noen mennesker føler behov for å slippe noen pounds i tid for noen forventet hendelse som et bryllup eller strand ferie.

Mens sult dietter er farlig og vanligvis ikke fungerer, vil en kombinasjon av en lav-karbo diett, vann rens og kraftig mosjon hjelpe deg slippe pounds raskt. Husk at dette ikke vil være en bærekraftig livsstil, og mange folk legger de pounds rett tilbake på (noen ganger med renter) etter kort tid på denne rutinen.

Hvordan bli kvitt fett Fast

The Low-carb diett

Velg en av de mange low-carb dietter som finnes, for eksempel Atkins, Zone og South Beach.

Observer at kostholdet etter beste evne. Mange dietter tillate en "fridag" fra tid til annen, men low-carb dietter ikke fungerer på den måten.

Mens på low-carb diett, bør du vurdere en vann rens. Doble mengden vann du drikker i løpet av en dag. Dette kan hjelpe med kortsiktig vekttap ved å rense ut giftstoffer.

Sjekk med legen din i begynnelsen av dietten, og hvis du opplever helseproblemer mens miste vekt.

Hard fysisk trening

Fullfør en cardio trening for 40-60 minutter tre dager i uken. Målet for moderat til høy innsats, svette og puste akkurat hardt nok til å forstyrre tale.

Gjør en full-body vektløfting trening på tre andre dagene i uken. Spør din personlige trener eller ta kontakt med en god trenings nettsted for å velge riktig trening for deg.

Gjør ett minutt hver av pushups og sit-ups (eller crunches) hver dag, like før sengetid, og bare etter å komme opp.

Track Progress

Ta opp treningen resultater hver dag: type cardio trening, vekt løftet og antall pushups og sit-ups.

Spill din vekt og midje målinger en gang per uke.

Feire suksesser ved å belønne deg selv når du når dine mål.

Hint

 • Denne typen vekttap rutine er ikke bærekraftig, og bør bare brukes når du har umiddelbare vekttap behov. En langsommere, bærekraftig tilnærming til vekttap er en langt bedre idé.

Hvordan redusere Body Mass Index

Body Mass Index (BMI) er standarden som brukes av Verdens helseorganisasjon for å klassifisere folk som undervektige, overvektige eller fete. Det har sine begrensninger, fordi det er utelukkende basert på høyden og vekten av en person, og tar ikke hensyn til den muskel til fett-forhold. Men hvis du har bestemt du er på en usunn vekt på grunn av overflødig fett, kan du finne måter å redusere din BMI og bli en sunnere person.

Hvordan redusere Body Mass Index

•  Bestem hvor mange pounds du er overvektig. Du kan regne ut din BMI på Centers for Disease Control and Prevention hjemmeside. Siden BMI er basert på høyde og vekt, og du kan ikke lett kontrollere din høyde, kan det være nyttig å se på en BMI diagram. For å oppnå en sunn vekt ved indeksens standarder, bør din BMI være mellom 18,5 og 24,9. Finn ut hva din vekt bør være å falle innenfor det sunne området. Trekk fra den opprinnelige vekten fra dette nummeret for å få antall pounds du trenger å miste.

•  Spis sunt. Nøkkelen til vekttap er å redusere antall kalorier du tar inn. Ett pund tilsvarer 3500 kalorier. Sikte på å ha et kaloriunderskudd på 500 til 1000 kalorier per dag, og du vil miste de anbefalte 1 til 2 pounds per uke, ifølge National Institutes of Health. For å gjøre dette, finne ut en sunn spising plan. Det anbefales å spise frisk frukt og grønnsaker, magre meieriprodukter og hele korn. Spis magert kjøtt og fjærkre i motsetning til rødt kjøtt.

engasjere seg i regelmessig fysisk aktivitet. Trening øker antall kalorier du brenne. Kombiner fysisk aktivitet og spise sunt, og du vil ha en effektiv måte å gå ned i vekt og opprettholde den. CDC anbefaler 150 minutter med moderat aerob trening og 75 minutter med høy aerob trening hver uke. Hvis du ikke justerer kostholdet samtidig, trenger du et mye høyere nivå på trening. Men hvis du har både en øvelse plan og en ernæring plan, vil du være godt på vei til en lavere BMI. Moderat trening inkluderer lett hagearbeid, turgåing og sykling. Hard fysisk trening omfatter løping, svømming og spille de fleste idretter.

