Digidexo.com

Hvordan bygge en muskel Workout

Hvordan bygge en muskel Workout


Bygge muskler er viktig fordi muskler å styrke kroppen. Muskler hjelpe deg i å utføre daglige gjøremål som for eksempel løft og forflytning. Det kan ta litt tid å bygge muskler, men en kombinasjon av muskel toning og holde seg til en treningsøkt rutine er nøkkelen til å bygge muskler i det lange løp.

Hvordan bygge en muskel Workout

Hvordan bygge en muskel Workout

•  Varm opp. Gjøre cardio i 10 minutter for å varme opp musklene dine. Dette er viktig i en trening for å bygge muskler. Når du varmer opp musklene før en intens trening, ikke bare vil du unngå skader, vil du også være i stand til å opprettholde treningen lenger. Varmer opp er en del av forberedelsene til å bygge muskler.

Løft vekter. Velg vekter som du kan bære komfortabelt og løft mellom 8 til 12 reps. Når du kan løfte vekter siste 12 reps, betyr det at det er for enkelt for deg, mens mindre enn 8 reps betyr at det er for tungt for kroppen din. Å ha de riktige vekter for kroppen din er avgjørende for å bygge muskler trygt.

Gjør en benkpress. Benkpress er bra for å bygge muskler fordi de har merkbare resultater, spesielt i biceps og triceps. Sitt på en benk og ta tak i manualer på hver hånd. Lene deg tilbake og ta med manualer vinkelrett på brystet. Utvid armene og heve manualer overhead. Deretter underarmene til startposisjon.

Øk dine repetisjoner. For å bygge muskler, bør du utfordre dem gradvis ved å øke repetisjoner. Hvis du stadig gjør et visst antall repetisjoner, vil musklene bli vant til denne vekten og vil ikke øke i størrelse. Utfordrende musklene dine ved å øke repetisjoner vil introdusere ny stress til dem, overbevisende dem til å bygge mer for å håndtere det.

Rest annenhver dag. Du må la musklene hvile for dem å begynne å bygge selv. Muskler bygge når de reparere seg selv fra stress brakt dem av ditt treningsprogram. Resting vil også bidra til å forhindre over-strabasiøs musklene dine, slik at du kan trene mer for å bygge dem.