Digidexo.com

Hvordan å miste vekt og fortsatt drikker øl

Alkoholholdige drikker er svært kalori og som sådan er vanligvis ikke en del av noe vekttap plan. Ut av alkoholholdige drikker, inneholder øl mest kalorier (ca 200 kalorier per halvliter, varierende med øl type) etterfulgt av vin deretter ånder, som inneholder ca 110 og 50 kalorier per porsjon, henholdsvis. Dermed mister vekt mens du drikker øl kan være vanskelig - men ikke umulig.

Hvordan å miste vekt og fortsatt drikker øl

Hvordan å miste vekt og fortsatt drikker øl

øke ditt aktivitetsnivå. For å gå ned i vekt, må du forbrenne mer kalorier enn du forbruker. Dette kan oppnås ved å øke aktiviteten, redusere kaloriforbruk eller begge deler. Drikke øl legger til kaloriinntak, slik at det blir nødvendig for øl drinkers å jobbe på den andre siden av ligningen ved å øke aktiviteten. Å brenne av en enkelt halvliter øl på 200 kalorier, vil du trenger for å kjøre i nesten 15 minutter eller gå for nesten 45. Holde disse tallene i bakhodet kan hjelpe deg å unngå overindulging, eller i det minste drikke en øl lettere i kalorier.

Reduser kaloriinntaket. Hvis du ikke ønsker å øke aktiviteten, så er det nødvendig å redusere kaloriinntaket. Gjør dette ved å se porsjonsstørrelser, ikke snacking mellom måltidene og gjøre sunn mat valg (for eksempel spise hele korn brød i stedet for hvit). Når du kutter kalorier, er det viktig å sikre at du får alle de nødvendige næringsstoffene fra maten du spiser. Det vil si, sørg for at du ikke utveksle mat kalorier for øl kalorier mens ofre ernæring.

begrense forbruket. Å drikke for mye øl kan redusere hemninger og gjør det enkelt å overindulge ikke bare ved å drikke mer (for mye) øl, men også i å spise mer mat. For å unngå dette, må du ikke drikke mer enn en øl i timen, som handler om hvor raskt leveren din kan gifte det. Også unngå å drikke mens snacking eller før måltider fordi dette kan føre til overspising og høyere kaloriinntak.

Nyt fordelene. Å miste vekt og drikke øl trenger ikke å være gjensidig utelukkende. Faktisk, det er mange helsemessige fordeler for øl inkludert økt hjerte, nyre og hjerne helse og redusert stress. Sirkulerende nivåer av vitamin B6 og HDL kolesterol er også lavere i moderate drikkere. Øl kan også hjelpe deg hydrat bedre enn vann etter en anstrengende trening. Å oppveie risikoen for overindulging, er det best å drikke ett eller tre øl per dag for menn og halvparten som for kvinner (kjønnsforskjellen skyldes det faktum at kvinner er mindre og bryte alkohol ned mindre effektivt så gjør menn).