Still dine vekttap mål. Å miste vekt sunt, gjør det sakte og jevnt. Planlegg hva du skal gjøre hver uke. Planlegg ut dine måltider for hver dag, bestemme din anbefalte kaloriinntak. Bestemme hvilken type trening du skal gjøre og hvor lenge.

Overvåke og vedlikeholde vekten din. Hvis du holder deg til dine mål, sakte men sikkert vil du begynne å miste vekt. Hvis du fortsetter å trene, vil du ikke bare miste vekt, men holde vekten av. Når du har møtt dine mål, beregne din nye BMI.

Hint

 • Lag en mat-og treningsdagbok for å holde oversikt over fremgangen din.
 • Prøv å miste vekt med en venn. Du kan oppmuntre hverandre og overvåke hverandre underveis.

Hvordan å miste vekt med 1700 kalorier

Hvordan å miste vekt med 1700 kalorier


Enten du er ute etter å slippe en ekstra fem pounds eller 30 pounds, miste vekt kommer ned til en enkel ligning. Du må forbrenne mer kalorier enn du forbruker. For mange av oss betyr dette å justere våre dietter. Å miste en kilo fett, kroppen trenger å bruke opp en ekstra 3500 kalorier. Hvis vi brenner 500 kalorier mer om dagen at vi spiser, dette legger opp til en kilo vekttap i uken. Flytte til et 1700-kalori-en-dagers diett kan hjelpe deg å finne, eller taper, de 500 ekstra kalorier om dagen.

Hvordan å miste vekt med 1700 kalorier

Kalorier forbrukes

•  Del opp kalorier. Tenk på dagen i form av tre solide måltider og to snacks. Sikt på 500 kalorier til frokost, lunsj og middag. Legg i to 100-kalori snacks en dag for totalt 1700 kalorier. Bruk denne tildeling av kalorier som en hoppe-off plass. Hvis du synes du trenger en annen snack om natten, har en 400-kalori frokost for å spare de ekstra 100 kalorier for en kveld snack.

Hold en food journal for å registrere mengden kalorier forbrukes for hvert element du spiser. Bruk ernæring informasjon om pakker for å bestemme kalori teller. For matvarer uten emballasje som frukt og grønnsaker, estimat kalori teller på nettsteder som Nutrition.

Rekord snacks i maten journal. En liten håndfull 12 mandler tilsvarer 80 kalorier. En rask banan legger 121 kalorier. De 10 små M & Ms utgjør 103 kalorier.

Identifisere riktig serverer størrelser. Les ernæring etiketter for å avgjøre om en spesiell type brød vurderer en eller to skiver en porsjon. En prepackaged ready-to-heat beholder med makaroni og ost kan inneholde to porsjoner i én boks.

Spis en balansert diett som består av 10 til 35 prosent protein, 20 til 35 prosent fett og 45 til 65 prosent karbohydrater. Gode ​​kilder til protein er fisk, fjærfe, magert kjøtt og bønner. Stick med hel-korn brød, grønnsaker og frukt for karbohydratinntak. Cook med sunnere fettkilder som olivenolje og rapsolje, avokado og nøtter.

Øke kostfiber. Spis hele korn brød med 3 til 5 gram fiber per servering i stedet for brød med bare 0-1 gram. High-fiber dietter hjelpe kontroll blod sukker nivåer og få deg til å føle fyldigere lenger. Kvinner bør spise rundt 25 gram fiber om dagen, mens menn rundt 38 gram.

Drikk rikelig med vann og unngå sukkerholdige drikker. Å drikke et glass vann med måltider og snacks hjelpe hydrat kroppen og gjør at du føler fyldigere. Flertallet av kaloriene bør komme fra maten du spiser og ikke matvarer du drikker.

Forbrenning

Beregn din basal metabolic rate (BMR). Din BMR er mengden kalorier kroppen din forbrenner med livet opprettholde aktiviteter som å puste, pumping ditt hjerte og fordøye mat. Din BMR faktorer i slike variabler som kjønn, høyde, vekt og alder. Bruk følgende formler for BMR.

Kvinner: 655 + (4,35 x vekt i pounds) + (4,7 x høyde i inches) - (4,7 x alder i år)

Menn: 66 + (6,23 x vekt i pounds) + (12,7 x høyde i inches) - (6,8 x alder i år)

Multipliser din BMR av Harris Benedict Equation aktivitet faktor som ligner mest aktivitetsnivået. Bruk nummeret som ble funnet som et anslag over hvor mange kalorier du kan forvente å brenne på en typisk dag.

