Digidexo.com

Lyske Utslett Treatment

En lysken utslett kan være et resultat av mange ting, inkludert en varmeutslett, barbering lysken, en allergisk reaksjon på bad såpe eller vaskemiddel, en sopp eller gjær infeksjon eller en seksuelt overførbar sykdom. Med mindre du vet hva årsaken til utslett er ved å endre vaskemiddel eller ved hjelp av en ny kropp spray, bør en lege konsulteres hvis det er noen utslett i lysken for å finne årsaken og deretter en handlingsplan for å rydde opp i utslett.

Behandle Utslett forårsaket av Skin gnagsår og soppinfeksjon

Løstsittende klær for å unngå gnaging på huden i lysken. Kroppen produserer varme og hvis klær er for stramt, vil kombinasjonen av friksjon og varme utvikle seg til en lyske utslett. Hvis du er iført en ny par blå jeans som ikke har blitt vasket du vil legge merke til huden ved siden av jeans vil være blå fra dye på jeans, og dette kan også føre til en allergisk reaksjon som vises på huden som et utslett. Som kroppen varmes opp, har den en tendens til å svette og som et resultat av porene åpnes. Lyske-området er en perfekt grobunn for sopp og kombinasjonen av friksjon, varme og svette kan føre til en soppinfeksjon. Legen din bør konsulteres og gjort oppmerksom på utslett og hva som forårsaket det, slik at hun kan avgjøre om du trenger et antibiotikum eller en aktuell krem ​​for å fjerne utslett.

Behandling av utslett forårsaket av Dermatitis

Dermatitis er en tilstand av huden i underlivet eller lysken når en hud utslett vises som et resultat av reaksjonen til hygieneprodukter, kropps pulver og spray. I noen tilfeller kan utslett være forårsaket av kondomer laget av latex som noen mennesker er allergiske. Bestem hvilket produkt som er årsaken til utslett, slutte å bruke det og hvis utslettet ikke begynner å klare på egen hånd i en dag eller to, ringe legen din for å finne ut hva dine beste behandlingstilbud er. Hydrokortison og steroid kremer kan anbefales for å fjerne utslett som vil ta opp til fire uker å tømme.

Behandle Utslett forårsaket av gjær infeksjon

Gjær infeksjoner kan vises som et utslett på lysken, kan infisere både hanner og hunner, og hvis den ikke behandles tilstanden vil bli sendt fra den ene til den andre på en konstant basis. Når du har samleie bruke kondom, men pass på at hvis det er latex basert verken partner er allergisk mot lateks. Bruk bomull undertøy og løse bukser for å unngå gjær infeksjoner. Bade i stedet for dusjing og unngå å bruke såpe på kjønnsorganene. Eliminer sukker og alkohol fra kostholdet ditt. Inkluder yoghurt i kosten som yoghurt inneholder levende kulturer av Acidophilus som kan forebygge gjær infeksjoner og hvis spist regelmessig vil holde gjær infeksjoner fra repeterte.