Digidexo.com

Kosthold og ernæring for Alkoholfrie Steatohepatitis

Alkoholisk steatohepatitis er fatty leversykdom ikke er forårsaket av alkohol. Denne sykdommen kan bli brakt videre ved å spise fet mat i lange perioder av gangen. I de fleste tilfeller tilstanden kan reverseres som en person mister vekt fra å spise et sunt kosthold. De fleste med denne tilstanden er overvektige eller alvorlig overvektig. Mange matvarer kan hjelpe en person helbrede fra alkoholisk steatohepatitis.

Raw Foods

Spise fem på åtte porsjoner av rå frukt og grønnsaker daglig. Ifølge Mayo Clinic, kan spise riktig mat hjelpe en person med fettlever miste vekt. Som folk opp i vekt, akkumulerer fett rundt leveren. Denne fett kan gå bort bare som en person mister vekt over hele kroppen hans.

Å spise rå frukt og grønnsaker som gulrøtter, brokkoli og epler er en common-sense tilnærming til vekttap. Hvis du spiser en diett lav på fett og høy i grønnsaker og frukt vil du gå ned i vekt over tid. Svært få mennesker opp i vekt spise selv store deler av grønnsaker, fordi de er lave i kalorier og høy i næringsstoffer. Rå mat inneholder også enzymene som er gunstig for vekttap. Hydrering er også avgjørende. Drikk åtte til ti glass renset vann hver dag.

Sunt fett og olje

Konsumere sunt fett og oljer hver dag. Ikke alt fett er dårlig selv for folk med fatty leversykdom. Riktig type fett i kostholdet kan redusere betennelse, noe som er nyttig for en person med en fettlever. Mange mennesker med fettlever har forstørret, betente lever. Godt fett som omega-3 fettsyrer redusere betennelser sammen med forbedring av hjerte, hud og øye helse. Sunt fett og oljer er funnet i lakse, mandler og egg.

Unngå dårlig fett som finnes i fast food og bearbeidet mat. Kutte inntaket av sukkerholdig mat og drikke. Sukker kan bidra til vektøkning, fordi det fører cravings å pigge, noe som resulterer i overspising. Unngå brus, godteri og annen mat som er blottet for ernæring. Spiser korn i moderasjon. For mye brød og stivelse i dietten kan føre til vektøkning.

Magert kjøtt og protein

Spis en porsjon magert kjøtt per dag. Kjøtt er ikke dårlig for noen med fettlever hvis de riktige typer kjøtt er fortært. Svinekjøtt og storfekjøtt er svært høy i fett. Svinekjøtt er den verste, men biff kommer andre på listen. Hvis du liker biff spise det bare i moderate eller erstatning biff for elg eller bøffel. Spis magert kjøtt som kylling og kalkun. Fisk er også veldig mager og bra for deg. Laks er et godt valg fordi det inneholder omega-3 fettsyrer. Unngå giftig fisk som hai eller steinbit. Hvis du ikke er i stand til å spise kjøtt eller er vegetarianer, får rikelig med sunn vegetabilsk protein som bønner og tofu i kostholdet ditt. En annen stor kilde til vegetarisk protein er spirulina. Sprirulina er en blå-grønn sjø alger som er lastet med næringsstoffer. Denne sjøen grønnsaker er også en god kilde til protein.