Lite eller ingen trening: BMR x 1,2 = kalorier forbrent per dag

Lett trening en til tre ganger per uke: BMR x 1,375 = kalorier forbrent per dag

Moderat trening tre til fem ganger per uke: BMR x 1,55 = kalorier forbrent per dag

Hard trening seks til syv ganger per uke: BMR x 1,725 ​​= kalorier forbrent per dag

Hard fysisk trening to ganger per dag (kan omfatte fysisk, arbeidsintensive arbeidsplasser): BMR x 1,9 = kalorier forbrent per dag

Beregn differansen mellom kalorier du brenner av hver dag og kaloriene du har tenkt å konsumere.

Forbrente kalorier per dag minus 1700 = potensielle kalorier brent for vekttap

Hvis resultatet er mellom 500 kalorier og 1000 kalorier, er du på vei til å miste ett til to pounds per uke. Hvis nummeret er 0, kan du forvente å opprettholde din nåværende vekt uten noen ekstra innsats.

øke din oppgave planer om å brenne flere kalorier per dag hvis det er nødvendig for å nå dine vekttap mål på en 1700-kalori diett. For eksempel kan en 150-kilos person går tur med hunden i 30 minutter forvente å forbrenne 118 kalorier. Den samme personen som spiller basketball i 30 minutter forbrenner en ekstra 271 kalorier.

Hint

 • Sikt på en sunn vekttap på én til to pounds per uke.
 • Bruke online BMR kalkulatorer for å hjelpe finne din BMR.
 • Bruke online kalori kalkulatorer for å finne ut hvor mange kalorier du kan brenne utfører øvelsen av ditt valg.
 • Hold et øye med inntaket av vitaminer og mineraler når redusere kalorier. For eksempel, øke kalsiuminntaket ved å spise fettfattig yoghurt til frokost og ha en spinat salat til lunsj.
 • BRM Satsene endres med vekttap og økning i aktivitetsnivået. Rekalkulere din BMR med noen ukers mellomrom for å holde et øye med hvor mange kalorier skal vekt-tap innsats.

Trygge måter å undertrykke en appetitt

Hvis du er fristet til å bruke over-the-counter appetittdempende midler for å fremme hurtig vekttap, vurdere råd fra Mayo Clinic, som bemerker at disse tilskuddene ikke gir varige resultater. For trygge måter å undertrykke appetitten og opprettholde varig vekttap, endre matvaner og følger en kraftig mosjon rutine.

Vann

Sikt på 64 gram vann, en trygg appetitt suppressant, per dag. Naturalnews.com skribent Mike Adams foreslår å drikke et glass vann når du føler deg sulten og venter på 10 minutter. Vannet kan redusere sultfølelse. Hvis du ikke liker vanlig vann, presse litt eller appelsin eller sitron i den. Andre drikke valg inkluderer grønnsaksbuljong og urtete. Spis en frukt eller annen sunn snacks hvis sult vedvarer.

Grønne grønnsaker og frukt

Spis grønnsaker som salat, grønnkål, kål, bok choy og andre mørke grønne blader. Du kan spise mer av disse grønnsak fordi de er lavt i kalorier, inneholder vann og fiber, og er mettende. Gjør grønnsaker den viktigste delen av et måltid, eller spise disse greener i en salat. Duskregn grønnsaker med olivenolje fordi de gode fettstoffer i olje arbeid som naturlig appetittdempende midler. Som grønnsaker, frukt er kalorifattig mat som inneholder fiber og vann, som fyller deg opp. Prøv epler, ananas, guava, appelsiner og druer. Frukt og grønnsaker tjene som et sunt alternativ til junk food: Potetgull, godteri og andre bearbeidede matvarer inneholder flere kalorier og færre næringsstoffer - og la deg følelsen sulten.

Spis ofte

Start dagen med en sunn frokost, som vil gjøre deg mindre sannsynlig å overspise i løpet av dagen. Å spise regelmessig trygt undertrykker appetitten. Sørg for å spise hver to til tre timer hver dag, med tre hovedmåltider og to mellommåltider. Inkludere protein, karbohydrater og sunt fett i hver matbit og måltid. En sunn snacks, for eksempel et eple og en liten håndfull nøtter, inneholder alle disse næringsstoffene.

