Digidexo.com

Hjem Cures for lus

Hjem Cures for lus


Hele livsløpet til hodelus skjer på menneskelig vert, i henhold til Minnesota Department of Health. De fleste lus vil dø om to dager når den blir fjernet fra personen. Hodelus hopper fra en leder til den andre for å opprettholde dens levetid. Barn kan komme hjem fra skolen med lus til grunn kontakt med andre barn som har lus. Enkelte hjem botemidler for lus vil tillate deg å fjerne lus fra hjemmet ditt.

Petroleum Jelly

Minnesota Department of Health foreslår å bruke to gram av petroleum gelé i håret. Deretter dekker håret med en dusjhette i åtte timer. Vask håret med babyolje for å fjerne vaselin. Dette bør drepe alle levende lus og tillater deg å gre alle nits ut av håret.

Maskinvask Materials

Medisin Net antyder at noen vesentlige elementer som sengetøy, klær, sengetepper, håndklær og vaske klær bør få vasket på de hotteste temperaturen i vaskemaskinen. Det varme vannet skal drepe alle lus. Tørke tøyet i minst 20 minutter i tørketrommel.

Majones

Majones kan gi et hjem middel for å drepe lus, i henhold til Minnesota Department of Health. Gni majones over hele hodebunnen dekker alle områder. Sett en plastpose eller dusjhette over hodet for en hel dag. Gjør dette i løpet av de våkne timer, så unngår du en kvelningsrisiko. Deretter vaskes majones ut av håret og gre ut de døde lus og luseegg.

Plastposer

The Mayo Clinic foreslår å tette alle elementer som du ikke kan vaske i plastposer. Forsegle dem tett i fire dager. Dette vil kvele den levende lus og nye lus kan ikke leve på grunn av mangel på mat.

Varme Hårprodukter

Minnesota Department of Health sier at du bør holde hårmaterialer i varmt vann for å fjerne lus og luseegg. Sett noen kammer, børster og hår bånd i en bolle med kokende vann. La materialene i vann i 10 minutter for å sørge for at alle lusene blir fjernet.