Hard fysisk trening

Engasjere seg i energisk aerobic trening for å undertrykke appetitten. Tretti minutter om dagen er nok til å påvirke hormonene som styrer sult. En studie 2008 rapportert i American Journal of Physiology-forskrifter, Integrative and Comparative Physiology fant at personer som er engasjert i 60-minutter med hard trening følte mindre sulten enn folk som fokuserte på vekttrening.

Hvordan redusere halsbrann

Hvordan redusere halsbrann


De fleste av oss har lidd fra halsbrann på ett eller annet tidspunkt. For noen er halsbrann vanlig og kan være ganske smertefullt. Halsbrann har også vært kjent for å etterligne hjerteinfarkt fordi smertene er så intense. Det er flere ting du kan gjøre for å lindre symptomene og redusere halsbrann. Her er noen tips for å hjelpe.

Hvordan redusere halsbrann

•  Spis mindre måltider oftere. Et stort måltid er en vanlig årsak til halsbrann, og kan være en trigger.

Slutt å spise et par timer før sengetid. Å spise en sen middag eller sent på kvelden er en vanlig årsak til halsbrann.

Unngå å spise fet mat, spesielt om natten. Fet mat er en annen vanlig årsak til halsbrann.

Kjenn dine egne utløse mat. Mens noen mennesker er helt fint drikking sitrus juice, mens andre kan få halsbrann umiddelbart etter å ha drukket den. Syren fra sitrus juice bidrar til halsbrann for noen mennesker.

Unngå kjente matvarer som kan forårsake halsbrann. Sjokolade, alkohol, tomater, drikker med koffein, løk, hvitløk og krydret mat er vanlige utløsende faktorer som kan forårsake halsbrann.

Gå en tur etter middag i stedet for å trene. Hard fysisk trening etter spising bør unngås hvis du er utsatt for halsbrann.

sove med hodet på senga forhøyet. Heve hodet av sengen bidrar til å redusere acid reflux, en vanlig årsak til halsbrann. Hvis du sover på din side, til å sove på din venstre side redusere acid reflux også.

Bruk "naturlige" botemidler for halsbrann, inkludert å ta eple cider eddik. Til tross for hvordan det høres ut, har tatt en stor slurk av eple cider eddik hjulpet mange som lider av halsbrann. Kamille, peppermynte og ingefær har også hjulpet lindre halsbrann.

Kjøp over disk antacida for sporadisk lindring av halsbrann. Over the counter antacida er svært effektive i å lindre halsbrann, men bør bare brukes i unntakstilfeller. Overforbruk av antacids kan bli mot sin hensikt; kroppen tror den ikke har nok syre og vil gjøre mer hvis antacida brukes for mye.

Hint

 • Se en lege hvis halsbrann er verre eller blir vedvarende, kan det være en mye mer alvorlig helsetilstand.

Hvordan Naturligvis Cure hjertesykdom

Hvordan Naturligvis Cure hjertesykdom


Februar er National Heart Disease Awareness måned. Hjertesykdom er nummer én dødsårsaken i USA, så finn ut hva du kan gjøre for å holde hjertet og hjertene du elsker, sunn.

Hvordan Naturligvis Cure hjertesykdom

•  Den mest alvorlige risikofaktoren for hjerteinfarkt er røyking. Økningen i risiko for hjerteinfarkt er opp til 250% hvis du nå røyker. Avslutt, og din risikofaktor vil fortsette å redusere seg selv til et nivå lik ikke-røykere.

Gå ned i vekt og bo på en sunn vekt. Ekstra vekt stammer hjertet å pumpe blod til ekstra vev.

Reduser kolesterolnivået ved å kutte ned på sukker, desserter og alle animalske produkter. Spis mer frukt, grønnsaker, hele korn, og olivenolje i stedet for smør eller margarin.

Hold deg til et treningsprogram. Hard fysisk trening fungerer hjertemuskelen, støtter sunne kolesterolet, og har andre generelle helsemessige fordeler. Sørg for at du jobber opp en svette hver gang du trener.

overvåke blodtrykket nivåer og redusere natrium om blodtrykket er over normalområdet. Øke kalium og kalsium fra kilder som brokkoli, sesamfrø, bananer, bønner, rødbeter, spinat, laks, etc.

Ta vitaminer som er høy i antioksidanter, som vitamin C, vitamin E og beta-karoten. Sjekk med legen din om hva vitaminer er trygt å ta for deg.

Lag en stress reduksjon plan. Lag en liste over aktiviteter som er avslappende for deg og regelmessig planlegge tid for disse aktivitetene.